Rezultati pretrage Uži izbor
Basina (Hvar) » A-4599-c

Jednosobni apartman uz plažu Basina, Hvar | A-4599-c

3,3/5 (Dobro)
10 m
-10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 4 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, te u dnevnom boravku, unutar 42m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca uz nadoplatu.

  • Apartman
    Površina: 42 m2 + 8 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 4
    Kat: 2
  • Dnevni boravak
    14 m2
    Izlaz na terasu
    2 x Krevet
  • Blagovaonica
    8 m2
  • Kuhinja
    2 m2
    Štednjak
    Sudoper
    Hladnjak
  • Spavaća soba
    9 m2
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    2 m2
    Tuš
  • Terasa
    8 m2
    Pogled na more
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Objekt se nalazi uz samu plažu
    Betonske ploče (Udaljenost 10 m, stepenice: 4)
    Šljunčana (zračna udaljenost: 80m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Jelsa - 8 km
    Objekt se ne nalazi u tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 83 € - 135 €


U istoj zgradi

Kuća 4599 u mjestu Basina, Hvar - Srednja Dalmacija nudi smještaj u smještajnim jedinicama tipa Apartman (6) i udaljena je 10 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je betonske ploče. Ova kuća se nalazi u kategoriji "Objekti uz plažu". U ostalim apartmanima kuće boraviti će i drugi gosti. Domaćini borave u kući.

Udaljenosti:
8 km (Jelsa) 10 m 10 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 3,30 Smještaj 3,50 Domaćin 3,00
19. 8. 2021.

Bio je to naš drugi put u Basini. Ovaj apartman nalazi se na izvrsnoj lokaciji s prekrasnim pogledom. No oprema je za ovu cijenu zaista na minimumu. Miris u kupaonici bio je jako loš i način na koji vlasnik dočekuje ljude zaista nije na očekivanoj razini za ovu cijenu i u usporedbi s načinom na koji su nas drugi vlasnici dočekali svaki put kad iznajmljujemo u Hrvatskoj. Loše ljudsko iskustvo:(

It was our second time in Basina. This appartment is perfectly located with a great view. But equipment are really at the minimum for this price. The odor in the bath room was really bad et the way the owner welcome people is really not at the expected level for this price and compared to the way other owners welcomed us each time we rent in croatia. Bad human experience :(

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 1
17. 8. 2021.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
6. 10. 2016.

Napuštamo veliko vrijeme. Kućni ljubimci nisu ispunjeni, samo za plaćanje. Za osobe s invaliditetom mobilnost ne treba stavljati previše - puno koraka do mora u šetnju. Posljednja dva dana, gosti su stigli iz Mađarske, koji su bili vrlo glasan pogotovo noću. U svakom slučaju, mi bi dobrodošao barem neke osnovne informacije i preporuke o tome gdje kupiti namirnice, ribe, povrća, ili preporuku za restoran. Informacija je smještena u neposrednoj blizini supermarketa i restorana, ali nitko od ispitanih nas ova informacija potvrđena. Otkrili smo samo mobilni izlogu pekare s prodajom povrća i voća i stajati s alkoholom. Morske prekrasna, čiste plaže iznimke i čisti, samo pristup moru bez obuće vrlo neugodan. Što se tiče samog hotela - prljave i smrdljive jela u skladu je morao biti pravilno oprati. Ali to nije vlasnik problem, ali prethodni gosti. Stroj za pranje posuđa i perilica rublja, super. Satellite nije udžbenik, nismo mogli bi to raditi, hladnjak prva četiri dana ako ne ohladi. Za normalno čišćenje borave neprikladnim sredstvom (slomljena žlicom, grimase koje nestírá ...).

Dovolenou jsme si skvěle užili. Domácí jsme vůbec nepotkali, pouze při placení. Pro lidi s nějakým pohybovým handicapem není místo příliš vhodné - hodně schodů k moři, na procházku. Poslední dva dny přijeli hosté z Maďarska, kteří byli velmi hluční zejména v nočních hodinách. Každopádně bychom uvítali alespoň základní informace a doporučení, kde nakoupit potraviny, ryby, zeleninu, případně doporučení na restauraci. V informacích byla uvedena v blízkosti samoobsluha a restaurace, ovšem nikdo z dotázaných nám tuto informaci nepotvrdil. Objevili jsme pouze pojízdnou prodejnu pekárny, okénko s prodejem zeleniny a ovoce a stánek s alkoholem. Moře nádherné, čisté, pláže až na výjimky také čisté, pouze vstup do moře bez obuvi velmi nekomfortní. Co se týká samotného ubytování - špinavé a páchnoucí nádobí v lince bylo nutno pořádně umýt. Ale nejedná se o problém majitele, ale předchozích hostů. Myčka nádobí a pračka, super. K satelitu není návod, nepodařilo se nám jej zprovoznit, lednice první čtyři dny jakoby nechladila. K běžnému úklidu během pobytu nevhodné prostředky (rozbitý kbelík, mop, který nestírá...).

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 2