Rezultati pretrage Uži izbor
Mirca (Brač) » A-2902-b

Dvosobni apartman s terasom i pogledom na more Mirca, Brač | A-2902-b

110 m
-10% na boravak do 30. 6. 2024. Akcija 14=13 na boravak do 31. 12. 2024. -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 4 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 2, unutar 55m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca, a usluga je uključena u cijenu smještaja.

  • Apartman
    Površina: 55 m2 + 21 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 4
    Kat: 1
  • Dnevni boravak
    8 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na terasu
  • Blagovaonica
    6 m2
  • Kuhinja
    5 m2
    Štednjak
    Sudoper
    Hladnjak
    Kuhalo za vodu
    Aparat za kavu
    Mikrovalna pećnica
  • Spavaća soba 1
    13 m2
    1 x Bračni krevet
  • Spavaća soba 2
    10 m2
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    5 m2
    Tuš
  • Toalet
    2 m2
  • Terasa
    21 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je glavna cesta
    Šljunčana (Udaljenost 110 m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Supetar - 3 km
    Objekt se nalazi pored glavne ceste
    Objekt se ne nalazi u tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 67 € - 133 €


U istoj zgradi

Kuća 2902 u mjestu Mirca, Brač - Srednja Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (2) i udaljena je 110 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Kuća je podijeljena na više smještajnih jedinica, pa će u njoj za vrijeme vašeg boravka vjerojatno boraviti i drugi gosti. Domaćini će boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora.

Udaljenosti:
3 km (Supetar) 110 m 110 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: ? Smještaj ? Domaćin ?
7. 8. 2019.

Fotografije smještaja stare su i ne odražavaju stvarnost. Jako bih volio obnovu! Vlasnici su bili vrlo ljubazni!

A szálláshelyről készült fotók régiek, nem tükrözik a valóságot. Ráférne egy felújítás nagyon! A tulajdonosok nagyon kedvesek voltak!

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 5
1. 8. 2011.

ostati u srpnju 2011, sa 6 ljudi. Mi smo jako sretni, kuća ima vlastitu klimu i to je puno korisnih stvari na dnevnoj bazi i svih agenata. Lijepa plaža i vrlo blizu plaže bar-kava, pivo, sladoled i plaža opet konoba sa dobrom hranom (jeftinije nego u Supetru). Domaćin pomocny.Polecamy četvrtine, osim ako netko ne voli Mačka-5 mačke oko kuće.

pobyt w lipcu 2011, w 6 osób. Jesteśmy bardzo zadowoleni, dom ma swój klimat i jest w nim mnóstwo przydatnych na codzień przedmiotów i wszelkich środków czystości. Plaża ładna i bardzo blisko,na plaży bar- kawa, piwo, lody a przy plaży nowa konoba z pysznymi potrawami( taniej niz w Supetarze). Gospodarz bardzo pomocny.Polecamy kwaterę, chyba że ktoś nie lubi kotów- wokół domu 5 kotów.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
31. 5. 2010.

Moramo otići u srpnju 2009 objekta preporučljivo. DOMAĆIN SUPER.

BYLIŚMY NA URLOPIE W LIPCU 2009 OBIEKT GODNY POLECENIA .GOSPODARZE SUPER .

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
23. 7. 2009.

Mi smo bili gosti u srpnju ove kwaterze.Dom i samog stana je preporučljivo, opremljen je sa svim novim ručnicima, parfemi, SAT TV, klima uređaj, dvije terase i blizina morza.Gospodarze su vrlo lijepo, wszscy dobio darove na putu -mala, ali sretna: biggrin: u Supetar na podnožju dobar min.Sama 30 mjesta za ljude koji traže mir i ciszy.Jedna resteuracyjka, bar na plaži, trgovina, telefon i to je sve što postoji ništa drugo u Mircy Također Mircy.Może Ne posebna, puno algi, odvezli smo se do druge plaže.

Byliśmy goścmi w lipcu na tej kwaterze.Dom jak i sam apartament jest godny polecenia,wyposażony jest we wszystko,nowe ręczniki,srodki zapachowe,tv sat,klimatyzację,dwa tarasy i bliskośc do morza.Gospodarze są bardzo mili,wszscy dostaliśmy upominki na drogę-małe ale cieszy:biggrin:Do supetaru na piechotę dobre 30 min.Sama miejscowość jest dla ludzi szukających spokoju i ciszy.Jedna resteuracyjka,barek na plaży,sklep spożywczy,telefon i to wszystko nic wiecej nie ma w Mircy.Może w Mircy też nie specjalne, dużo glonów,jeździliśmy na inne plaże.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5