Rezultati pretrage Uži izbor
Bobovišća na Moru (Brač) » A-5682-a

Trosobni apartman uz plažu Bobovišća na Moru, Brač | A-5682-a

1,0/5 (Loše, ne preporučam)
10 m
Niska cijena -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 30. 9. 2024.

Apartman može primiti 6 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 3, unutar 56m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja.

  • Apartman
    Površina: 56 m2 + 44 m2 (2 x terasa)
    Kapacitet: 6
    Kat: 1
  • Blagovaonica
    5 m2
    Izlaz na terasu
  • Kuhinja
    5 m2
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak
    Kuhalo za vodu
    Mikrovalna pećnica
  • Spavaća soba 1
    13 m2
    Klima uređaj
    1 x Bračni krevet
  • Spavaća soba 2
    11 m2
    Klima uređaj
    2 x Krevet
  • Spavaća soba 3
    9 m2
    Klima uređaj
    2 x Krevet
  • Kupaonica
    6 m2
    Kada
  • Terasa 1
    18 m2
    Pogled na more
  • Terasa 2
    26 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
    Makadam 300 m
    Uska ulica 50 m
    Nije pogodno za vozila sa niskim podvozjem
  • Plaže
    Objekt se nalazi uz samu plažu
    Betonske ploče (Udaljenost 10 m, stepenice: 8)
    Šljunčana (udaljenost: 300m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Milna - 8 km
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 113 € - 128 €


Kuća 5682 u mjestu Bobovišća na Moru, Brač - Srednja Dalmacija nudi smještaj u smještajnim jedinicama tipa Apartman (1) i udaljena je 10 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je betonske ploče. Ova kuća se nalazi u kategoriji "Objekti uz plažu". Budući da u kući nema drugih apartmana i soba, za vrijeme vašeg ljetovanja bit ćete jedini gosti u kući. Domaćini će boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora.

Udaljenosti:
8 km (Milna) 10 m 10 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 1,00 Smještaj 1,00 Domaćin 1,00
10. 8. 2022.

+ Lijepo mjesto (more, okolni krajolik, ulazak u more pogodan za veslanje i kajak, ugodne šetnje i izleti brodom do obližnjih uvala). + Dućan (7-22 h) je u luci, 7 minuta hoda, idealno za svježa peciva i sladoled za djecu. + 2 veća restorana u luci. + Apartman ima klimu u svakoj spavaćoj sobi i nove prozore s integriranim mrežama protiv insekata. - Neuredan stan (smeće u kanti, prljavština u kupaonici, pljesniv ocjeđivač za suđe). - Plijesan i na stropu. - Neispravna utičnica u jednoj spavaćoj sobi (ispala cijela utičnica, unutra kao da je izgorjela u prošlosti). U drugoj spavaćoj sobi prekidač u zidu nije bio fiksiran, ispao je (ali je barem radio!). - U ormaru u spavaćoj sobi bilo je rublje koje je očito pripadalo vlasniku zgrade. - Nedostaju usluge koje su bile ponuđene (ležaljke za plažu, TV). Roštilj je bio, ali je to bila samo rešetka postavljena na zemlju ispod koje se ložila vatra. - Neudoban vanjski namještaj. - Vlasnik ne komunicira, ne govori engleski, spušta slušalicu kad ga pokušate nazvati. - Ostanite na gradilištu - vlasnik dodaje nove dijelove i popravlja postojeće, pa po povratku s mora prolazite pored hrpe pijeska, miješalice. - Uvala je popularno sidrište za jahte i veće brodove, pa je kupanje po zaljevu vrlo adrenalinsko. Osim toga, neke posade odluče napraviti tulum na brodu, pa se sluša glasna glazba do 4 ujutro.

+ Krásné místo (moře, okolní krajina, vlez do moře vhodný i pro paddleboardy a kajaky, příjemné procházky i výlety na lodích do okolních zátok). + Obchod (7-22h) je v přístavu, 7 min chůze, na čerstvé pečivo a zmrzlinu pro děti ideální. + 2 větší restaurace v přístavu. + Apartmán má v každé ložnici klimatizaci a nová okna s integrovanými sítěmi proti hmyzu. - Neuklizený apartmán (odpadky v koši, špína v koupelně, odkapávač na nádobí plesnivý). - Plíseň i na stropě. - Nefunkční elektrická zásuvka v jedné ložnici (celá krabička zásuvky vypadla ven, vevnitř vypadala, jakoby v minulosti vyhořela). V druhé ložnici nebyl upevněn vypínač ve zdi, vypadával ven (ale aspoň fungoval!). - Ve skříni v ložnici bylo prádlo patřící zřejmě majiteli objektu. - Chybějící služby, které byly nabízeny (lehátka na pláž, TV). Gril nechyběl, ale byl to pouze rošt položený na zemi, pod kterým se rozdělal oheň. - Nepohodlný venkovní nábytek. - Majitel nekomunikuje, neumí anglicky, pokládá telefony, když se mu snažíte dovolat. - Pobyt na staveništi - majitel přistavuje nové části a opravuje stávající, takže při návratu z moře jdete kolem hromady písku, míchačky. - Zátoka je oblíbeným kotvištěm pro jachty i větší lodě, takže plavání napříč zátokou je velmi adrenalinové. Navíc se některé posádky rozhodnou na lodi uspořádat party, takže posloucháte hlasitou hudbu do 4hodin ráno.

Pročitaj više
Smještaj: 1 Domaćin: 1
19. 7. 2022.

Pročitaj više
Smještaj: 1 Domaćin: 1
15. 8. 2018.

:)

:)

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 3
7. 5. 2016.

Hotel je vrlo lijepa lokacija u blizini obale. Pa namješten i opremljen sa širokim, masivnim balkonom s 1-2 prostorijama u renovaciju. Smještaj Porezi su ljubazni, osjetljivi. broj izolirano, prekrasne plaže renelkezik dio naselja. Bilo mi je zadovoljstvo provesti tjedan dana ovdje.

A szállás nagyon szép helyen található, közel a part. Jól berendezett és felszerelt, tág, hatalmas erkéllyel rendelkezik, melynek 1-2 helyisége felújításra szorul. Szállásadók kedvesek, készségesek. A településen számos eldugott, gyönyörű partrésszel renelkezik. Élmény volt egy hetet eltölteni itt.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4