Rezultati pretrage Uži izbor
Supetar (Brač) » AS-5665-a

Studio apartman s terasom Supetar, Brač | AS-5665-a

4,6/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
380 m
-20% na boravak do 30. 6. 2024. Akcija 21=19 na boravak do 31. 12. 2024. -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024. -5% Proljetni popust na rezervacije zaprimljene do 30. 6. 2024.

Studio može primiti 2 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u dnevnom boravku, unutar 13m2. Gostima je na raspolaganju vlastita terasa za uživanje u toplim ljetnim večerima. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. Kroz terasu rezervirane smještajne jedinice prolaze i drugi gosti ili domaćini.

  • Studio
    Površina: 13 m2 + 16 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 2
    Prizemlje
  • Dnevni boravak
    7 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na terasu
    1 x kauč za dvije osobe
  • Blagovaonica
    2 m2
    Izlaz na terasu
  • Kuhinja
    2 m2
    Štednjak
    Sudoper
    Hladnjak
    Mikrovalna pećnica
  • Kupaonica
    2 m2
    Tuš
  • Terasa
    16 m2
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je glavna cesta
    Šljunčana (Udaljenost 380 m)
  • Okolina
    Turističko naselje
    Supetar - 500 m
    Objekt se nalazi pored lokalne ceste
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 90 € - 106 €


U istoj zgradi

Kuća 5665 u mjestu Supetar, Brač - Srednja Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (1), Studio (1) i udaljena je 380 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Kuća ima više apartmana u kojima će tijekom ljetovanja boraviti i drugi gosti. U kući će tijekom vašeg ljetovanja boraviti i domaćini.

Udaljenosti:
500 m (Supetar) 380 m 380 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,60 Smještaj 4,50 Domaćin 4,80
16. 7. 2023.

:ljubav:

:inlove:

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
16. 8. 2022.

Baš prelijepo, gazdarica jako draga i uvijek pristupačna. Apartman je lijepo namješten i vrlo čist. Udaljena je 10 minuta hoda do luke u kojoj se nalaze brojni restorani s vrlo dobrom hranom. Trgovine kao što su Lidl, Tommy i Konzum udaljene su oko 5 minuta hoda, a lokalne pekare su ukusne i do njih se stiže za oko 8 minuta hoda.

Einfach nur schön, Vermieter sehr nett und immer ansprechbar. Das Apartment ist liebevoll eingerichtet und sehr sauber. Zum Hafen sind es 10 Gehminuten wo es viele Restaurants mit sehr guten Essen gibt. Einkaufsmöglichkeiten, wie Lidl, Tommy und Konzum sind ca. 5 Gehminuten entfernt auch die Einheimischen Bäckereien sind lecker und in ca. 8 Gehminuten erreichbar.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
2. 8. 2022.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
15. 8. 2021.

Vrlo ljubazni domaćini. Apartman za 3 para, jedini nedostatak su spojene sobe koje vode na terasu. Vrlo simpatična dama koja se prvi dan liječila hladnom vodom i čajem. Stan uređen i vrlo dobro opremljen<3 Od srca preporučujem<3 plažu odmah iza ugla, dostupna za iznajmljivanje i lijepu veliku plažu, nažalost stjenovitu. S plaže se pruža prekrasan pogled na Split.

Bardzo mili gospodarze. Apartament dla 3 par wręcz idealny jedyny mankament to przechodnie pokoje na taras. Przemiła Pani którą na pierwszy dzień poczestowala zimna woda i herbatą. Apartament zadbany i bardzo dobrze wyposażony <3 serdecznie polecam <3 plaża tuż za rogiem, dostępne leżał i do wynajęcia oraz dużą ładną plaża niestety kamienista. Z plaży są przepiękne widoki na Split.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
25. 8. 2020.

: S

:S

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 5
29. 8. 2018.

