Rezultati pretrage Uži izbor
Mala Pogorila (Hvar) » A-8953-a

Dvosobni apartman uz plažu Uvala Mala Pogorila, Hvar | A-8953-a

3,8/5 (Vrlo dobro, rado preporučam)
10 m
-20% na boravak do 30. 6. 2024. -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024. -5% Proljetni popust na rezervacije zaprimljene do 30. 9. 2024.

Apartman može primiti 6 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 2, unutar 43m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastitog balkona. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja.

  • Apartman
    Površina: 43 m2 + 26 m2 (Terasa, 2 x balkon)
    Kapacitet: 6
    Kat: 1
  • Blagovaonica
    8 m2
  • Kuhinja
    4 m2
    Klima uređaj
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
    Kuhalo za vodu
  • Spavaća soba 1
    15 m2
    Izlaz na balkon
    1 x Bračni krevet
    2 x Krevet
  • Spavaća soba 2
    10 m2
    Izlaz na balkon
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    3 m2
    Tuš
  • Terasa
    14 m2
    Zaštita od sunca
  • Balkon 1
    6 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Balkon 2
    6 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
    Makadam 2.5 km
  • Plaže
    Objekt se nalazi uz samu plažu
    Betonske ploče (Udaljenost 10 m, stepenice: 36)
    Šljunčana (zračna udaljenost: 1700m)
  • Okolina
    Uvala
    Sućuraj - 18 km
    Objekt se nalazi u tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 173 € - 203 €


U istoj zgradi

Kuća 8953 u mjestu Mala Pogorila, Hvar - Srednja Dalmacija nudi smještaj u smještajnim jedinicama tipa Apartman (1) i udaljena je 10 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je betonske ploče. Ova kuća se nalazi u kategoriji "Objekti uz plažu". Kuća je podijeljena na više smještajnih jedinica, pa će u njoj za vrijeme vašeg boravka vjerojatno boraviti i drugi gosti. Domaćini će boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora.

Udaljenosti:
18 km (Sućuraj) 10 m 10 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 3,80 Smještaj 3,00 Domaćin 4,50
2. 9. 2023.

Krevet! Bože, kad bi Hrvati mogli kupiti pravi krevet. Madrac s oprugama koji je već propuštao i osjećala se svaka žica kad sjedneš na krevet.Bio je poluslomljen kad smo došli a moja kćer od 12 godina ga je slomila kad je sjela -domaćica je to napravila pa zeznuo ga je - i žena i ja smo "spavali" na njemu.do kraja godišnjeg odmora - sve me boljelo, ali leđa ma da. Ali onda su došle oluje i obje su sobe ipak procurile! Septička jama je užasno smrdila. Pa, ukratko, takva obična hrvatska sirotinja. Jao! O Bože, samo krevet osnovne kvalitete - to je sve što želim od njih! Ali ono što smo imali nije bio krevet, već demo o mučenju stroja! Zapravo vrlo dobar demo. Svako jutro bol i bol kao nikad. Zatim su uslijedile oluje i činilo se da stropovi nisu vodootporni - Užasno! Lokacija - lijepa, plaža - vrlo lijepa, ljudi - vrlo lijepi u kontaktu, ali... sve je to bila slaba naknada za kuću - vrijednost za novac? Nikad više.

Postel! Bože, keby aspoň postel vedeli chorváti kúpiť poriadnu. Pružinový matrac, ktorý už bol deravý a už pri sadnutí si na posteľ ste cítili každú strunku, Polozlámaná bola keď sme prišli a moja 12 ročná dcéra ju sadnutím dolomila - domáci je kutil, takže ju zošróboval - a na tom sme s manželkou "spali" do konca dovolenky - všetko ma bolelo, ale chrbát, aaach jo. Potom ale prišli búrky a do oboch izieb ešte zatekalo! Septik smrdel až hrôza. No, skrátka taký bežný chorvátsky slum. Bed! Oh God, only the basic quality bed - thats all I want from them! But what we have had wasnt bed, it was a demo on torturing mashine! Actually very good demo. Every morning pain and pain like never. Than came storms and the ceilings apperaed to be not waterproof - Horrible! Location - nice, beach - very nice, people - very nice in contact, but... all of it was a weak compansation for the house - value for money? Never again.

Pročitaj više
Smještaj: 1 Domaćin: 4
12. 7. 2023.

Fantastična lokacija, izolirana i mirna, stvorena za odmor:kiss::D

Fantastična lokacija,izolirano i mirno,stvoreno za odmor :kiss: :D

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5