Rezultati pretrage Uži izbor
Postira (Brač) » A-2913-a

Jednosobni apartman s terasom i pogledom na more Postira, Brač | A-2913-a

4,3/5 (Vrlo dobro, rado preporučam)
350 m
Akcija 14=13 na boravak do 31. 12. 2024. -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 2 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, unutar 17m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca uz nadoplatu.

  • Apartman
    Površina: 17 m2 + 5 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 2
    Prizemlje
  • Blagovaonica
    2 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na terasu
  • Kuhinja
    2 m2
    Štednjak
    Sudoper
    Hladnjak
  • Spavaća soba
    9 m2
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    3 m2
    Tuš
  • Terasa
    5 m2
    Pogled na more
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Šljunčana (Udaljenost 350 m, stepenice: 17)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Postira - 800 m
    Objekt se ne nalazi u tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 54 € - 68 €


U istoj zgradi

Kuća 2913 u mjestu Postira, Brač - Srednja Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (3) i udaljena je 350 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. U kući postoji više apartmana u kojima će vjerojatno boraviti drugi gosti za vrijeme vašeg ljetovanja. U objektu ne žive domaćini ni vlasnici objekta.

Udaljenosti:
800 m (Postira) 350 m 350 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,30 Smještaj 4,00 Domaćin 4,50
30. 8. 2022.

Apartman je u potpunosti ispunio naša očekivanja: čist, ugodan, adekvatno opremljen, u mirnom dijelu, s prekrasnim pogledom s terase. Planiramo ga koristiti i sljedeće godine. Gospođa Kana koja vrlo lijepo upravlja stanom. :zaljubljena:<3: *

Apartament w pełni spełnił nasze oczekiwania: czysty, przytulny, odpowiednio wyposażony, w spokojnej okolicy, z pięknym widokiem z tarasu. W przyszłym roku również planujemy z niego skorzystać. Pani Kana obsługująca apartament bardzo sympatyczna.:inlove: <3 :*

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
18. 7. 2021.

Apartman je pogodan samo za par, manji je i definitivno ga ne preporučujem obiteljima s djecom, nalazi se na glavnoj cesti, gdje je poprilično prometno. S djecom bih odabrala drugi kat gdje će biti mir i pogled na more. Oprema je dovoljna. Blizu je plaže, centar je dalje. Vlasnica je simpatična dama koja će savjetovati 😉

Apartmán se hodí pouze pro pár, je menší a rozhodně ho nedoporučuji pro rodinu s dětmi je na hlavní silnici, kde je dost rušno. S dětmi bych volila druhé patro kde bude klid a výhled na moře. Vybavení je dostačující. Je blízko pláže, do centra je to dále. Majitelka je příjemná paní, která poradí 😉

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 4
30. 8. 2020.

Vrlo lijep smještaj, lokacija dosta dobra, nažalost rano ujutro kamionski promet na cesti.

Sehr schöne Unterkunft, Lage recht gut, leider früher morgens LKW verkehr an der Straße.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 5
11. 8. 2020.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 4
18. 9. 2019.

Ovog ljeta šesti smo se put odmorili u Postirama i u tim apartmanima. Sviđa nam se ovdje sve: mjesto, apartmani i pažljivi domaćini.

Этим летом шестой раз отдыхали в Постире и в этих аппартаментах. Нам здесь все нравится: место, аппартаменты и внимательные хозяева.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
13. 9. 2019.

Studio-apartman je bio zaista sjajan - sa svim sadržajima koji su potrebni za ugodan boravak u postireu. Poseban bonus je vanjski roštilj koji smo intenzivno koristili. Blizina nevjerojatno lijepe plaže male lozne i velikog KONZUM supermarketa također je bio veliki plus! jedina strana mjesta bila je buka koja dolazi iz vrlo prometne ulice s mještanima koji su vozili automobile samo nekoliko cm ispred lijepe terase - definitivno nije mjesto za boravak tijekom dana.

The studio-apartment was really great - with all the amenities one needs for a nice stay in postire. Special bonus is the outdoor grill which we used extensively. The vicinity of both the incredibly beautiful beach mala lozna and the big KONZUM supermarket was also a great plus! the only downside of the place was the noise coming from a very busy street with locals speeding their cars just few cm in front of the nice terrace - definitely not a place to stay during the day.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 5
A-2913-a Ana Juric
23. 8. 2019.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
13. 8. 2019.

Smještaj je bio lijep, lijepa sjenovita terasa, lokacija smještaja vrlo blizu lijepe plaže s dobrom uslugom.

Ubytování bylo pěkné, krásná stinná terasa,poloha ubytování super-blízko na pěknou pláž s dobrou obslužností.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
25. 7. 2019.

Mjesto u vrlo prometnom dijelu, ima dovoljno automobila i kamiona, jer je blizu tržišta. Plaža je tako normalna da smo išli drugačije - južno.

Místo v celkem rušné části, jezdí tam dost aut i nákladních, jelikož je v blízkosti market. Pláž taková normální, jezdili jsme jinak - na jih.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
8. 7. 2019.

Apartman na prekrasnom otoku Braču. Vrlo dobra lokacija. Blizina mora i centra Postira. Vrlo lijepo i korisno vlasnika. Apartman ima sve što vam je potrebno. Čisto.

Apartament na pięknej wyspie Brać. Bardzo dobra lokalizacja. Bliska odległość do morza oraz centrum Postiry. Bardzo mili i pomocni właściciele. W apartamencie jest wszystko co potrzeba. Czysto.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5