Rezultati pretrage Uži izbor
Okrug Donji (Čiovo) » A-2977-b

Jednosobni apartman uz plažu Okrug Donji, Čiovo | A-2977-b

3,0/5 (Dobro)
20 m
-20% na boravak do 14. 7. 2024. Akcija 14=13 na boravak do 31. 12. 2024. -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024. -5% Proljetni popust na rezervacije zaprimljene do 30. 9. 2024.

Apartman može primiti 3 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, unutar 44m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja.

  • Apartman
    Površina: 44 m2 + 10 m2 (Terasa, balkon)
    Kapacitet: 3
    Kat: 1
    Potkrovlje
  • Dnevni boravak
    13 m2
    Klima uređaj
  • Blagovaonica
    6 m2
    Izlaz na balkon
  • Kuhinja
    3 m2
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
    Mikrovalna pećnica
  • Spavaća soba
    15 m2
    1 x Bračni krevet
    1 x Krevet
  • Kupaonica
    4 m2
    Tuš
  • Terasa
    9 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Balkon
    1 m2
    Pogled na more
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Objekt se nalazi uz samu plažu
    Betonske ploče (Udaljenost 20 m)
    Šljunčana (udaljenost: 550m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Trogir - 9 km
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 135 € - 151 €


U istoj zgradi

Kuća 2977 u mjestu Okrug Donji, Čiovo - Srednja Dalmacija nudi smještaj u smještajnim jedinicama tipa Apartman (2) i udaljena je 20 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je betonske ploče. Ova kuća se nalazi u kategoriji "Objekti uz plažu". Kuća je podijeljena na više smještajnih jedinica, pa će u njoj za vrijeme vašeg boravka vjerojatno boraviti i drugi gosti. Domaćini će boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora.

Udaljenosti:
9 km (Trogir) 20 m 20 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 3,00 Smještaj 3,00 Domaćin 3,00
2. 9. 2022.

Smještaj je bio u redu. Oprema kuhinje je adekvatna. Postojao je čak i zaseban hladnjak za piće. Nismo imali daljinski upravljač klime, pa ga nismo mogli koristiti. No, domaćin se to nekako nije potrudio ni saznati, iako se reklamira da je smještaj klimatiziran. Privatna plaža je vrlo dobra. Pogled s terase prema moru je izvrstan.Pričali smo i noću gledali u zvijezde.

A szállás rendben volt. A konyha felszerlés megfelelő. Még ital hütő is volt külön. A klíma távirányítója nem volt meg, így nem tudtuk használni. De valahogy a szállásadó sem törte magát hogy előkerüljön Holott űgy van hirdetve hogy klímás a szállás.. Ehelyett 2 ventillátorral tudtuk megoldani hogy ne legyen hőség éjszaka. A saját tengerpart nagyon jó. A teraszről a kilátás a tenger felé kiváló.Éjszakánként csillagokat néztünk úgy beszélgettünk.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 3
25. 8. 2022.

Smještaj nije bio dovoljno očišćen, naslage prašine ispod kreveta, zgužvana plastika, uginule bube, stare plahte bačene preko kauča itd. U WC-u se stalno osjećao miris otpada i nismo mogli pronaći uzrok. Cijelo vrijeme našeg boravka vlasnik nam nije dao daljinski upravljač za klimu, uz razne apsurdne isprike za ruski plin i sl. Pošto je stan u potkrovlju, noću je bilo jako vruće bez klime. Imali smo osjećaj da smo još uvijek pod nadzorom vlasnice.

Ubytování nebylo dostatečně uklizeno, pod postelemi vrstvy prachu, zmuchlané igelity, mrtví brouci, přes gauč přehozená stará prostěradla apod. Na toaletě byl neustále cítit odpad a nepodařilo se nám najít příčinu. Majitelka nám za celý pobyt nevydala ovladač od klimatizace s různými absurdními výmluvami na ruský plyn apod. Protože se jedná o podkrovní apartmán, bylo v něm v noci bez klimatizace velké teplo. Měli jsme pocit, že jsme stále pod dohledem paní majitelky.

Pročitaj više
Smještaj: 1 Domaćin: 1
19. 8. 2021.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
14. 8. 2020.

Pozdrav, bili smo jako zadovoljni smještajem i pogled na more s naše terase bio je odličan. Domaćica i njen sin bili su vrlo ljubazni prema nama. Svakako ćemo se vratiti na ovo mjesto.:):)

Dobrý den, s ubytováním jsme byli velmi spokojeni a pohled na moře z naší terasy byl super. Paní domácí a její syn se k nám chovali velmi přátelsky. Určitě se na toto místo vrátíme.:) :)

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
14. 8. 2020.

Pozdrav, bili smo jako zadovoljni smještajem i pogled na more s naše terase bio je odličan. Domaćica i njen sin bili su vrlo ljubazni prema nama. Svakako ćemo se vratiti na ovo mjesto.:):)

Dobrý den, s ubytováním jsme byli velmi spokojeni a pohled na moře z naší terasy byl super. Paní domácí a její syn se k nám chovali velmi přátelsky. Určitě se na toto místo vrátíme.:) :)

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
18. 8. 2019.

Domaćin je bio vrlo lijep i gostoljubiv, a kuća je bila smještena tik uz more i s privatnim pristupom vodi, što je bilo jako lijepo. Pogled iz stana bio je fantastičan, a balkon odličan, jedan minus bio je što vam nije dopušteno koristiti tendu za zaštitu sunca kad sjedite na balkonu popodne zbog "previše" vjetra. Jednostavno se nije osjećalo kao da jaki vjetrovi opravdavaju ne dopuštanje korištenja tende za zaštitu jakog popodnevnog sunca. U tom slučaju to bi se riješilo ugradnjom jače tende na balkon;) Preporučujemo kupnju automobila kako biste se mogli obilaziti Otokom. Sveukupno sjajan boravak.

The host was very nice and welcoming and the house was located right by the sea and with private access to the water, which was very nice. The view from the apartment was fantastic and the balcony was excellent, one minus was that you were not allowed to use the awning to shield the sun when sitting on the balcony in the afternoon due to "too much" wind. It just didn't feel like was to strong winds to justify not allowing to use the awning to shield the strong afternoon sun. In that case it would be solved by installing a stronger awning on the balcony ;) We recommend having a car so you can get around on the Island. Overall a great stay.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
11. 8. 2019.

Dobar dan. Hvala Vam. Bio je to zapravo vrlo lijep odmor .. stan jako lijep. Doma apsolutno super ljudi. Čovjek se osjeća ugodno i sigurno, čuvano. , Pristup vodi savršen 2 minute u papučama. Samo se želite vratiti tamo.<3

Dobrý deň. Dakujem. Bola to fakticky veľmi pekná dovolenka.. apartmán veľmi fajn. Domáci úplne super ľudia. Človek sa cíti spokojne a bezpečne , strážené. . Prístup k vode perfektný 2 minútky v papučiach . Proste človek sa tam chce vrátiť. <3

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5