Rezultati pretrage Uži izbor
Krknata (Dugi otok) » K-8150

Dvosobna kuća uz plažu Krknata, Dugi otok | K-8150

4,1/5 (Vrlo dobro, rado preporučam)
10 m
Akcija 21=19 na boravak do 31. 12. 2024. -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Kuća može primiti 2 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 2, unutar 21m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Za potpuni užitak i opuštanje tu je i privatni roštilj za goste samo ovog smještaja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca uz nadoplatu.

  • Kuća
    Površina: 21 m2 + 12 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 2
    Prizemlje
  • Blagovaonica
    5 m2
    Izlaz na terasu
  • Kuhinja
    2 m2
    Štednjak
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
  • Spavaća soba 1
    6 m2
    1 x Krevet
  • Spavaća soba 2
    5 m2
    1 x Krevet
  • Kupaonica
    3 m2
    Tuš
  • Terasa
    12 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Obavezan pristup brodom
    Iznajmljivačev brod (bez mogućnosti prijevoza automobila)
    Do objekta nije moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Objekt se nalazi uz samu plažu
    Sike (Udaljenost 10 m)
    Šljunčana (zračna udaljenost: 1700m)
  • Okolina
    Objekt se nalazi na osami
    Manje mjesto
    Sali - 10 km
    Objekt se nalazi u tihom okruženju

Posebni uvjeti


Sadržaji


Cijene | 90 € - 121 €


Kuća 8150 u mjestu Krknata, Dugi otok - Sjeverna Dalmacija udaljena je 10 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je sike. Ova kuća se nalazi u kategoriji "Objekti uz plažu". Drugi gosti neće boraviti u kući tijekom vašeg odmora. Domaćini neće boraviti u kući.

Udaljenosti:
10 km (Sali) 10 m 10 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,10 Smještaj 4,40 Domaćin 3,80
11. 9. 2023.

Odlično mjesto za odmor i aktivan boravak. Domaćini su bili vrlo ljubazni, ljubazni i od pomoći u hitnim situacijama. Toplo preporučujem ovu adresu. Sigurno ćemo se vratiti na ovo mjesto.

A great place to relax and spend time actively. The hosts were very friendly, nice and helpful in emergency situations. I highly recommend this address. We will definitely come back to this place.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
7. 9. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 1
1. 9. 2022.

Savršen odmor! Kuća je ugodna i ima sve što je potrebno za ugodan robinzonski odmor. Voda, hladnjak sa zamrzivačem, struja, wi-fi prima lov... Sve kao na kopnu, samo što ste ovdje u centru prirode i mira. More je na dohvat ruke, parcela je puna lijepih kutaka za uživanje u pogledu na more i dupine. Ukratko, sve je iz snova ako uživate u miru i samoći. Ali zahvaljujući čamcima koji su usidreni u blizini, ne osjećate se usamljeno, čak ni ako ste sami u kući. Ne mogu pronaći dovoljno oduševljenih izraza o vlasniku kuće i njegovom sinu Šimetu. Nevjerojatno ugodan, ljubazan, uslužan i nadasve brižan. Ako vam nešto zatreba, odmah su spremni priskočiti nam u pomoć. Ukratko, odmor o kojem ćete razmišljati do sljedećeg ljeta!

Perfektne počitnice! Hiška prijetna in z vsem, kar rabiš za udobne robinzonske počitnice. Voda, hladilnik z zmrzovalnikom, elektrika, wi-fi prima lovi... Vse, kot na celini, samo, da si tukaj v srediscu narave in miru. Morje na dosegu roke, parcela polna lustnih kotickov za uzivanje ob pogledu na morje in delfine. Skratka, vse sanjsko, če uživaš v miru in samoti. A se, zaradi bark, ki sidrajo v bližini, ne počutiš osamljenega, pa četudi si sam v hiški. O lastniku hiške in njegovem sinu Šimetu ne najdem dovolj navdušenih izrazov. Neverjetno prijetna, prijazna, ustrežljiva in predvsem skrbna. Če bi karkoli potrebovala sta takoj pripravljena priskočiti ns pomoč. Skratka, počitnice na katere misliš do naslednjega poletja!

