Rezultati pretrage Uži izbor
Sveti Petar (Biograd) » A-6167-a

Dvosobni apartman uz plažu Sveti Petar, Biograd | A-6167-a

4,8/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
15 m
-10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 4 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 2, unutar 36m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca uz nadoplatu.

  • Apartman
    Površina: 36 m2 + 9 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 4
    Kat: 1
  • Blagovaonica
    6 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na terasu
  • Kuhinja
    3 m2
    Štednjak
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
    Kuhalo za vodu
    Toster
  • Spavaća soba 1
    14 m2
    1 x Bračni krevet
  • Spavaća soba 2
    9 m2
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    2 m2
    Tuš
  • Terasa
    9 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Objekt se nalazi uz samu plažu
    Betonske ploče (Udaljenost 15 m, stepenice: 11)
    Šljunčana (zračna udaljenost: 1000m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Biograd na Moru - 10 km
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 54 € - 106 €


Kuća 6167 u mjestu Sveti Petar, Biograd - Sjeverna Dalmacija nudi smještaj u smještajnim jedinicama tipa Apartman (1) i udaljena je 15 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je betonske ploče. Ova kuća se nalazi u kategoriji "Objekti uz plažu". Kuća je podijeljena na više smještajnih jedinica, pa će u njoj za vrijeme vašeg boravka vjerojatno boraviti i drugi gosti. Domaćini će boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora.

Udaljenosti:
10 km (Biograd na Moru) 15 m 15 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,80 Smještaj 4,50 Domaćin 5,00
8. 9. 2023.

Smještaj je bio vrlo dobro opremljen kućnim potrepštinama, ništa nije nedostajalo. Uz osnovne stvari kao što su lonci, tanjuri, pribor za jelo i sušilo za kosu, domaćini su se pobrinuli i za detalje kao što su: sredstva za zaštitu od komaraca (iako su na prozorima bile mreže protiv komaraca), šibice, filteri za vodu, škare, vadičep, sredstva za čišćenje i dodatne kuhinjske krpe, ručnici. Domaćini su bili vrlo gostoljubivi i počastili su svoje goste domaćim kolačima i lubenicama. Zapravo, blizina plaže i mora velika je prednost ovog mjesta. Mirno i osamljeno mjesto. Isplati se koristiti.

Kwater bardzo dobrze wyposażona w akcesoria domowe, niczego nie brakowało. Oprócz podstawowych rzeczy jak garnki, talerze, sztućce, czy suszarka do włosów, gospodarze zadbali również o detale jak: preparaty na komary (mimo że w oknach były moskitiery), zapałki, filtry do wody, nożyczki, korkociąg, środki czystości, dodatkowe ściereczki kuchenne, ręczniki. Gospodarze bardzo gościnni, poczęstowali swoich gości domowym ciastem i arbuzem. Faktycznie bliskość plaży i morza to ogromna zaleta tego miejsca. Spokojne i ustronne miejsce. Warto skorzystać.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
22. 9. 2021.

Lijep i ugodan smještaj. Lijepo osoblje. : bok bok:

Pěkné a útulné ubytování. Příjemný personál.:hihi:

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
20. 9. 2019.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
22. 9. 2018.

Idealno mjesto za ljude koji žele odmoriti od gradske buke. Kućište čisto. Čak smo imali i klima uređaj (koji nije bio na raspolaganju) besplatno. Supersympathetic domaćini. Plaža s prijateljskim ulazom u more (stepenicama). Iskreno preporučujem !!! : Inlove:

Idealne miejsce dla osób które chcą odpocząć od miejskiego zgiełku. Kwatera czyściutka. Mieliśmy nawet klimatyzację (której w ofercie nie było) gratis. Gospodarze supersympatyczni. Plaża z przyjaznym wejściem do morza (po schódkach). Szczerze polecamy !!! :inlove:

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
31. 8. 2016.

Razumnu cijenu.

Primerané cene.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 5
10. 7. 2012.

Vrlo lijep dom, Stariji par koji je bio poput bake i djeda u pričama. Sve što je navedeno u ponudi smještaja, okolica i plaža je bila istina. Smještaj je bio čist, po dolasku smo ugodno iznenađeni apartmanskih sadržajima, staložen ručnici, spužve za čiste jela, novi JAR, tekući sapun, itd. plaža je mali, ali udoban, taman za nju i narod ode u naš stan, pa postoji ponekad je gužva. Mi smo željeli ovo mjesto i da će se vratiti kući. : Osmijeh:

Velmi příjemní domácí, starší manželský pár, který byl jako babička a dědeček z pohádky. Vše co bylo uvedeno v nabídce o ubytování, okolí a pláži bylo pravdivé. Ubytování bylo čisté, po příjezdu jsme byli mile překvapeni vybavením apartmánu, nachystané ručníky, utěrky, čisté houby na nádobí, nový jar, tekuté mýdlo, aj. Pláž byla malá, ale útulná, akorát na ni chodili i lidé z apartmánů nad našim, proto tam bylo někdy plno. Rádi se na toto místo a za domácími ještě vrátíme. :smile:

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5