Rezultati pretrage Uži izbor
Slano (Dubrovnik) » A-4744-b

Dvosobni apartman uz plažu Slano, Dubrovnik | A-4744-b

4,9/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
40 m
-10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 5 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 2, te u dnevnom boravku, unutar 41m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja.

  • Apartman
    Površina: 41 m2 + 7 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 5
    Kat: 1
  • Dnevni boravak
    7 m2
    Izlaz na terasu
    1 x kauč za jednu osobu
  • Blagovaonica
    6 m2
    Izlaz na terasu
  • Kuhinja
    4 m2
    Klima uređaj
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
    Kuhalo za vodu
    Aparat za kavu
    Mikrovalna pećnica
  • Spavaća soba 1
    10 m2
    1 x Bračni krevet
  • Spavaća soba 2
    10 m2
    2 x Krevet
  • Kupaonica
    3 m2
    Tuš
  • Terasa
    7 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom 20 m od objekta
  • Plaže
    Između objekta i plaže je lokalna cesta
    Šljunčana (Udaljenost 40 m)
    Pješčana (zračna udaljenost: 850m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Dubrovnik - 33 km
    Objekt se nalazi pored lokalne ceste
    Objekt se ne nalazi u tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 106 € - 151 €


U istoj zgradi

Kuća 4744 u mjestu Slano, Dubrovnik - Južna Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (2) i udaljena je 40 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Za vrijeme vašeg ljetovanja moguć je boravak i drugih ljudi u istoj kući, jer kuća ima više apartmana. Domaćini borave u kući.

Udaljenosti:
33 km (Dubrovnik) 40 m 40 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,90 Smještaj 4,80 Domaćin 5,00
2. 8. 2022.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
1. 8. 2022.

Vrlo ugodan odmor u smještaju koji je, unatoč blizini plaže i tri restorana, miran i udoban. Posebna pohvala domaćinima koji se brinu o turistima na uzoran način, kulturom i osmijehom. Nakon mnogih drugih mjesta koja smo posjetili u Hrvatskoj, ovo je ostavilo najbolji dojam na nas, tim više što je položaj Slanog pogodan za obilazak mnogih lijepih mjesta. Toplo preporučam smještaj i srdačno pozdravljam gospođu Mariju.

Bardzo udany wypoczynek w kwaterze, która pomimo bliskości plaży i trzech restauracji jest cicha i przytulna. Szczególne uznanie dla Gospodarzy dbających o turystów wzorowo, z kulturą i uśmiechem. Po wielu innych miejscach, które odwiedziliśmy w Chorwacji, to zrobiło na nas najlepsze wrażenie, szczególnie, że lokalizacja Slano jest dogodna do zwiedzania wielu pięknych miejsc. Gorąco polecam kwaterę i pozdrawiam serdecznie Panią Marię.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
27. 7. 2022.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
A-4744-a Anonimno
15. 8. 2021.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
19. 8. 2020.

Apartman je doslovno 20 m od mora. Ima poseban ulaz i vrlo je čist. Domaćica joj je izuzetno korisna i pokušava ugostiti svoje goste. Vrijedan je izvor informacija. Kao bonus uzgajali smo izvrsno grožđe na terasi. More je bilo čisto, u ovom periodu ugodno mirna lokacija. Možemo samo preporučiti.

Apartmán je doslova 20 m od moře. Má samostatný vstup a je velice čistý. Paní domácí je nesmírně ochotná a snaží se svým hostům vyjít vstříc. Je to cenný zdroj informací. Jako bonus nám na terase rostlo vynikající hroznové víno. Moře bylo průzračné, v tomto období příjemně klidná lokalita. Můžeme jen doporučit.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
11. 8. 2020.

Vrlo ugodni uvjeti, vrlo čisto, sve kako je opisano i fotografije, vrlo lijep kontakt s vlasnicima. Plaža i more sjajno, blizu, nema gužve, tišina, možete se odmoriti i opustiti ako vam se sviđa ... Slano je mali grad, ali pun šarma, siguran, lagan put, dobra baza za izlete u Dubrovnik, Korčulu, Ston, uspio sam se upoznati i vidjeti mnoga mjesta, volio bih se vratiti. Pozdrav Marija i Milo: D

Bardzo wygodne warunki, bardzo czysto, wszystko zgodne z opisem i zdjęciami, Bardzo miły kontakt z właścicielami.Plaża i morze super, blisko , bez tłoku,cicho, można odpocząć i zrelaksować się, jeżeli ktoś tak lubi...Slano mała miejscowość, ale pełna uroku, bezpieczna, luz, dobra baza wypadowa do Dubrownika, na Korczulę, Ston, dużo miejsc udało się poznać i zobaczyć.Chciałabym tam wrócić.Pozdrawiam Mariję i Milo:D

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
15. 8. 2018.

:) Ovdje smo proveli dobro! Vrlo lijep pomagač! Tiho mirno okruženje!

:) Nagyon kellemes időt töltöttünk itt! Nagyon kedves segitőkész házigazda! Csendes nyugott környék!

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
13. 8. 2018.

Smještaj super, okruženje vrlo lijepo, vlasnica je bila vrlo lijepa i ugodna. )

Ubytovanie super, prostredie velmi pekné, pani majitelka bola velmi milá a prijemná. ;)

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
24. 9. 2017.

Lijep, moderno namješten apartman u mirnom okruženju, blizu šljunčane plaže s dugim sunčalištem. U blizini se nalazi restoran, oko 30 minuta hoda grad je grad, oko 35 km udaljen je povijesni grad Dubrovnik. Domaća gospođa Maria je vrlo ljubazna i prijateljski domaćin koji je voljan uvijek pomagati i savjetovati, Grad Slano, smještaj i pažljivi domaćini mogu preporučiti svima onima koji traže opuštanje u lijepom i tihom okruženju.:)

Pekný, moderne zariadený apartmán v tichom prostredí, blízko štrkovitej pláže s dlhou plytčinou. V blizkosti sa nachádza reštaurácia, cca 30 minút chôdze je centrum mestečka, zhruba 35 km je vzdialené historické mesto Dubrovník. Domáca pani Mária je veľmi milá a starostlivá hostiteľka ochotná vždy pomôcť a poradiť, Mesto Slano , ubytovanie a starostlivú hostiteľku môžem len odporúčať všetkým tým, ktorí hľadajú oddych v krásnom a tichom prostredí.:)

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
1. 8. 2017.

Apartman je čist i mirisan. Jednom riječju, REVOLUTION. Preporučujem jako svima:). Vrlo dobra baza za upoznavanje Hrvatske i Bosne

Apartament czysty i pachnący. Jednym słowem REWELACJA. Polecam bardzo wszystkim:). Bardzo dobra baza wypadowa aby zwiedzać Chorwację jak i Bośnię

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5