Rezultati pretrage Uži izbor
Jelsa (Hvar) » A-8750-a

Jednosobni apartman s balkonom Jelsa, Hvar | A-8750-a

4,5/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
270 m
-5% last minute -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 4 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, te u blagovaonici, unutar 34m2. Gostima je na raspolaganju vlastiti balkon za uživanje u toplim ljetnim večerima. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca uz nadoplatu.

  • Apartman
    Površina: 34 m2 + 3 m2 (Balkon)
    Kapacitet: 4
    Visoko prizemlje
  • Blagovaonica
    13 m2
    1 x kauč za dvije osobe
  • Kuhinja
    2 m2
    Klima uređaj
    Sudoper
    Hladnjak
    Rešo
  • Spavaća soba
    11 m2
    Izlaz na balkon
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    8 m2
    Tuš
  • Balkon
    3 m2
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je lokalna cesta
    Pješčana (Udaljenost 270 m)
    Šljunčana (zračna udaljenost: 350m)
  • Okolina
    Turističko naselje
    Jelsa - 500 m
    Objekt se nalazi pored lokalne ceste
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 45 € - 121 €


Kuća 8750 u mjestu Jelsa, Hvar - Srednja Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (1) i udaljena je 270 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je pješčana. U kući postoji više apartmana u kojima će vjerojatno boraviti drugi gosti za vrijeme vašeg ljetovanja. Domaćini će također boraviti u kući tijekom vašeg odmora.

Udaljenosti:
500 m (Jelsa) 270 m 270 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,50 Smještaj 4,30 Domaćin 4,70
16. 9. 2023.

Vrlo udobno, tiho i ugodno za odmor. Prostor je prostran, kuhinja dobro opremljena, a kupaonica vrlo udobna. Domaćini su vrlo ugodni. Internet nije dostupan u svim sobama. Sve u svemu, topla preporuka za boravak!

Veoma udobno, mirno i prijatno za odmor. Prostor je prostran, kuhinja dobro opremljena i kupatilo jeveoma komotno. Domaćini su jako prijatni. Internet nije dostupan u svim prostorijama. Sve u svemu, velike preporuke za odsesti!

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
28. 8. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
29. 7. 2022.

Skromno, ali dobro opremljeno i dosta prostrano, visoko prizemlje, mirna ulica, parking u dvorištu, hladnjak u hodniku = ne smetajte djeci da spavaju u kuhinji. Kuhinja ima klimu. Prozori na sjeveru s žaluzinama = hladnjak. U blizini spavaće sobe, balkon zasjenjen vegetacijom s užetom za rublje. Miran san, ugodno. Plaža je udaljena 5 minuta hoda niz stepenice, grad je 10 minuta niz stepenice i uz šetnicu. U gradu postoje dvije pristojne trgovine s dugim radnim vremenom. Na plaži štandovi s voćem, pecivima, kavom, palačinkama i hladnim pićima te najam podpansiona po povoljnim cijenama. Plaža u hladovini borova, kamene terase, stijene, dno šljunčano pa pjeskovito, bez valova. Komaraca će se riješiti pohodom na ladicu, tuš nema vrata, ali se pod brzo suši. Nasuprot hotela, večernja zabava uz glazbu, ali samo do jedanaest, pa tišina. Idealno za obitelj sa malo starijom djecom.

Skromné, ale dobře vybavené a celkem prostorné, zvýšené přízemí, klidná ulice, místo na parkování ve dvoře, lednička v chodbě = neruší spící děti v kuchyni. Kuchyně má klimatizaci. Okna na sever se žaluziovými okenicemi = chládek. U ložnice balkónek zastíněný vegetací s kouskem prádelní šňůry. Klidné spaní, pohodlné. K pláži 5 minut chůze po schodech, do městečka 10 minut po schodech a po promenádě. Ve městečku dvě obstojné samoobsluhy s dlouhou otevírací dobou. U pláže stánky s ovocem, pečivem, kávou, palačinkami a chlazenými nápoji a půjčovna sub-boardů za slušné ceny. Pláž ve stínu borovic, kamenné terasy, skalky, dno oblázkové a dál písčité, nejsou vlny. Komáry vyřeší Raid do zásuvky, sprchový kout nemá dvířka, ale podlaha rychle schne. Naproti v hotelu večerní zábava s hudbou, ale jen do jedenácti, potom ticho. Pro rodinu s trochu většími dětmi ideální.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 4
A-8750-a Anonimno
12. 8. 2019.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 4
28. 7. 2019.

:Lijepo:

:nice:

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 3