Prijateljski domaćini. Nažalost, oni govore samo njemački i hrvatski, tako da nismo razgovarali mnogo:) Iako smo stigli prije vremena prijave, mogli bismo odmah upotrijebiti pripremljenu sobu koja je spremna čekati. Vjerojatno zato što prije nije bilo gostiju. Klima je postupao bez prigovora. Općenito, ponuda na rezervacije predstavlja prilično urednu sobu, zbog čega smo odlučili to učiniti. Nažalost, nakon dolaska, pokazalo se da je to pretvorena garaža za sobu. Dodatak i kupaonica bili su na samom kraju "garaže". Potpuno bez ventilacije. Nakon kupanja, čak su i lijeva vrata "garaže" jedva uspjela, zbog čega je kupaonica uvijek bila vlažna. Štoviše, jer je tuš kabina iza zavjese, koja se ne može staviti u tuš-kadicu, tako da sva voda izlazi preko cijele kupaonice. Na podu je odvod, ali još uvijek je bio mokar. U kuhinjici nema centimetra radne plohe. Postoji samo umivaonik i plinska pećnica. Da bi se kruh izrezao za doručak, to je učinjeno na stolu gdje su bile privatne stvari, jer nigdje nema polica. Da ne spominjem stvaranje večere, što je bio podvig u tom slučaju. Soba je loša rasvjeta. Da biste uključili svjetlo koje morate puzati kroz krevet, jer se prekidači nalaze u kutu prostorije. Jedina zidna svjetiljka nalazi se praktički iza ogrtača, pa je uvijek bila tamna. Na nesreću, ulazite tamo kao mračna, vlažna rupa. Strahovito smo razočarani. Bili smo u Hrvatskoj 11 puta i nikada nismo živjeli u tako strašnim uvjetima. Wifi tako slab da se ne može koristiti - letjeli smo na našem internet telefonu. Nema police ili ormarića. U kupaonici također nedostaju police i vješalice. Stol ispred sobe je ugodan na prvi pogled, ali stoji na "kolnom prilazu garaže", a istodobno ispred kuće, točno na vratima s ulice. Tako su svi prolaznici i stanari prošli cijeli dan ispred naših vrata i prozora. Bilo je neugodno jer ne možete ostaviti otvorena vrata - nula privatnosti i intimnosti. Zgrada nije označena imenom koja se nalazi na Rezervaciji i ima drugačiji broj, pa smo hodali okolo i zahvaljujući ljubaznosti nekog susjeda, stigli smo.

Sympatyczni gospodarze. Niestety mówią tylko po niemiecku i chorwacku, więc nie rozmawialiśmy zbyt wiele:) Mimo, że przyjechaliśmy przed godziną zameldowania, mogliśmy od razu skorzystać z przygotowanego pokoju, który czekał gotowy. Pewnie dlatego, że wcześniej nie było żadnych gości. Klima działała bez zarzutów. Ogólnie oferta na Booking przedstawia całkiem schludny pokój, dlatego się na to zdecydowaliśmy. Niestety po przyjeździe okazało się, że jest to przerobiony garaż na pokój. Aneks i łazienka były na samym końcu 'garażu'. Kompletnie bez żadnej wentylacji. Po kąpieli nawet pozostawione otwarte drzwi do 'garażu' ledwo dawały radę, dlatego w łazience zawsze było mokro. Tym bardziej, że kabina prysznicowa jest za foliową firanką, której nie da się włożyć do środka brodzika, więc cał woda rozlewa się po całej łazience. Jest odpływ w podłodze, ale i tak, było tam ciągle mokro. Przy aneksie kuchennym nie ma ani centymetra blatu roboczego. Jest tylko zlew i płyta gazowa. Aby pokroić chleb na śniadanie robiło się to na stoliku, na którym były prywatne rzeczy, bo nigdzie nie ma półek. Nie mówiąc już o zrobieniu obiadu, co w takim przypadku stanowiło wyczyn. W pokoju jest fatalne oświetlenie. Aby włączyć światło trzeba się przeczołgać po łóżku, bo włączniki są zlokalizowane w rogu pokoju. Jedyna lampa naścienna jest zlokalizowana praktycznie za szafą, więc było tak zawsze ciemno. Niestety, wchodzi się tam jak do ciemnej, wilgotnej nory. Jesteśmy okropnie rozczarowani. Byliśmy w Chorwacji 11 razy i nigdy nie mieszkaliśmy w tak fatalnych warunkach. Wifi tak słabe, że nie dało się korzystać-lecieliśmy na własnym internecie w telefonie. Brakuje jakichkolwiek półeczek czy szafek. Również w łazience brakuje półki i wieszaków. Stolik przed pokojem jest na pierwszy rzut oka przyjemny, ale on stoi na 'podjeździe garażu', a jednocześnie we frontowej części domu, od razu przy furtce od ulicy. Więc wszyscy mieszkańcy czy lokatorzy przechodzili cały dzień przed naszymi drzwiami i oknami. Było to niekomfortowe, bo nie można zostawić drzwi otwartych-zero prywatności i intymności. Budynek nie jest oznaczony nazwą podaną na Booking i ma inny numer, więc chodziliśmy wokół i dzięki uprzejmości jakiejś sąsiadki trafiliśmy na miejsce.

Pročitaj više
Smještaj: 1 Domaćin: 3
20. 8. 2016.

Fatalna kreveta koja diskvalificira ovaj objekt.

Fatalne łóżka które dyskwalifikuje ten obiekt.

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 2
24. 7. 2016.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 4
2. 8. 2015.

Studio je ok, ali na žalost bez zamrzivača, koji je u to vrijeme nedostajalo prebivalište. Vrlo neugodno kauč i posljedično nedostatak sna!

Studio je ok, žal brez zamrzovalnika, kateri je v času bivanja zelo primanjkoval. Zelo neudoben kavč in posledično pomanjkanje spanca !

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 5
8. 8. 2014.

Bio sam početkom srpnja

Bylem poczatek lipca

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5