Rezultati pretrage Uži izbor
Sućuraj (Hvar) » A-3589-d

Jednosobni apartman s balkonom i pogledom na more Sućuraj, Hvar | A-3589-d

4,5/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
300 m
-10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 4 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, te u dnevnom boravku, unutar 31m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastitog balkona. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca uz nadoplatu.

  • Apartman
    Površina: 31 m2 + 10 m2 (2 x balkon)
    Kapacitet: 4
    Kat: 2
    Potkrovlje
  • Dnevni boravak
    7 m2
    Izlaz na balkon
    1 x kauč za jednu osobu
  • Blagovaonica
    5 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na balkon
  • Kuhinja
    2 m2
    Štednjak
    Sudoper
    Hladnjak
    Kuhalo za vodu
  • Spavaća soba
    12 m2
    Izlaz na balkon
    1 x Bračni krevet
    1 x Krevet
  • Kupaonica
    5 m2
    Tuš
  • Balkon 1
    5 m2
    Pogled na more
  • Balkon 2
    5 m2
    Pogled na more
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je lokalna cesta
    Šljunčana (Udaljenost 300 m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Sućuraj - 100 m
    Objekt se nalazi pored lokalne ceste
    Objekt se ne nalazi u tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 94 € - 112 €


U istoj zgradi

Smještaj u smještajnim jedinicama tipa Apartman (4), Studio (2) možete naći u kući 3589 u mjestu Sućuraj, Hvar - Srednja Dalmacija. Kuća je udaljena 120 m od mora i nalazi se u kategoriji "Pansioni". Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Za vrijeme vašeg ljetovanja, u drugim će apartmanima u ovoj kući vjerojatno boraviti drugi gosti. Domaćini će također boraviti u kući tijekom vašeg odmora.

Udaljenosti:
100 m (Sućuraj) 120 m 300 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,50 Smještaj 4,00 Domaćin 5,00
16. 8. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5

1. Wi-Fi nije radio, popravio se sljedeći dan, uređaj je jedan u deset stanova i ovaj model može spojiti 10-20 ljudi. Smiješno je. Nismo bili ni u najudaljenijoj sobi i morali smo otvoriti vrata da bismo dobili bilo kakav signal. 2. Klimatizacija (vanjska jedinica) bila je toliko bučna da smo je mogli koristiti samo nakratko da se nismo smrznuli. Da smo je ostavili noću cijeli kat ne bi spavao. 3. morali smo popraviti antenski konektor da bismo gledali hrvatske programe. 4. U ovom stanu nije bilo slike, umjesto kauča u dnevnoj sobi bio je još jedan bračni krevet. iako je kauč bio u opisu stana i samo nas je krevet spominjao usmeno. SLIKA APARTMANI! Nisu loši, grozno je i neprofesionalno miješati slike 10 ovakvih stanova. Samo smetaš gostima. Domaćini su bili u redu, upravo nepažnja o kvaliteti usluge iznenađuje ovako velik broj apartmana.

1. Wi-Fi nije radio, popravljen sljedeći dan, uređaj je jedan na deset apartmana a taj model može spojiti 10-20 ljudi. Smiješno. Nismo čak bili ni u najudaljenijoj sobi a treali smo otvoriti vrata za dobiti ikakav signal. 2. Klima (vanjska jedinica) je toliko bučila tako da se mogla koristiti samo nakratko da se ne smrznemo. Da smo je ostavili noću cijeli kat ne bi spavao. 3. televiziji smo morali popraviti konektor na anteni da bi gledali hrvatske programe. 4. Slike ovog apartmana nije bilo, umjesto kauča u dnevnom bio je još jedan bračni krevet. iako je i kauč bio u opisu apartmana, a samo nam je usmeno spomenut krevet. SLIKAJTE APARTMANE! Nisu loši, grozno je i neprofesionalno ovako pomiješati slike 10 apartmana. Samo živcirate goste. Domaćini su bili skroz ok, samo nebriga oko kvalitete usluge je iznenađujuća za ovako velik broj apartmana.

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 5

Dear guest, we are sorry you had issues with Wi-Fi, but the problem was solved after you reported it. We are going to look into the problem with the photographs and fix it if needed. Since you made another reservation and returned to this accommodation week later, we hope that you were pleased this time around.

Dragi gost, žao nam je što ste imali problema s Wi-Fi-jem, ali problem je riješen nakon što ste ga prijavili. Pogledaćemo problem s fotografijama i po potrebi ga popraviti. Budući da ste rezervirali još jedan tjedan i vratili se u ovaj smještaj tjedan dana kasnije, nadamo se da ste ovog puta bili zadovoljni.

Pročitaj više