Rezultati pretrage Uži izbor
Mirca (Brač) » A-2886-a

Trosobni apartman s terasom Mirca, Brač | A-2886-a

4,3/5 (Vrlo dobro, rado preporučam)
150 m
-10% Akcijski popust Akcija 14=13 na boravak do 31. 12. 2024. -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 7 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 3, unutar 73m2. Gostima je na raspolaganju vlastita terasa za uživanje u toplim ljetnim večerima. Za potpuni užitak i opuštanje tu je i privatni roštilj za goste samo ovog smještaja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca uz nadoplatu.

  • Apartman
    Površina: 73 m2 + 21 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 7
    Prizemlje
  • Dnevni boravak
    15 m2
    Klima uređaj
  • Blagovaonica
    7 m2
    Izlaz na terasu
  • Kuhinja
    4 m2
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
    Kuhalo za vodu
    Perilica suđa
  • Spavaća soba 1
    14 m2
    1 x Bračni krevet
  • Spavaća soba 2
    10 m2
    1 x Bračni krevet
  • Spavaća soba 3
    12 m2
    1 x Bračni krevet
    1 x Krevet
  • Kupaonica
    5 m2
    Kada
  • Terasa
    21 m2
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je lokalna cesta
    Šljunčana (Udaljenost 150 m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Supetar - 4.5 km
    Objekt se nalazi pored lokalne ceste
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 136 € - 190 €


U istoj zgradi

Kuća 2886 u mjestu Mirca, Brač - Srednja Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (2) i udaljena je 150 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Za vrijeme vašeg ljetovanja moguć je boravak i drugih ljudi u istoj kući, jer kuća ima više apartmana. U kući borave i domaćini.

Udaljenosti:
4.5 km (Supetar) 150 m 150 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,30 Smještaj 4,00 Domaćin 4,70
26. 8. 2021.

Prekrasan, prostran i vrlo čist smještaj. U kupaonici ručnici, toaletne potrepštine, perilica rublja. Kuhinja dobro opremljena, kuhinjske krpe i perilica posuđa. Izvrsno sjedenje na otvorenom s pogledom na borovu šumu. Najbliža plaža udaljena je najviše 5 minuta hoda. Druga plaža Mutnik (ovdje smo najviše hodali), kratka je šetnja oko 10 minuta hoda kroz šumu, tu je i bar na plaži. U gradu postoji samo jedna mala trgovina i slastičarna nedaleko od stana. Ne postoji način da kupite sladoled ili odete na večeru. Sve se nalazi u Supetru, koji je u blizini ili preporučujem i grad Sutivan, koji je također čaroban. Preporučujem kupanje na plaži Vedrana ili na pješčanoj plaži Lovrečina. Toplo preporučujem boravak na Braču, kao i smještaj s vrlo ljubaznim domaćinima.:)

Krásné, prostorné a velmi čisté ubytování. V koupelně ručníky, toaletní potřeby, pračka. Kuchyně dostatečně vybavena, utěrky a také myčka nádobí. Skvělé venkovní posezeni s výhledem do borového lesíku. Nejbližší pláž vzdálena max 5 minut chůze. Druhá pláž Mutnik (zde jsme chodili nejvíce), je kousek dále cca 10 min chůze lesní cestou, nachází se u ní i plážový bar. V městečku se nachází jen jeden malý obchůdek a kousek od apartmánu prodejna pečiva. Není zde možnost si koupit zmrzlinu či jít na večeři. Vše se nachází v Supetaru, který je nedaleko anebo doporučuji též město Sutivan, který je také kouzelný. Doporučuji koupačku na pláži Vedrana, nebo na písečné pláži Lovrečina. Pobyt na Brači velmi doporučuji, stejně tak i toto ubytování s velmi milými domácími. :)

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
26. 8. 2021.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 4
25. 8. 2021.

Lijepo i mirno malo selo, udoban i čist stan, samo nema mogućnosti za roštilj kao apartman na katu. Vrlo blizu lijepe plaže - samo 5 minuta hoda. Vrlo blizu Supetra, pješačka udaljenost. Stan je udaljen od prometnih gradskih ulica što nam je bilo od najveće koristi.

Beautiful and peaceful little village, cozy and clean apartment, only no possibility for grill as upstairs apartment. Very close to a nice beach - only 5mins walk. Very close to Supetar, walking distance. Apartment is away from the busy city streets which was most beneficial for us.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
21. 8. 2020.

