Rezultati pretrage Uži izbor
Slano (Dubrovnik) » AS-8599-a

Studio apartman uz plažu Slano, Dubrovnik | AS-8599-a

4,3/5 (Vrlo dobro, rado preporučam)
40 m
-10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Studio može primiti 2 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, unutar 24m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca uz nadoplatu.

  • Studio
    Površina: 24 m2 + 33 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 2
    Kat: 1
  • Blagovaonica
    5 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na terasu
  • Kuhinja
    5 m2
    Štednjak
    Sudoper
    Hladnjak
  • Spavaća soba
    12 m2
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    2 m2
    Tuš
  • Terasa
    33 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je lokalna cesta
    Šljunčana (Udaljenost 40 m, stepenice: 9)
    Pješčana (zračna udaljenost: 1000m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Dubrovnik - 33 km
    Objekt se nalazi pored lokalne ceste
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 106 € - 128 €


U istoj zgradi

Kuća 8599 u mjestu Slano, Dubrovnik - Južna Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (1), Studio (2) i udaljena je 40 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Kuća je podijeljena na više smještajnih jedinica, pa će u njoj za vrijeme vašeg boravka vjerojatno boraviti i drugi gosti. Domaćini će boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora.

Udaljenosti:
33 km (Dubrovnik) 40 m 40 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,30 Smještaj 4,00 Domaćin 4,50
23. 8. 2023.

Ugodni domaćini, blizina plaže, prekrasna terasa apartmana i nepostojanje gužve na plažama i ugostiteljskim objektima, te dostupnost objekta i parkinga neki su od atributa koji ovaj objekt čine atraktivnim i vrijednim posjeta. 👍

Prijatni domacini,blizina plaze, divna terasa apartmana i odsustvo guzvi na plazama i u restoranima i dostupnost objekta i parkinga su neki od atrubuta koji ovaj objekat cine atraktivnim i vrijednim posjete. 👍

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 4
16. 8. 2023.

vrlo lijepo, čisto i prostrano. Preporučam!

bardzo ładnie, czysto i przestronnie. polecam!

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
19. 9. 2019.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 4
19. 8. 2019.

Prilično lijepo mjesto za boravak, vrlo blizu plaže i ostalih aktivnosti za slobodno vrijeme. Visoko preporučeno!

Quite nice place to stay, very close to beach, and other leisure acitivites. Highly recommend!

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
AS-8599-a Mahir Hamidović
10. 8. 2019.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
22. 6. 2019.

Vrlo zadovoljan, idealan za obitelji s djecom do 4 godine ili za starije osobe. Uvala je vrlo mirna, dobri sadržaji, dom velik.

Velmi spokojeni, ideální pro rodiny s dětmi do 4 let věku nebo pro seniory. Zátoka velmi klidná, vybavenost dobrá, domácí skvělá.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
20. 8. 2018.

:) Apartman u očekivanju. Velika terasa. Izvanredno blizak plažama i čistom moru. Moje preporuke

:) Apartman u okviru očekivanog. Odlična terasa. Izuzetno blizu plaža i čisto more. Moje preporuke

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
17. 8. 2018.

Nažalost, ova slika nije stvarna! Umjesto kreveta nalazi se kutni sjedeći set. Noćni krevet je neugodan! Naselje je besprijekorno, domaćini su lijepi i najvažniji: more je najbolje, ukusno toplo. Mirno, čisto okruženje za bebe. : S: S

Sajnos ez a kép nem a valóság ! Ágy helyett egy sarok ülőgarnitúra van. Az még szükség-ágynak is kényelmetlen ! A nyaralóhely kifogástalan, a háziak kedvesek és a legfontosabb : a tenger a legjobb, finom meleg. Csendes, tiszta baba-barát környezet. :S :S

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 5
27. 7. 2018.

Smještaj je bio u savršenom redu, lijepa i lijepa gospođa, izvrsna lokacija, na mirnoj lokaciji, nekoliko koraka od plaže. Do sada je sve sjajno. Jedina stvar koja mi je izazvala problem bila je znak - imao sam "Studio Slano" rezervaciju i neki kod, ali objekt je označen kao "Vila Katica". Znači, krenuli smo mnogo dalje, nismo uspjeli pronaći sve dok se ne bismo trebali približiti "natjecanju". Na drugoj strani tiskane izjave nalazila sam etiketu "Katica", ali na prvi pogled nije bilo jasno da je to bio isti predmet pa sam shvatio da je to adresa kuće ili agencije koja iznajmljuje Studio Slano. Dakle, ako pitate kako poboljšati uslugu, unaprijedite znak - put do Slane je dugačak i dosadan, a kad napokon stigne, rado će pronaći ono što traži. Na plaži, možda negdje možete nešto (nešto smeća) - ali ne znam tko je to, možda sam grad?

Ubytování bylo v naprostém pořádku, paní domácí milá a hodná, poloha vynikající, v klidném místě, pár kroků od pláže. Potud vše super. Jediné, co mi způsobilo problém, bylo označení - na rezervaci jsem měla "Studio Slano" a nějaký kód, ale objekt je označený jako "Vila Katica". Takže jsme dlouho chodili kolem, nemohli jsme to najít, až jsme se museli doptat vedle u "konkurence". Označení "Katica" jsem pak sice našla na další straně vytištěného potvrzení, jenomže mi nebylo na první pohled jasné, že se jedná o tentýž objekt, pochopila jsem to tak, že to je adresa domácího nebo agentury, která "Studio Slano" pronajímá. Tak pokud se ptáte, jak zlepšit služby, zlepšete prosím označení - cesta do Slana je dlouhá a úmorná a když člověk konečně dorazí, rád by bez problému našel, co hledá. Na pláži by možná mohl občas někdo trochu poklidit (posbírat odpadky) - ale nevím, čí je to kompetence, možná spíš města jako takového?

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
4. 7. 2018.

sve velike, iskrene preporuke

sve super, iskrena preporuka

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5