Rezultati pretrage Uži izbor
Arbanija (Čiovo) » A-8651-b

Jednosobni apartman uz plažu Arbanija, Čiovo | A-8651-b

30 m
Akcija 14=13 na boravak do 31. 12. 2024. -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 3 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, te u blagovaonici, unutar 24m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca uz nadoplatu.

  • Apartman
    Površina: 24 m2 + 14 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 3
    Prizemlje
  • Blagovaonica
    9 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na terasu
    1 x kauč za jednu osobu
  • Kuhinja
    2 m2
    Štednjak
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
    Aparat za kavu
  • Spavaća soba
    11 m2
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    2 m2
    Tuš
  • Terasa
    14 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je glavna cesta
    Betonske ploče (Udaljenost 30 m, stepenice: 28)
    Šljunčana (zračna udaljenost: 140m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Trogir - 4 km
    Objekt se nalazi pored glavne ceste
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 76 € - 99 €


U istoj zgradi

Kuća 8651 u mjestu Arbanija, Čiovo - Srednja Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (3) i udaljena je 30 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je betonske ploče. Kuća je podijeljena na više smještajnih jedinica, pa će u njoj za vrijeme vašeg boravka vjerojatno boraviti i drugi gosti. Domaćini će boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora.

Udaljenosti:
4 km (Trogir) 30 m 30 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: ? Smještaj ? Domaćin ?
22. 8. 2019.

Apartman je malen, dobar za do 2 osobe. Dodatni krevet u kuhinji je polu kauč, u vrlo nepovoljnom stanju, sa mnom je prevara tvrditi da je to dodatni krevet. Kupaonica je mala, stara i prljava. Kuhinja je također mala, ali upotrebljiva. Mreža je obnovljena i čista, ali zbog svoje veličine bila je vrlo tijesna. Terasa je prihvatljiva, ali "susjedi" prolaze jer je pored nje roštilj, ali pogled je stvarno lijep. Plaža je udaljena nekoliko koraka od smještaja. Domaćin je ljubazan, ali ne govori ni jedan jezik osim hrvatskog. Ne bih se vratio i ne bih ga preporučio nikome, po ovoj cijeni možete pronaći puno bolji smještaj.

Az apartman kicsi, max 2 embernek jó. A pótágy a konyhában egy fél kanapé, erősen kifogásolható állapotban, nálam az átverés kategóriába tartozik arra azt állítani, hogy pótágy. A fürdőszoba kicsi, régi és koszos. A konyha szintén kicsi, de használható. A háló fel van újítva, és tiszta volt, de a méretéből adódóan, igen szűkösen lehetett elférni. A terasz elfogadható, de átjárnak a "szomszédok" mivel közvetlenül mellette van a grill, viszont a kilátás tényleg gyönyörű. A strand néhány lépés szemben a szállással. A szállásadó kedves, de semmilyen nyelven nem beszél a horvátot kivéve. Nem mennék vissza, és nem ajánlom senkinek sem, ebben az árban sokkal jobb szállást is lehet találni.

Pročitaj više
Smještaj: 1 Domaćin: 2
6. 8. 2019.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
25. 7. 2018.

Stan nije baš čist, bolje je tražiti nešto lijepo. Uz 2-plamenik kuhalo, nema ništa više da eventualno zagrijavanje ništa. Sigurno, ne može biti inačica 2 + 1 prije nego što dajem mnogo informacija. Dodatni krevet za jednu osobu nalazi se u uskoj kuhinji s masnim krevetom. Blizu lijepe plaže. (Palma vidljiva na slici zapravo nije 😃).

Mieszkanie niezbyt czyste, lepiej szukać czegoś fajnieszego. Oprócz kuchenki 2-palnikowej nie ma nic więcej żeby ewentualnie coś podgrzać. Napewno nie może być wersją 2+1przed tym bardzo przeszczegam. Dodatkowe łóżko pojedyncze jest w wąskiej kuchni z obtłuszczonym posłaniem. Blisko fajnej plaży. (Palmy widoczej na prezentowanym zdjęciu w rzeczywistości nie ma 😃).

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 3
28. 8. 2017.

Plus: Prijateljska i korisna obitelj:) Velika natkrivena terasa Veliki i dobro funkcionirajući hladnjak u blizini plaže / supermarketa / restorana / luke Min: bez radnog klima uređaja za tuširanje opasno vruće Opći dojam datiran, ali čist. U blizini Trogira i kada je most završen, to će poboljšati kašnjenje u dolasku s otoka.

Plus: vriendelijke en behulpzame familie:) groot overdekt terras grote en goedwerkende koelkast dichtbij het strand/supermarkt/restaurants/haven Min: s'nachts niet werkende airco douchebediening gevaarlijk heet Algemene indruk gedateerd, wel zuiver. Dichtbij Trogir en wanneer de brug af is zal het oponthoud om van het eiland af en op te komen verbeteren.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 5
31. 8. 2016.

: Lijepo:

:nice:

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 4
26. 7. 2016.

Appartement je ružna i ne dobro mirisati. 2d krevet je blizu pored frižidera!

Appartement is ugly and dont smell well. 2d bed is close next to the fridge !

Pročitaj više
Smještaj: 1 Domaćin: 2
17. 7. 2013.

Vlasnik je strašan, lijepo korisno, ali je potrebno neko znanje hrvatskog: D, ali stan je vrlo uska i mračna, ali plaža je jako dvije minute, ali to apsolutno moraju biti uključeni Marine cipele ugodnom okruženju Mi stvarno se uživa

A tulajdonos fantasztikus, kedves szolgálatkész, de szükségeltetik némi horvát tudás:D, de az apartman nagyon szűkös, sötét, viszont a strand tényleg 2 perc,de tengeri cipő feltétlenül kell.A környék hangulatos Mi nagyon jól éreztük magunkat

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 5