Rezultati pretrage Uži izbor
Slatine (Čiovo) » A-7584-a

Trosobni apartman s terasom i pogledom na more Slatine, Čiovo | A-7584-a

4,7/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
190 m
Niska cijena -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 30. 9. 2024.

Apartman može primiti 7 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 3, unutar 56m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Za potpuni užitak i opuštanje tu je i privatni roštilj za goste samo ovog smještaja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca uz nadoplatu. Smještajna jedinica ima prostorije koje su odvojene od ostatka jedinice.

  • Apartman
    Površina: 56 m2 + 101 m2 (3 x terasa)
    Kapacitet: 7
    Kat: 1
  • Blagovaonica
    6 m2
    Izlaz na terasu
  • Kuhinja
    2 m2
    Štednjak
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
    Perilica suđa
    Mikrovalna pećnica
  • Spavaća soba 1
    11 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na terasu
    1 x Bračni krevet
  • Spavaća soba 2
    14 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na terasu
    1 x Bračni krevet
    1 x Krevet
  • Spavaća soba 3
    11 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na terasu
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica 1
    3 m2
    Tuš
  • Kupaonica 2
    4 m2
    Tuš
    Prostorija je odvojena od smještajne jedinice
  • Terasa 1
    81 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Terasa 2
    10 m2
  • Terasa 3
    10 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je glavna cesta
    Šljunčana (Udaljenost 190 m, stepenice: 8)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Trogir - 5.7 km
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 121 € - 151 €


Kuća 7584 u mjestu Slatine, Čiovo - Srednja Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (1) i udaljena je 190 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Ova kuća se nalazi u kategoriji "Za obitelji s djecom". Budući da u kući ima više apartmana, vjerojatno će za vrijeme vašeg ljetovanja u kući boraviti i drugi gosti. Za vrijeme vašeg boravka i domaćini će stanovati u kući.

Udaljenosti:
5.7 km (Trogir) 190 m 190 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,70 Smještaj 4,70 Domaćin 4,70
14. 8. 2024.

Apartman je bio nevjerojatan, potpuno opremljen. Bilo je stvarno blizu mora. Djeca su na terasi imala na raspolaganju ljuljačku. Tu je bio i roštilj i prostor za sjedenje na terasi. Bilo je i stvari koje su vam potrebne za loženje roštilja. Bili smo jako uzbuđeni zbog smještaja. Sobe su također bile lijepo pripremljene. Jedna soba ima svoju kupaonicu, ostale imaju zajedničku kupaonicu. Klima je bila u svakoj sobi. Još jednom zahvaljujem vlasniku na svemu. Jako smo uživali u odmoru.

Apartmán byl úžasný, plně vybavený. K moři to byl opravdu kousek. Děti měli na terase k dispozici houpačku. Na terase byl také gril, posezení. Byly tam také věci, které potřebujete k zapálení grilu. Opravdu jsme byly ubytováním nadšení. Pokoje také byly hezky připravené. Jeden pokoj má svojí koupelnu, další mají společnou. V každém pokoji byla klimatizace. Ještě jednou za všechno paní majitelce děkuji. Velmi jsme si dovolenou užili.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
11. 7. 2024.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
3. 8. 2023.

:Lijepo:

:nice:

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
20. 8. 2019.

Vlasnici vrlo ljubazni i gostoljubivi, apartman blizu plaže, ali lako je doći do ostalih plaža s lijeve i desne strane. Sve super. Sigurno ćemo se vratiti

Proprietari molto gentili e ospitali , appartamento vicino la spiaggia ma facile da raggiungere a che altre spiagge sia dalla parte sinistra che destra. Tutto ottimo. Sicuramente ci torneremo

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
10. 8. 2019.

Odličan stan. Tri spavaće sobe, kuhinja, dvije kupaonice. Izlazite na terasu iz svake sobe i kuhinje. Prekrasan pogled s velike terase, obrasle vinovom lozom, što je ujedno i sjajno mjesto za zajedničko druženje večeri. Klima uređaj u svakoj spavaćoj sobi. Vrlo blizu je plaža koja je šarmantna, mala, ali cool. Kuhinja je vrlo dobro opremljena. Domaćini su bili vrlo simpatični i gostoljubivi. Nudili su nam hrvatske specijalitete. Svi smo impresionirani jer smo ovdje proveli divan odmor. Toplo preporučujemo.

Świetny apartament. Trzy sypialnie, kuchnia, dwie łazienki. Z każdego pokoju i kuchni wyjście na taras. Piękny widok z dużego tarasu, porośniętego winoroślami, który jednocześnie jest wspaniałym miejscem na wspólne spędzanie wieczorów. Klimatyzacja w każdej sypialni. Bardzo blisko jest plaża, która jest urokliwa, mała ale fajna. Kuchnia jest bardzo dobre wyposażona. Gospodarze byli bardzo mili i gościnni. Częstowali nas chorwackimi specjałami. Wszyscy jesteśmy pod wrażeniem, bowiem spędziliśmy tutaj wspaniały urlop. Bardzo polecamy.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
2. 7. 2018.

Sve je bilo sjajno !!! Obećavamo da ćemo se opet vratiti<3

Все было великолепно!!! Мы обещаем, что вернемся сюда снова<3

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
20. 7. 2016.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
10. 3. 2016.

Vrlo lijep stan. tri sobe, kuhinja, dva sanitarna čvora i velikom terasom, prekriven grožđa. Terasa je vrlo cool stvar, pogotovo za sjediti s prijateljima u večernjim satima, a djeca imaju mjesto za izlazak jogging. Klima-uređaj u svakoj sobi. Domaćini su vrlo lijepo. U blizini plaže (šljunčana, što je u velikoj mjeri u Hrvatskoj) i trgovine. Kuhinja je potpuno opremljena. Jedina mana su prljavi ormare i ladice. Uopće ne, ja visoko preporučiti ovaj stan.

Bardzo fajny apartament. trzy pokoje, kuchnia, dwie toalety i bardzo duży taras, porośnięty winogronami. Ten taras to bardzo fajna rzecz, szczególnie aby usiąść tam ze znajomymi wieczorem, a dzieciaki mają gdzie pobiegać. Klimatyzacja w każdej sypialni. Gospodarze bardzo mili. Blisko plaża (kamienista, jak to głównie w Chorwacji) i sklep. Kuchnia w pełni wyposażona. Jedynym minusem były brudne szafki i szuflady. Bynajmniej bardzo polecam ten apartament.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5