Vrlo lijepa domaćica, stan nakon rekonstrukcije (kupaonica, novi aparati u kuhinji), prekrasna zasjenjena terasa, parking u hladu. Plaža je na 5 minuta od kuće, bez strmog brda, zrelo drveće pruža obilje hlada, posebno je za obitelji s djecom idealno. Fini šljunak, možete bez cipela hodati u vodi. Selo je mirno, jedina mana koju vidim jest da na plaži ne biste mogli kupiti sladoled ili bilo šta za jelo, ne kuha se u restoranu (ali to je vjerojatno zbog krize krize). Trgovina i restorani nalaze se u starom dijelu sela, ali vrijedi se voziti do obližnjeg Supetra, gdje se nalaze kompletni sadržaji, prelijepa povijesna gradska jezgra i obilje restorana i dućana na luci.

Velmi milá paní domácí, apartmán po rekonstrukci (koupelna, nové spotřebiče v kuchyni), báječná zastíněná terasa, parkování ve stínu. Pláž 5minut od domu, žádný prudký kopec, vzrostlé stromy poskytují dostatek stínu, hlavně pro rodiny s dětmi je to ideální. Jemné oblázky, dá se chodit i bez bot do vody. Vesnička je klidná, jediný nedostatek vidím v tom, že se zde na pláži nedala koupit ani zmrzlina, ani nic k jídlu, v restauraci nevaří (ale nejspíše je to kvůli covid krizi). Obchod a restaurace jsou ve staré části obce, ale vyplatí se spíše dojet do nedalekého Supetaru, kde je kompletní vybavenost, nádherné historické centrum města i dostatek restaurací a krámků na přístavní promenádě.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
20. 7. 2016.

Stan smo bili jako zadovoljni i preporučujemo svima koji su s obzirom na odmoru u Hrvatskoj. Kućni ljubimci su vrlo prijateljski i korisni. Plaža je nekoliko minuta hoda. Plaža čist, uncrowded, idealna za obitelji s malom djecom. Prostrana terasa s pogledom sjenovito borove šume.:)

S apartmánem jsme byli moc spokojeni a doporučili bychom všem, kteří zvažují dovolenou v Chorvatsku. Domácí byli velmi přátelští a vstřícní. Na pláž to bylo kousek. Pláž čistá, nepřeplněná, Ideální pro rodiny s malými dětmi. Terasa je prostorná s výhledem do stinného borového hájku.:)

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
10. 1. 2015.

Prekrasan odmor.

Замечательный отдых.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
26. 12. 2012.

NJEMAČKI: Odličan smještaj, vrlo prijateljski i gostoljubivi stanodavac, 3 slatka mačke: smile: nekoliko lijepih plaža u blizini (šljunčana plaža, pješčana točka), super hodanje i trčanje put uz obalu prema Sutivanu. Otok nudi brojne mogućnosti za izlete, vrijedi šetnji maslinika u Mirca. Magyarul: Szép, Tiszta appartmanok. Gazdasszony rendkívül kedves és vendégszeretö. Három cica je háznál kombi, Lányok imádták öket.

DEUTSCH: Ausgezeichnete Unterkunft, sehr nette und gastfreundliche Vermieterin, 3 süße Katzen :smile: verschiedene schöne Strände in der Nähe (Kiesstrand, Sandbuch), tolle Spazier- und Laufstrecke entlang der Küste Richtung Sutivan. Die Insel bietet viele Möglichkeiten für Ausflüge, lohnend eine Wanderung durch die Olivenhaine in Mirca. MAGYARUL: Szép, tiszta appartmanok. A gazdasszony rendkívül kedves és vendégszeretö. Három cica is van a háznál,a lányok imádták öket.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
A-2886-a Andrej Habjanic
3. 3. 2008.

Sve su rubrike za odlično!Ali nema dovljno dobre rubrike za domačina.To je više nego izvrstno!Ne pada nam na kraj pameti drugi smještaj.Sve u svemu...ODLIČNO!!

Sve su rubrike za odlično!Ali nema dovljno dobre rubrike za domačina.To je više nego izvrstno!Ne pada nam na kraj pameti drugi smještaj.Sve u svemu...ODLIČNO!!

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5