Rezultati pretrage Uži izbor
Krknata (Dugi otok) » K-8187

Dvosobna kuća uz plažu Krknata, Dugi otok | K-8187

4,9/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
5 m
-20% na boravak do 30. 6. 2024. -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024. -5% Proljetni popust na rezervacije zaprimljene do 30. 9. 2024.

Kuća može primiti 5 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 2, te u blagovaonici, unutar 41m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Za potpuni užitak i opuštanje tu je i privatni roštilj za goste samo ovog smještaja.

  • Kuća
    Površina: 41 m2 + 18 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 5
    Prizemlje
  • Blagovaonica
    17 m2
    Izlaz na terasu
    1 x kauč za jednu osobu
  • Kuhinja
    4 m2
    Štednjak
    Sudoper
    Hladnjak
  • Spavaća soba 1
    8 m2
    Izlaz na terasu
    1 x Bračni krevet
  • Spavaća soba 2
    8 m2
    2 x Krevet
  • Kupaonica
    2 m2
    Tuš
  • Terasa
    18 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Obavezan pristup brodom
    Iznajmljivačev brod (bez mogućnosti prijevoza automobila)
    Moguć pristup automobilom 2.5 km od objekta
  • Plaže
    Objekt se nalazi uz samu plažu
    Betonske ploče (Udaljenost 5 m)
    Šljunčana (zračna udaljenost: 1400m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Sali - 10 km
    Objekt se nalazi u tihom okruženju

Posebni uvjeti


Sadržaji


Cijene | 225 € - 331 €


Kuća 8187 u mjestu Krknata, Dugi otok - Sjeverna Dalmacija udaljena je 5 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je betonske ploče. Ova kuća se nalazi u kategoriji "Objekti uz plažu". Budući da u kući nema drugih apartmana i soba, za vrijeme vašeg ljetovanja bit ćete jedini gosti u kući. U objektu ne žive domaćini ni vlasnici objekta.

Udaljenosti:
10 km (Sali) 5 m 5 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,90 Smještaj 5,00 Domaćin 4,80
24. 6. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
22. 9. 2022.

Bio je to kratak, ali također opuštajući i lijep odmor! Kuća i cijeli interijer bili su vrlo čisti, a posteljina i ručnici mirisali su svježe. Lokacija kuće je vrlo mirna. Ivan, domaćin, bio je vrlo ljubazan i uvijek spreman pomoći za svaki zahtjev. Sveukupno savršeno mjesto za odmor i opuštanje

Es war ein kurzer, aber auch erholsamer und schöner Urlaub! Das Haus und die gesamte Inneneinrichtung war sehr sauber, und die Wäsche und Handtücher dufteten frisch. Die Lage des Hauses ist sehr ruhig. Ivan, der Hausherr war sehr freundlich und für jede Anfrage immer hilfsbereit. Im Gesamten ein perfekter Ort für Ruhe und Erholung

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
17. 8. 2022.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 4
29. 7. 2022.

Kuća je vrlo lijepa, na ugodnoj lokaciji i s dovoljno sadržaja.... Domaćin je vrlo uslužan i vrlo susretljiv. Topla preporuka za one koji traže privatnost. Najbolji odmor za nas.

Dům je velmi hezký, na příjemném místě a s dostatečným zázemím.... Pan domácí velmi ochotný a velmi vstřícný. Kdo vyhledává soukromí velmi doporučujeme. Za nás nejlepší dovolená.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
15. 8. 2021.

Vrlo lijepa novo namještena kuća, koja je zapravo veća nego što izgleda na fotografijama. U njemu smo proveli ugodnih 10 dana. Pristup moru je jednostavan, a dom je vrlo koristan i ugodan.

Velmi pěkný nově vybavený dům, který je ve skutečnosti větší než působí na fotkách. Strávili jsme v něm příjemných 10 dní. Přístup k moři je jednoduchý a domácí je velmi ochotný a příjemný.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
16. 9. 2016.

Na žalost, u loži i okolici su štakori. U kuhinji možemo naći pun svojim izmetom, a noću se čuje kako oni hodaju okolo u potkrovlju. Drugi dan našeg boravka bio je jedan od njih tijekom dana naći u kuhinju i kad smo htjeli istjerati iz kuće sam je ugrizao u gležanj, tako da sam se na sprječavanje pvratku doma protiv rabicno ubrizgavanja. Mi prolio zbog ovih problema napustiti prije predviđenog polaska. Vlasnik je ti problemi odmah reagirao i donio otrov za štakore, ali to je za nas da napusti bilo je već prekasno ...

Na zalost se v hiski in njeni bližnji okolici nahajajo podgane. V kuhinji smo nasli polno njihovih iztrebkov in jih ponoci slišiš kako se sprehajajo po podstrešju. Drugi dan nasega bivanje smo eno izmed njih preko dneva našli v kuhinji in, ko smo jo zeleli pregnat iz hise me je ugriznila v glezenj tako, da sem za preventivo dobil po pvratku domov anti rabicno injekcijo. Hisko smo zaradi omenjenih problemov zapustili pred planiranim odhodom. Lastnik se je na omenjene probleme takoj odzval in prinesel strup za podgane vendar je za nas dopust to bilo ze prekasno...

Pročitaj više
Smještaj: 1 Domaćin: 5
K-8187 Petar Pastuovic
24. 2. 2016.

Pravo mjesto za odmoriti dusu i napuniti baterije.

Pravo mjesto za odmoriti dusu i napuniti baterije.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
24. 2. 2016.

Pravi 'daleko od njega sve "iskustvo u fantastičnoj situaciji. Nakon što je pristanište s broda ispred kuće čini ga idealnim, lijepa plivati ​​s. Kuća je čista, ali osnovni i crpljenje vode može biti teško raditi, ali se isplati za stavove i zalaske sunca.

A real 'away from it all' experience in a fantastic situation. Having the jetty with a boat in front of the house makes it ideal, beautiful to swim from. The house is clean but basic and pumping water can be a slog but it's worth it for the views and the sunsets.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5