Rezultati pretrage Uži izbor
Slatine (Čiovo) » A-7584-a

Trosobni apartman s terasom i pogledom na more Slatine, Čiovo | A-7584-a

4,5/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
190 m
Niska cijena -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 31. 8. 2024.

Apartman može primiti 7 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 3, unutar 56m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Za potpuni užitak i opuštanje tu je i privatni roštilj za goste samo ovog smještaja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca uz nadoplatu. Smještajna jedinica ima prostorije koje su odvojene od ostatka jedinice.

  • Apartman
    Površina: 56 m2 + 101 m2 (3 x terasa)
    Kapacitet: 7
    Kat: 1
  • Blagovaonica
    6 m2
    Izlaz na terasu
  • Kuhinja
    2 m2
    Štednjak
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
    Perilica suđa
    Mikrovalna pećnica
  • Spavaća soba 1
    11 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na terasu
    1 x Bračni krevet
  • Spavaća soba 2
    14 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na terasu
    1 x Bračni krevet
    1 x Krevet
  • Spavaća soba 3
    11 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na terasu
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica 1
    3 m2
    Tuš
  • Kupaonica 2
    4 m2
    Tuš
    Prostorija je odvojena od smještajne jedinice
  • Terasa 1
    81 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Terasa 2
    10 m2
  • Terasa 3
    10 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je glavna cesta
    Šljunčana (Udaljenost 190 m, stepenice: 8)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Trogir - 5.7 km
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 121 € - 151 €


Kuća 7584 u mjestu Slatine, Čiovo - Srednja Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (1) i udaljena je 190 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Ova kuća se nalazi u kategoriji "Za obitelji s djecom". Budući da u kući ima više apartmana, vjerojatno će za vrijeme vašeg ljetovanja u kući boraviti i drugi gosti. Za vrijeme vašeg boravka i domaćini će stanovati u kući.

Udaljenosti:
5.7 km (Trogir) 190 m 190 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,50 Smještaj 4,50 Domaćin 4,50
11. 7. 2024.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
3. 8. 2023.

:Lijepo:

:nice:

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
20. 8. 2019.

Vlasnici vrlo ljubazni i gostoljubivi, apartman blizu plaže, ali lako je doći do ostalih plaža s lijeve i desne strane. Sve super. Sigurno ćemo se vratiti

Proprietari molto gentili e ospitali , appartamento vicino la spiaggia ma facile da raggiungere a che altre spiagge sia dalla parte sinistra che destra. Tutto ottimo. Sicuramente ci torneremo

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
10. 8. 2019.

Odličan stan. Tri spavaće sobe, kuhinja, dvije kupaonice. Izlazite na terasu iz svake sobe i kuhinje. Prekrasan pogled s velike terase, obrasle vinovom lozom, što je ujedno i sjajno mjesto za zajedničko druženje večeri. Klima uređaj u svakoj spavaćoj sobi. Vrlo blizu je plaža koja je šarmantna, mala, ali cool. Kuhinja je vrlo dobro opremljena. Domaćini su bili vrlo simpatični i gostoljubivi. Nudili su nam hrvatske specijalitete. Svi smo impresionirani jer smo ovdje proveli divan odmor. Toplo preporučujemo.

Świetny apartament. Trzy sypialnie, kuchnia, dwie łazienki. Z każdego pokoju i kuchni wyjście na taras. Piękny widok z dużego tarasu, porośniętego winoroślami, który jednocześnie jest wspaniałym miejscem na wspólne spędzanie wieczorów. Klimatyzacja w każdej sypialni. Bardzo blisko jest plaża, która jest urokliwa, mała ale fajna. Kuchnia jest bardzo dobre wyposażona. Gospodarze byli bardzo mili i gościnni. Częstowali nas chorwackimi specjałami. Wszyscy jesteśmy pod wrażeniem, bowiem spędziliśmy tutaj wspaniały urlop. Bardzo polecamy.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
2. 7. 2018.

Sve je bilo sjajno !!! Obećavamo da ćemo se opet vratiti<3

Все было великолепно!!! Мы обещаем, что вернемся сюда снова<3

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
20. 7. 2016.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
10. 3. 2016.

Vrlo lijep stan. tri sobe, kuhinja, dva sanitarna čvora i velikom terasom, prekriven grožđa. Terasa je vrlo cool stvar, pogotovo za sjediti s prijateljima u večernjim satima, a djeca imaju mjesto za izlazak jogging. Klima-uređaj u svakoj sobi. Domaćini su vrlo lijepo. U blizini plaže (šljunčana, što je u velikoj mjeri u Hrvatskoj) i trgovine. Kuhinja je potpuno opremljena. Jedina mana su prljavi ormare i ladice. Uopće ne, ja visoko preporučiti ovaj stan.

Bardzo fajny apartament. trzy pokoje, kuchnia, dwie toalety i bardzo duży taras, porośnięty winogronami. Ten taras to bardzo fajna rzecz, szczególnie aby usiąść tam ze znajomymi wieczorem, a dzieciaki mają gdzie pobiegać. Klimatyzacja w każdej sypialni. Gospodarze bardzo mili. Blisko plaża (kamienista, jak to głównie w Chorwacji) i sklep. Kuchnia w pełni wyposażona. Jedynym minusem były brudne szafki i szuflady. Bynajmniej bardzo polecam ten apartament.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5