Rezultati pretrage Uži izbor
Slatine (Čiovo) » AS-16343-a

Studio apartman s terasom i pogledom na more Slatine, Čiovo | AS-16343-a

3,5/5 (Vrlo dobro, rado preporučam)
160 m
Akcija 21=19 na boravak do 31. 12. 2024. -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Studio može primiti 2 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, unutar 17m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca uz nadoplatu. Prostorije rezervirane smještajne jedinice nisu povezane u jednu cjelinu. U rezerviranoj smještajnoj jedinici se na licu mjesta plaća depozit (cijena je navedena na stranici).

  • Studio
    Površina: 17 m2 + 11 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 2
    Kat: 1
  • Blagovaonica
    2 m2
  • Kuhinja
    2 m2
    Štednjak
    Sudoper
    Hladnjak
  • Spavaća soba
    10 m2
    Klima uređaj
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    3 m2
    Tuš
  • Terasa
    11 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
    Uska ulica 50 m
  • Plaže
    Između objekta i plaže je glavna cesta
    Šljunčana (Udaljenost 160 m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Trogir - 5.5 km
    Objekt se nalazi pored lokalne ceste
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Posebni uvjeti


Sadržaji


Cijene | 68 € - 83 €


U istoj zgradi

Kuća 16343 u mjestu Slatine, Čiovo - Srednja Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (1), Studio (1) i udaljena je 160 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Kuća ima više apartmana, pa je vjerojatno da će i drugi gosti biti u kući za vrijeme vašeg ljetovanja. Domaćini će također boraviti u kući tijekom vašeg odmora.

Udaljenosti:
5.5 km (Trogir) 160 m 160 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 3,50 Smještaj 2,50 Domaćin 4,50
11. 8. 2021.

Smještaj je odgovarao opisu u ponudi. Međutim, stan je bio vrlo bučan, vrata su tanka i propuštaju pa se sve čuje. Hodnik između stana i terase nije dobro osmišljen. Domaćica jako lijepa i voljna. Ali Neću više doći ovamo.:(

Ubytovani odpovidalo popisu v nabidce.v aparmanu bylo ale velmi hlucno,dvere jsou tenke a netesni,takze je vse slyset.chodba mezi apartmanem a terasou neni dobre reseni.sousedi vedle vstavali brzo,mezi 4 a 6 rano a tim nas budili kazdy den.domaci pani velmi mila a ochotna.znovu sem jiz ale nepojedu.:(

Pročitaj više
Smještaj: 1 Domaćin: 4
2. 8. 2021.

Smještaj sve pristojno. Nedostatak stana je što se nalazi pod krovom i ima slabo hlađenje male snage. Noći su na ovom području izrazito tople i temperatura ne pada ispod 28-29 stupnjeva. Mogućnost boravka kućnih ljubimaca u smještaju bila je velika pozitiva. Čistoća, oprema i veličina apartmana bili su u redu.

Ubytovanie celom slušne. Nevýhoda apartmánu je že pod strechou a má slabé malo výkonne chladenie. Noci v tejto lokalite sú mimoriadne teple a teplota neklesá pod 28-29 stupňov. Veľkým pozitívom bola možnosť v ubytovaní mať aj domáce zvieratka. Čistota, vybavenie a veľkosť apartmánu bola v poriadku.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
17. 8. 2020.

Odmor je bio uspješan, stan ocjenjujem kao četvero, ali na fotografijama izgleda malo bolje, ali domaćini, jako lijepi ljudi, to nadoknađuju. velika je mana iako je lokacija, svakodnevno penjanje s stvari na plaži nije ugodno ....

Urlop się udał, apartament oceniam na czwórkę, na zdjęciach wygląda jednak trochę lepiej ale nadrabiają gospodarze, bardzo mili ludzie. dużym minusem jest jednak lokalizacja, codzienna wspinaczka z plażowymi rzeczami nie jest przyjemna....

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 5
27. 8. 2019.

Predmet preporučljiv, vrlo čist. Stan ima dvije sobe, kuhinju potpuno namještenu blagovaonicu. Prekrasna terasa na kojoj možete jesti hranu. Vlasnici vrlo simpatični i pristojni. Vrlo kratka udaljenost od mora, šljunčana plaža. Svakako ćemo ponovno posjetiti ovu nekretninu.:)

Obiekt godny polecenia, bardzo czysty. W apartamencie sa dwa pokoje, kuchnia w pełni umeblowana z jadalnia. Piękny taras na którym można spożywać posiłki. Właściciele bardzo mili i uprzejmi. Bardzo mala odległość do morza, plaza kamienista. Na pewno odwiedzimy ten obiekt ponownie.:)

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
13. 8. 2019.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4