Rezultati pretrage Uži izbor
Vela Lozna (Brač) » K-13332

Jednosobna kuća s terasom Uvala Vela Lozna, Brač | K-13332

4,5/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
70 m
Akcija 14=13 na boravak do 31. 12. 2024. -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Kuća može primiti 2 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, unutar 26m2. Gostima je na raspolaganju vlastita terasa za uživanje u toplim ljetnim večerima. Za potpuni užitak i opuštanje tu je i privatni roštilj za goste samo ovog smještaja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca uz nadoplatu.

  • Kuća
    Površina: 26 m2 + 16 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 2
    Prizemlje
  • Kuhinja
    7 m2
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
  • Spavaća soba
    15 m2
    Izlaz na terasu
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    2 m2
    Tuš
  • Terasa
    16 m2
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
    Makadam 700 m
  • Plaže
    Između objekta i plaže je lokalna cesta
    Šljunčana (Udaljenost 70 m, stepenice: 20)
    Pješčana (zračna udaljenost: 600m)
  • Okolina
    Objekt se nalazi na osami
    Uvala
    Postira - 3.6 km
    Objekt se nalazi u tihom okruženju

Posebni uvjeti


Sadržaji


Cijene | 61 € - 180 €


Kuća 13332 u mjestu Vela Lozna, Brač - Srednja Dalmacija udaljena je 70 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Ova kuća se nalazi u kategoriji "Objekti za miran odmor". Vaš apartman je jedini u kući, tako da je vaša privatnost zagarantirana. Domaćini neće boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora.

Udaljenosti:
3.6 km (Postira) 70 m 70 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,50 Smještaj 4,00 Domaćin 5,00
3. 7. 2022.

Prekrasna lokacija, slatka kućica, prekrasna plaža i prekrasan miris borova. Toplo preporučam svima koji vole mir i tišinu i ne vole gužve na plaži.:)

Krasna lokacija, prikupna hišica, prelepa plaža in čudovit vonj po borovcih. Toplo priporočam vsem, ki imate radi mir in tišino in se ne marate gužvati na plaži. :)

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
K-13332 Jure Zelič
22. 8. 2021.

Kuća je savršena u miru,nočima slušaš valove mora.Vlasnik je jako drag.Postira malo misto sa dušom.Samo su noči bile prevruče.To je jedina primjedba.<3 <3 <3

Kuća je savršena u miru,nočima slušaš valove mora.Vlasnik je jako drag.Postira malo misto sa dušom.Samo su noči bile prevruče.To je jedina primjedba.<3 <3 <3

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
25. 7. 2021.

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 5
27. 8. 2020.

Super slatka kućica, savršena za opuštajući odmor za dvoje. Na terasi i zvjezdanom nebu mogli biste uživati u zvuku mora. Imali smo divan tjedan, potpuno odvojen od užurbanosti. Električna energija dolazi iz našeg vlastitog PV sustava i mora se pažljivo koristiti, mislili smo da je sjajno staviti mobitele i uređaje. Savjet: ponesite prijenosnu svjetiljku jer u kupaonici nema svjetla. I gel sprej je također koristan. Postaje malo tijesno za četvero ljudi, ali to je bio san za dvije osobe. Voljeli bismo se vratiti!

Super süßes Häuschen, perfekt für einen entschleunigenden Urlaub zu zweit. Man konnte das Meerrauschen auf der Terrasse und den Sternenhimmel genießen. Komplett abgeschieden von allem Trubel hatten wir eine wunderschöne Woche. Strom kommt aus der eigen PV Anlage und muss sorgsam genutzt werden, fanden wir toll, um Handy und Co mal zur Seite zu legen. Tipp: tragbare Lampe mitbringen, da im Bad kein Licht ist. Und Gelsenspray ist auch hilfreich. Zu viert wird es etwas eng, aber für zwei Personen war es ein Traum. Wir kommen gerne wieder!

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
16. 8. 2020.

Vrlo ljubazan i susretljiv vlasnik. Zaista lijepo i mirno mjesto za provesti svoj odmor. U prilaznim uvalama postoje dobri pubovi ili samo posjetite prijateljsku Postiru, udaljenu 3 km od kuće.

Very friendly and supportive owner. Really nice and calm place to spend your holiday. There are good pubs in the adjucent bays or just visit friendly Postira, 3 km far from house.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
29. 7. 2020.

Nevjerojatno mjesto za miran odmor

Úžasné místo pro klidnou dovolenou

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
10. 7. 2020.

:lijepo lijepo:

:nice: :nice:

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 4
18. 8. 2019.

Jednostavan, ali divan smještaj za one koji ne žele biti u turističkim centrima. U vrućim ljetnim noćima koristili smo gornju terasu i spavali pod zvijezdama ...

Simple but wonderful accommodation for those who do not want to be in tourist centers. On the hot summer nights we used the upper terrace, and slept under the stars ...

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
12. 7. 2019.

Mjesto je lijepo, mirno, tiho. Smještaj Ja bih kritizirao nedostatak klime ili barem mogućnost pravilnog provjetravanja. Prozori su vrlo mali, zrak ne teče, a unutrašnjost je tamna. Malo sam se iznenadila što u kuhinji nema soli ili šećera, a za tjedan dana dobili smo samo 2 role toaletnog papira, 2 mala džepa za 5 osoba. S druge strane, svidjelo mi se što je smještaj bio skriven među drvećem koje ga je štitilo od sunca i promatrača. Plaža je bila samo skok i uglavnom samo za nas.

Miesto je krásne, kľud, ticho. Ubytovaniu by som vytkla chýbajúcu klímu alebo aspoň možnosť poriadne vetrať. Okná sú veľmi malé, vzduch neprúdi a vnútri je tma. Trochu ma prekvapilo, že v kuchyni nebola soľ ani cukor a na týždeň sme dostali len 2 rolky wc papiera, 2 malé vrecká na odpad pre 5 ľudí. Na druhej strane sa mi páčilo, že ubytovanie bolo ukryté medzi stromami, čo ho chránilo pred slnkom aj pohľadmi okoloidúcich. Pláž bola len na skok a väčšinou iba pre nás.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 3
4. 8. 2018.

Vrlo lijep, lijep smještaj, mir i usamljenost.

Velmi prijemné, pekné ubytovanie, pokoj a samota.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5