Rezultati pretrage Uži izbor
Mirca (Brač) » A-2838-b

Dvosobni apartman s terasom Mirca, Brač | A-2838-b

4,5/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
350 m
Niska cijena Akcija 14=13 na boravak do 31. 12. 2024. -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 5 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 2, unutar 55m2. Gostima je na raspolaganju vlastita terasa za uživanje u toplim ljetnim večerima. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. Kroz terasu rezervirane smještajne jedinice prolaze i drugi gosti ili domaćini.

  • Apartman
    Površina: 55 m2 + 42 m2 (2 x terasa)
    Kapacitet: 5
    Prizemlje
  • Dnevni boravak
    10 m2
    Klima uređaj
  • Blagovaonica
    8 m2
    Izlaz na terasu
  • Kuhinja
    4 m2
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
    Kuhalo za vodu
    Perilica suđa
  • Spavaća soba 1
    12 m2
    1 x Bračni krevet
    1 x Krevet
  • Spavaća soba 2
    10 m2
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica 1
    4 m2
    Tuš
  • Kupaonica 2
    3 m2
    Tuš
  • Terasa 1
    25 m2
    Zaštita od sunca
  • Terasa 2
    17 m2
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Šljunčana (Udaljenost 350 m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Supetar - 3 km
    Objekt se nalazi pored glavne ceste
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Posebni uvjeti


Sadržaji


Cijene | 99 € - 144 €


U istoj zgradi

Kuća 2838 u mjestu Mirca, Brač - Srednja Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (2) i udaljena je 350 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Drugi će gosti vjerojatno boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora. Domaćini će se za vrijeme vašeg ljetovanja nalaziti u kući.

Udaljenosti:
3 km (Supetar) 350 m 350 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,50 Smještaj 4,50 Domaćin 4,50
26. 7. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
11. 7. 2023.

Smještaj je bio odličan.:)

Ubytovaní bylo parádní. :)

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
29. 7. 2019.

Pozdrav, boravak u stanu ocjenjujem samo pozitivno. Kvaliteta i standard su samo superlativi. Domaćica je vrlo ljubazna i vrlo gostoljubiva. Briga za zadovoljstvo gostiju na najvišoj razini. Zamjena ručnika i posteljine na zahtjev gostiju (mogli smo kušati domaće kulinarske proizvode: ukusne faworki i palačinke, kao i vina i tinkture od domaćeg voća). Fotografije odražavaju stvarni izgled stana, čist i uredan, madraci u spavaćoj sobi senzacionalni, nove rolete i mreže protiv komaraca na prozorima. Kuhinja je dobro opremljena. Objekt ima perilicu posuđa, perilicu rublja, glačalo i plažu. Plaža u blizini komore, puno hlada i ljubazan ulaz u vodu (posebno za djecu), bar na plaži, WC i tuš. Mjesto je mirno, tiho bez gužve diskoteka i ulične buke. Od srca vam preporučujem, 100% preporučljivo.:)

Witam, pobyt w apartamencie oceniam wyłącznie pozytywnie. W samych superlatywach jakość i standard. Gospodyni przemiła i bardzo gościnna. Troska o zadowolenie gości na najwyższym poziomie. Wymiana ręczników i pościeli na życzenie gości (mogliśmy skosztować wyrobów kulinarnych gospodyni: pyszne faworki i naleśniki oraz wina i nalewki z tamtejszych owoców). Zdjęcia oddają w pełni wygląd rzeczywisty apartamentu, czysto i schludnie, materace w sypialniach rewelacyjne, nowe rolety i moskitiery w oknach. Kuchnia doskonale wyposażona. W obiekcie zmywarka, pralka, żelazko oraz maty do plażowania. Plaża w pobliżu kwatery kameralna, sporo cienia i przyjazne wejście do wody (zwłaszcza dla dzieci), przy plaży bar i toaleta oraz prysznic. Sama miejscowość spokojna, cicha bez gwaru dyskotek i ulicznego hałasu. Serdecznie polecam, kwatera w 100% godna polecenia.:)

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5