Rezultati pretrage Uži izbor
Arbanija (Čiovo) » A-14825-b

Dvosobni apartman uz plažu Arbanija, Čiovo | A-14825-b

4,9/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
5 m
-20% na boravak do 30. 6. 2024. Akcija 14=13 na boravak do 31. 12. 2024. -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 4 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 2, unutar 85m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. U rezerviranoj smještajnoj jedinici se na licu mjesta plaća depozit (cijena je navedena na stranici).

  • Apartman
    Površina: 85 m2 + 15 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 4
    Kat: 1
  • Dnevni boravak
    35 m2
    Klima uređaj
  • Kuhinja
    10 m2
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
    Kuhalo za vodu
    Aparat za kavu
    Perilica suđa
    Toster
    Mikrovalna pećnica
  • Spavaća soba 1
    14 m2
    1 x Bračni krevet
  • Spavaća soba 2
    18 m2
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    8 m2
    Tuš
  • Terasa
    15 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Objekt se nalazi uz samu plažu
    Šljunčana (Udaljenost 5 m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Trogir - 5 km
    Objekt se nalazi pored glavne ceste
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 241 € - 450 €


U istoj zgradi

Kuća 14825 u mjestu Arbanija, Čiovo - Srednja Dalmacija nudi smještaj u smještajnim jedinicama tipa Apartman (3) i udaljena je 5 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Ova kuća se nalazi u kategoriji "Objekti uz plažu". Kuća je podijeljena na više smještajnih jedinica, pa će u njoj za vrijeme vašeg boravka vjerojatno boraviti i drugi gosti. Domaćini neće stanovati u kući tijekom vašeg boravka.

Udaljenosti:
5 km (Trogir) 5 m 5 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,90 Smještaj 4,80 Domaćin 5,00
16. 8. 2023.

Vrlo dobra lokacija za ljude koji cijene odmor izvan grada. Izlaz iz objekta direktno na plažu (vjerojatno najljepšu u blizini). Gostima su na raspolaganju besplatne ležaljke. Plaža nema gužve i čista je. Osim toga, velika terasa s direktnim pogledom na more. Kuhinja je dobro opremljena za ljude koji planiraju kuhati sami. U blizini se nalazi pizzeria i restoran za one koji više vole jesti vani. Cijeli apartman je uređen u stilu putničkog apartmana (posvuda su brojni suveniri s putovanja), osim toga u svakoj sobi je TV, a samo u dnevnoj sobi klima uređaj. Preporučam, rado ćemo se opet tamo vratiti.

Bardzo dobra lokalizacja dla osób ceniących wypoczynek poza miastem. Wyjście z obiektu bezpośrednio na plażę (chyba najładniejszą w pobliżu). Do dyspozycji gości bezpłatne leżaki. Plaża nie jest zatłoczona i czysta. Poza tym super taras z bezpośrednim widokiem na morze. Kuchnia dobrze wyposażona dla osób planujących samodzielne gotowanie. W pobliżu znajduje się pizzeria i restauracja dla osób, które wolą stołować się na mieście. Cały apartament jest urządzony w stylu mieszkania podróżnika (wszędzie liczne pamiątki z podróży), poza tym jest telewizor w każdym pokoju i klimatyzacja tylko w salonie. Polecam, chętnie tam jeszcze wrócimy.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
19. 7. 2023.

Bili smo i prošle godine i bilo je super. Prekrasno mjesto, super plaža, super domaćica... ništa za prigovoriti i preporučam.

Byli jsme i loni a bylo to super. Krasne misto, super plaz, prima pani domaci... neni co vytknout a doporucuji.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
6. 9. 2022.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
17. 7. 2022.

Sjajno<3<3<3 Stvarno prekrasno mjesto na samoj plaži. Izvrsno opremljen smještaj, koji se na fotografijama možda čini specifičan, ali u stvarnosti je lijep i vrlo ugodan. A s malom djecom nema problema. Plaža, pogled i more su odlični. To je relativno mirno mjesto, u blizini trgovine + restorana, itd. Domaćica je vrlo ugodna i vrlo korisna. Za mene stvarno izvrsno mjesto i mogu ga samo preporučiti.<3<3<3

Paráda <3 <3 <3 Opravdu krásné místo přímo na pláži. Výborně vybavené ubytování, které může z fotek působít specificky, ale reálně je pěkné a velmi komfortní. A i s malými dětmi žádný problém. Pláž, výhled a moře výborné. Je to poměrně klidné místo, v okolí obchod + restaurace apod. Paní domácí velmi přijemná a velmi ochotná. Za mne opravdu výborné místo a mohu jen doporučit. <3 <3 <3

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
4. 9. 2021.

Sve je super osim puno čarapa, kravata. imali smo stres kako djeca ne bi ništa slomila. Ali inače odlično ćete pronaći i igračke za djecu, u blizini igrališta, restorana. Odlično mjesto. Dno je čisto i ugodno. Početna super: inlove:

Vsetko super az na mnozstvo sosiek, vaziciek. mali sme stres aby decka nic nerozbili. Ale inak super najdete tam aj hracky pre deti, nedaleko ihriska, restauracia. Plaz super. Dnu cisto a prijemne. Domaci super :inlove:

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
10. 8. 2021.

Smještaj je idealan za odmor i opuštanje. Domaćini su ljubazni, uslužni, nemaju ni najmanje pažnje. Dobro opremljeno, čisto. Plaža je u krugu od 10 metara, čista plaža, idealna za malu djecu.

A szállás ideális pihenésre, kikapcsolódásra. Házigazdák kedvesek, segítőkészek, nem maradt el az apró figyelmesség sem. Jól fel szerelt tiszta. Strand tényleg 10 méteren belül, tiszta partszakasz, kisgyerekkel is ideális.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
26. 8. 2020.

Prilično velika, ali suluda količina starih dućana svugdje s malom djecom definitivno nešto pokvari. Nema mikrovalnu pećnicu i česti miris kupaonice iz kanalizacije:(. Vlasnici žive u zgradi i svakodnevno će vam grliti ispred terase kako ne biste previše uživali u privatnosti. Inače je sve čisto i opremljeno.:)

Docela velké , nicméně šílené množství starých krámu všude s malými dětmi nevhodné určitě něco rozbíjí. Chybí mikrovlnná trouba a častý zápach k koupelně z kanalizace :( . Majitelé bydlí v objektu a denně vám budou grilovat před terasou takže soukromí si taky příliš neužije . Jinak vše čisté a vybavené . :)

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 5
22. 8. 2019.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
24. 7. 2018.

Zahvaljujem vam izvrsnom smještaju vrlo lijepe slike hostesa s 100% prave web stranice sigurno će se vratiti:):)8)8): P: P

Dziękujemy super kwatera bardzo miła gospodyni zdjęcia ze strony 100% prawdziwe napewno tam wrócimy :) :) 8) 8) :P :P

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5