Rezultati pretrage Uži izbor
Mastrinka (Čiovo) » AS-11283-a

Studio apartman s terasom Mastrinka, Čiovo | AS-11283-a

200 m
-10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Studio može primiti 2 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, unutar 23m2. Gostima je na raspolaganju vlastita terasa za uživanje u toplim ljetnim večerima. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. U rezerviranoj smještajnoj jedinici se na licu mjesta plaća depozit (cijena je navedena na stranici).

  • Studio
    Površina: 23 m2 + 15 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 2
    Prizemlje
  • Blagovaonica
    5 m2
    Klima uređaj
  • Kuhinja
    4 m2
    Štednjak
    Sudoper
    Hladnjak
    Kuhalo za vodu
  • Spavaća soba
    10 m2
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    4 m2
    Tuš
  • Terasa
    15 m2
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je lokalna cesta
    Šljunčana (Udaljenost 200 m)
    Pješčana (zračna udaljenost: 1300m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Trogir - 2.4 km
    Objekt se nalazi pored lokalne ceste
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 99 € - 113 €


U istoj zgradi

Kuća 11283 u mjestu Mastrinka, Čiovo - Srednja Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (2), Studio (1) i udaljena je 200 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. U kući postoji više apartmana u kojima će vjerojatno boraviti drugi gosti za vrijeme vašeg ljetovanja. Tijekom vašeg boravka, domaćini će također biti u kući.

Udaljenosti:
2.4 km (Trogir) 200 m 200 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: ? Smještaj ? Domaćin ?
10. 8. 2019.

Stan je vrlo lijep i čist. Selo je poprilično prljavo (puno smeća), bez trotoara i bez sportskih površina. Plaža je uredna, odlična je jer cijeli dan možete naći hladovinu pored mora.

Apartma je zelo lep in čist. Sama vasica je precej umazana (polna smeti), brez pločnikov in brez športnih površin. Plaža je ok, super je, ker je skozi cel dan možno najti senco tik ob morju.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 1
6. 9. 2017.

Vrlo lijep, dobro opremljen stan. Sljedeće godine planiramo se vratiti ovdje: D

Mieszkanie bardzo ładne, dobrze wyposażone. Za rok planujemy tu wrócić :D

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
4. 9. 2017.

Mjesto stvarno preporučljivo. Fantastično mjesto, izvan pretučene staze, daleko od gradske vreve. Do centra Trogira, samo 20 min hoda uz plažu. Voda je vrlo čista, dobro održavana plaža, dobra povezanost vode sa susjednim gradovima (split - 50 min cruise). Apartman opremljen svu potrebnu opremu, lonce, pribor za jelo. Opis apartmana u skladu s realnošću od 100%. Vlasnik je vrlo lijep, bez gnjavaže i od pomoći. 10/10

Miejsce naprawdę godne polecenia. Lokalizacja fantastyczna, na uboczu, z dala od miejskiego zgiełku. Do centrum Trogiru zaledwie 20 min piechotą wzdłuż plaży. Woda bardzo czysta, plaża zadbana, Dobre połączenie komunikacją wodną do sąsiednich miast (Split - 50 min rejsu). Apartament wyposażony we wszystkie niezbędne sprzęty, garnki, sztućce. Opis mieszkania zgodny z rzeczywistością w 100%. Właściciel jest bardzo miły, bezproblemowy i pomocny. 10/10

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
AS-11283-a Matej Surina
18. 8. 2017.

Plaže su super,čiste,uredne,većina i s tuševima s toplom vodom(2 kn po upotrebi),smeće se redovito prazni. Nažalost,jako me ljuti da se za kuglicu sladoleda ili pizzu moraš odvesti 3 kilometra do Trogira ili Arbanije,jer mjesto ima samo jednu trgovinu(mala,ali s odličnom ponudom) i bistro,nikakvih štandova ni suvenirnica. Apartmani su u redu,sve je kao na slici!

Plaže su super,čiste,uredne,većina i s tuševima s toplom vodom(2 kn po upotrebi),smeće se redovito prazni. Nažalost,jako me ljuti da se za kuglicu sladoleda ili pizzu moraš odvesti 3 kilometra do Trogira ili Arbanije,jer mjesto ima samo jednu trgovinu(mala,ali s odličnom ponudom) i bistro,nikakvih štandova ni suvenirnica. Apartmani su u redu,sve je kao na slici!

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 4
5. 8. 2017.

+ U osnovi je sve u redu, osim nekih dosadnih sitnica + blizu mora / Trogir + čist, uredan plaža - galerija hotel, dva iznad sobi nije osjećao stavljen u prizemlju klima efekt (hladan zrak, jer se spuštamo) - nema mikrovalna pećnica - bez sapuna u držač tuš / kada gel (mora biti u prizemlju / EDGE) - možda najviše neugodno da WiFi signal nije uopće usporediv gornjem katu

+ alapvetően minden rendben volt, néhány bosszantó apróság kivételével + közel van a tenger / Trogir + tiszta, rendes a strand - a szállás galériás, a két fenti szobában egyáltalán nem érződik a földszinten elhelyezett légkondicionáló hatása (a hideg levegő ugyanis lefelé száll) - nincsen mikrohullámú sütő - a tusolóban nincsen szappan/tusfürdő tartó (a földre / peremre kell tenni) - talán a legkellemetlenebb, hogy a WiFi jel egyáltalán nem fogható a legfelső emeleten

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
18. 7. 2017.

Stan čista, opremljena odgovarajućom opremom kuhinju za pripremu jela je ugodno provesti vrijeme, klimatizirani sobu. Sve u skladu s objavljenim opisima i fotografijama. Domaćini su vrlo lijepo i korisno. Šljunčana plaža, možete odabrati prikladno mjesto za odmor, čak iu hladu. Na plaži tuš za ispiranje s trošak morska voda 2 kune. Preporučujem: inlove::)

Apartament czysty, wyposażony w odpowiedni sprzęt kuchenny do przygotowania posiłku, Przyjemnie było spędzać czas, pomieszczenie klimatyzowane. Wszystko zgodne z opisem i zamieszczonymi zdjęciami. Gospodarze bardzo mili i pomocni. Plaża żwirowa można wybrać dogodne miejsce do odpoczynku , nawet w cieniu. Na plaży prysznic do opłukania z wody morskiej koszt 2 kuny. Polecam :inlove: :)

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
11. 7. 2017.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 3
1. 10. 2016.

Sve je bilo super, čist i ugodan. Domaćini su vrlo dragi ljudi ...

Everything was great, clean and cozy. Hosts are very nice people...

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
28. 8. 2016.

Vrlo ugodno mjesto. Dobri domaćini. U neposrednoj blizini mora.

Досить затишне місце. Хороші господарі. Близько до моря.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
19. 8. 2016.

U hotelu ga je volio, čisto uredno, s pogledom na more. Bilo je vrlo blizu plaže. Bio je to prizor gore i dolje Arepülőtérre smještaja u strojevima poseban doživljaj. Vlasnik je bio od pomoći.

A szálláshely nagyon tetszett, tiszta rendezett, kilátással a tengerre. Nagyon közel volt a strand is. Arepülőtérre fel-le szálló gépek látványa külön élmény volt. A tulajdonos segítőkész volt.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4