Rezultati pretrage Uži izbor
Arbanija (Čiovo) » A-5228-d

Jednosobni apartman s terasom Arbanija, Čiovo | A-5228-d

3,8/5 (Vrlo dobro, rado preporučam)
350 m
-10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 4 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, te u dnevnom boravku, unutar 43m2. Gostima je na raspolaganju vlastita terasa za uživanje u toplim ljetnim večerima. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. Kroz terasu rezervirane smještajne jedinice prolaze i drugi gosti ili domaćini.

  • Apartman
    Površina: 43 m2 + 27 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 4
    Prizemlje
  • Dnevni boravak
    12 m2
    Klima uređaj
    1 x kauč za jednu osobu
  • Blagovaonica
    4 m2
  • Kuhinja
    5 m2
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
  • Spavaća soba
    16 m2
    1 x Bračni krevet
    1 x Krevet
  • Kupaonica
    3 m2
    Kada
  • Terasa
    27 m2
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
    Makadam 90 m
  • Plaže
    Između objekta i plaže je glavna cesta
    Šljunčana (Udaljenost 350 m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Trogir - 4.8 km
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Posebni uvjeti


Sadržaji


Cijene | 106 € - 128 €


U istoj zgradi

Kuća 5228 u mjestu Arbanija, Čiovo - Srednja Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (4) i udaljena je 350 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Kuća je podijeljena na više smještajnih jedinica, pa će u njoj za vrijeme vašeg boravka vjerojatno boraviti i drugi gosti. Domaćini će boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora.

Udaljenosti:
4.8 km (Trogir) 350 m 350 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 3,80 Smještaj 3,70 Domaćin 4,00
26. 8. 2023.

Potpuno opremljen, prostran, udoban, klimatiziran apartman. Svi sretni:inlove:

Apartament w pełni wyposażony, przestronny, wygodny, klimatyzowany. Wszyscy zadowoleni :inlove:

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
27. 8. 2022.

Smještaj je vrlo lijepo smješten. Do plaže možete prošetati za 5 minuta. U blizini je i supermarket. Međutim, imali smo problema sa štednjakom u našem smještaju. Ako ga koristite, dobit ćete jak strujni udar. Ovo svakako treba provjeriti!

Die Unterkunft ist sehr schön gelegen. Man erreicht zu Fuss den Strand in 5min. Ein Supermarkt ist auch in der Nähe. Allerdings hatten wir in unserer Unterkunft Mühe mit dem Herd. Wenn man ihn benutzte kriegte man zum Teil starke Stromschläge. Das sollte unbedingt mal geprüft werden!

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 2
1. 8. 2022.

Apartman je bio lijep i čist i na vrlo dobroj lokaciji. Kreveti su udobni. Balkon je savršeno mjesto za doručak i večeru s prekrasnim pogledom. Domaćini su ljubazni, bilo je dobro što smo mogli komunicirati bilo kada putem WhatsAppa. Jedina mana je što se prozor kupaonice susjednog stana otvarao u naš stan, a mi ga nismo mogli zatvoriti s naše strane.

The apartment was nice and clean and in a very good location. The beds are comfy. The balcony is the perfect place to have breakfast and dinner with the amazing view. The hosts are nice, it was good, that we were able to communicate anytime via WhatsApp. Only downside, that our neighbouring apartment's bathroom window opened into our apartment, and we couldn't close it on our side.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
14. 8. 2019.

Vrlo lijep i čist stan, ukusno i funkcionalno namješten, dobro opremljena kuhinja, prostrana i čista kupaonica. U opisu je navedeno „Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase“, zapravo terasa i balkon s pogledom na more međusobno su povezani sa drugim apartmanom na ovom katu. Mirno, mirno mjesto s lijepom plažom pogoduje opuštanju. Zračna luka je s druge strane uvale u potpunosti ne ometa odmor. Da biste zbrojili smještaj koji se preporučuje.

Bardzo ładny i czysty apartament, gustownie i funkcjonalnie urządzony, kuchnia dobrze wyposażona, przestronna i czysta łazienka. W opisie podano „Goście mogą cieszyć się widokiem na morze z własnego tarasu” faktycznie taras oraz balkon z widokiem na morze jest przechodni do drugiego apartamentu na tym piętrze. Miejscowość cicha spokojna z fajną plażą sprzyja wypoczynkowi. Lotnisko jest po drugiej stronie zatoki całkowicie nie przeszkadza w wypoczynku. Reasumując kwatera godna polecenia.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 4
5. 7. 2018.

Smještaj je zadovoljavajući. Liječili su nas lijepo u ponoć na dan dolaska.

Die Unterkunft war zufriedenstellend. Wir wurden am Ankunftstag noch gegen Mitternacht freundlich empfangen.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 3
1. 8. 2016.

Smještaj je dobro, dobro mjesto, pored negativa: vrlo glasan. Nasuprot je Zračna luka Split, gdje je putnički promet nije samo od 6:30 do 23:30, no helikopteri mogu gyakorlatoznak. Smještaj moraju imati / uzeti sol, šećer, sapun, deterdžent. Vlasnik bömbölteti radio i na noćnom tulumarenju s prijateljima. Ako mislite da je njezina djela.

A szállás jó, jó helyen van, a következő negatívumokkal: nagyon zajos. Szemben van a spliti repülőtér, ahol nemcsak utasforgalom van 6.30-tól 23.30-ig, hanem helikopterek is gyakorlatoznak. A szállásra vinni/venni kell a sót, cukrot, szappant, mosogatószert. A szállásadó bömbölteti a rádiót, és éjszakába nyúlóan partizik a barátaival. Ha szólsz neki, megsértődik.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 2