Rezultati pretrage Uži izbor
Sveta Nedilja (Hvar) » AS-8792-a

Studio apartman s terasom i pogledom na more Sveta Nedilja, Hvar | AS-8792-a

3,9/5 (Vrlo dobro, rado preporučam)
1.3 km
-5% last minute -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Studio može primiti 2 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, unutar 21m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca uz nadoplatu.

  • Studio
    Površina: 21 m2 + 6 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 2
    Kat: 2
  • Blagovaonica
    4 m2
    Klima uređaj
  • Kuhinja
    2 m2
    Štednjak
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
  • Spavaća soba
    12 m2
    Izlaz na terasu
    2 x Krevet
  • Kupaonica
    3 m2
    Tuš
  • Terasa
    6 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je lokalna cesta
    Šljunčana (Udaljenost 1.3 km)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Jelsa - 15 km
    Objekt se nalazi pored lokalne ceste
    Objekt se nalazi u tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 61 € - 76 €


U istoj zgradi

Kuća 8792 u mjestu Sveta Nedilja, Hvar - Srednja Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (1), Studio (1) i udaljena je 1,3 km od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Kuća je podijeljena na više smještajnih jedinica, pa će u njoj za vrijeme vašeg boravka vjerojatno boraviti i drugi gosti. Domaćini će boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora.

Udaljenosti:
15 km (Jelsa) 1.3 km 1.3 km

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 3,90 Smještaj 3,80 Domaćin 4,00
22. 8. 2023.

Ugodan stan sa prekrasnim pogledom na more. :Lijepo:

Prijeten apartma, z prekrasnim pogledom na morje.:nice:

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
8. 9. 2022.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
22. 8. 2022.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
9. 7. 2022.

Prekrasan čist smještaj, domaćini su bili vrlo ljubazni i gostoljubivi. Prekrasan pogled na more s jedne strane i selo i stijene s druge strane. Tu nam ništa nije falilo. Postojala je i mogućnost korištenja perilice rublja, što sam cijenio kod djece. Preporučuje se!<3

Krásné čisté ubytování, domácí byli velmi milí a pohostinní. Dechberoucí výhled na moře z jedné strany a na vesničku a skály ze strany druhé. Nic nám tam nechybělo. Byla i možnost využít pračku, což jsem s dětmi ocenila. Vřele doporučujeme! <3

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
8. 8. 2021.

Pročitaj više
Smještaj: 1 Domaćin: 1
21. 8. 2020.

Divno mjesto, vrlo ljubazni domaćini.:):): zaljubljen:

Csodálatos hely, nagyon kedves házigazdák. :) :) :inlove:

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
4. 8. 2020.

<3<3<3 jednostavno super preporučiti<3<3

<3 <3 <3 einfach toll sehr zu empfehlen <3 <3

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
22. 7. 2019.

Vrlo lijep vlasnik. S terase se pruža prekrasan pogled na more. Postoji pješačka staza do špilje i na vrhu brda (vidikovac) pokraj smještaja. Vrijedno je ići na izletnike na prekrasan prizor. Vrijedi posjetiti male plaže obale. Do nekih se može doći pješice na pravoj strmoj stazi, ali su lijepe i čiste. - Trgovina je zaboravljena. To je teško skupo, ali skupo i čistoća je smiješna. - Od dva restorana izabrali smo obalu umjesto luke. Lijepa terasa s finom hranom. Nije jeftino (hrvatske cijene) i "djevojke". Muškarci se ne penju na planinu od količine kalorija. Pizza je izvrsna i ukusna. - Plavi špiljski putevi organizirani su iz Hvara. Neki će se zaustaviti na 5-6 tijekom dana. Izlet brodom je skup (450 u / 201 + plava i zelena špilja s odvojenim ulazom za 70 i 100 osoba po osobi). Sve dvije pećine su zapanjujuće. Zbog trgovine i naselja vrijedi otići u Jelsu. Tunel s urezanim tunelom i uskim cestama koje vode do njega su strašni.

Nagyon kedves tulajdonos. Teraszról csodálatos kilátás nyílik a tengerre. Szállás mellett indul túraútvonal fel a barlangba és a hegytetőre (kilátóba). Érdemes túrázóknak a csodálatos látvány miatt felmenni. Érdemes a parti kis strandokat felkeresni. Némelyik igaz meredek útvonalon gyalog közelíthető meg, de szépek és tiszták. - kisbolt felejtős. Alig van benne árú, de viszont drága és a tisztaság nevetséges. - Két étterem közül mi a parton lévőt választottuk a kikötői helyett. Szép terasz, finom ételek. Nem olcsó (Horvát árak) ,és "lány" adagokat mérnek. Férfiak a hegyet nem másszák meg a kalória mennyiségtől. Pizza viszont nagy és finom. - Hvar településről szerveznek kék barlangos utakat. Némelyik 5-6 helyen is megáll a nap folyamán. A hajó kirándulás drága (2019-ben 450 kuna/fő + kék és zöld barlangba külön belépő 70 és 100 kuna/fő) . Mind a két barlang pénzlenyúlás. Jelsa-ba a boltok és a település miatt érdemes átmenni. A "csákánnyal" vájt alagút és az oda vezető keskeny utak félelmetesek.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
4. 12. 2018.

za nas super, najljepše plaže u Hvaru relativno blizu, dom je bio vrlo lijep, imamo dvojicu dječaka i neprestano su nas potopili raznovrsnim darovima, bez obzira radiš li se za sunce i kuću, ili za kolače, kolače, slastice, itd. na vrhu Hvara, laganje može se reći neposredno uz stazu koja se proteže oko špilje koja je bila korisna već u kamenom dobu, a sada postoji i nosoroga samostana, također vrijedna posjeta i to je točno na prozorima. Zato mi je lijep smještaj, u super destinaciji, s vrlo ugodnim vlasnicima.;) I po vrlo povoljnoj cijeni, čiji su česi jako zainteresirani: P

za nás super, nejkrásnější pláže Hvaru relativně blízko, domácí byli velice hodní, máme dva malé kluky a neustále nás zaplavovali různými dary, ať už pro nás vínko a domácí uzeniny a nebo pro děti koláče, buchty, zákusky atd. Ubytování se nachází hned pod vrcholem Hvaru, ležící dá se říct přímo vedle stezky, která vede kolem jeskyně, jenž byla obyvatelná, už za doby kamenné a nyní tam stojí růjna nějakého kláštera, taktéž věc, kterou stojí za to navštívit a takhle to máte hned na okny. Za mě tedy krásné ubytování, v super destinaci, s velice příjemnými majiteli. ;) A za výbornou cenu, což nás Čechy asi hodně zajímá:P

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
6. 9. 2018.

Apartman je lako dostupan, parkiralište je uređeno, čisto, dobro održavano okruženje, dobro opremljeni, izvrsni pogledi, a domaćica je tako prijateljska i prijateljska da se rijetko susrećete. Drago mi je što se vratiti i preporučiti svima!:)

Az apartman könnyen megközelíthető, a parkolás megoldott, tiszta, rendezett környezet, jól felszerelt, pazar kilátás, a vendéglátó pedig olyan szívélyes, barátságos, amilyennel ritkán lehet találkozni. Örömmel térek vissza, és bárkinek ajánlom! :)

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5