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
26. 9. 2021.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
22. 7. 2021.

Kuća je mala, ali ima sve što vam treba. Ionako smo većinu vremena provodili na terasi. Problem je voda za pranje koja nam se činila prljavom (zelenom) pa smo koristili vodu za piće koju smo ponijeli sa sobom. Smetale su nam još dvije sitnice, bez oštrog kuhinjskog noža i bez većih vreća za smeće. Inače, lokacija je dobra, imali smo mira, vikendica je idealna za "isključenje". Još nešto: Ostavili smo automobil na 7 dana u javnom prostoru u luci i pronašli ogrebana vrata. Treba bolje brinuti o parkiranju.

Kuća je mala ali ima sve potrebno. Većinu vremena ionako smo proveli na terasi. Problem je voda za pranje, koja nam se činila prljava (zelena), zato smo koristili pitnu vodu, koju smo donijeli sa sobom. Još dvije sitnice su nam zasmetale, nema oštrog kuhinjskog noža i nema većih kesa za smeće. Inače, lokacija je dobra, imali smo mir, kućica je idealna za "isklop". Još nešto: Automobil smo ostavili 7 dana na javnom prostoru u luci i našli smo ogrebana vrata. Za parkiranje se mora bolje pobrinuti.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 3
19. 8. 2020.

Bilo je predivno tiho, a kuća vrlo funkcionalna i čista. Ljupko uređena mjesta za opuštanje na otvorenom. Jedina poanta kritike bio bi ugodniji ulazak u more! Vratit ću se bilo kad

Es war wunderbar ruhig und das Haus sehr zweckmäßig und sauber Liebevoll gestaltete Plätzchen zum Ausruhen im Freien Einziger Kritikpunkt wäre ein bequemerer Einstieg ins Meer! Komme jederzeit wieder

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 4
K-8150 Danijel Valjda
13. 8. 2020.

Lijepo, mirno, suncano, odlicno !

Lijepo, mirno, suncano, odlicno !

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
3. 8. 2020.

Tjedan dana tražili smo totalnu autarkiju i Robinsonov život. Pronašli smo ih! Vlasnik i njegova obitelj su lijepi; vikendica je vrlo čista. U udobnosti nema ništa suvišno, ali to smo svejedno tražili. Vanjski je izgled vrlo lijepo uređen, posebno mali stol sam okrenut moru, gdje smo proveli sate savršenog blaženstva. Ipak, cijenili bismo sunčane krevete da se još više opustimo i kavu: morali smo improvizirati filtrirajući kavu filcanjem u fil. U svakom slučaju, sretno bismo se vratili na ovu prekrasnu lokaciju. : lijepo lijepo:

Nous cherchions l’autarcie totale et la vie de Robinson pendant une semaine. Nous les avons trouvés ! Le propriétaire et sa famille sont adorables ; la maisonnette est très propre. Il n’y a aucun superflu dans le confort mais c’est de toute façon ce que nous cherchions. L’extérieur est très joliment aménagé, avec notamment une petite table seule face à la mer où nous avons passé des heures de béatitude parfaite. Nous aurions cependant apprécié des chaises longues pour nous relaxer encore plus et une cafetière : nous avons dû improviser en filtrant notre café avec la passoire. Quoiqu’il en soit nous retournerions avec beaucoup de plaisir dans cette merveilleuse location.:nice: :nice:

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
16. 10. 2019.

Super smo se proveli po lijepom vremenu. Ovo je mjesto savršeno za one koji stvarno uživaju u prirodi i životu izvan vrata! Domaćin (i njegov sin) su simpatični i ljubazni domaćini koje možete zamisliti!

We had a great time in nice weather. This place is perfect for those who really enjoys nature and out-door life! The host (and his son) are the nicest and most friendly hosts you can imagine!

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 5
15. 10. 2019.

Smještaj je pružio ono što smo očekivali, tišina, opuštanje i divni pogledi, preporučujem

Ubytovanie poskytlo to čo sme očakávali , ticho , relax a nádherný výhľad,odporúčam

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5