Rezultati pretrage Uži izbor
Kaštel Stari (Kaštela) » K-23384

Jednosobna kuća s terasom Kaštel Stari, Kaštela | K-23384

5,0/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
4.5 km
-10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 31. 8. 2024. -5% Proljetni popust na rezervacije zaprimljene do 30. 9. 2024.

Kuća može primiti 4 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, te u dnevnom boravku, unutar 41m2. Gostima je na raspolaganju vlastita terasa za uživanje u toplim ljetnim večerima. Za potpuni užitak i opuštanje tu je i privatni roštilj za goste samo ovog smještaja.

  • Kuća
    Površina: 41 m2 + 30 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 4
    Prizemlje
  • Dnevni boravak
    12 m2
    1 x kauč za dvije osobe
  • Blagovaonica
    10 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na terasu
  • Kuhinja
    6 m2
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
    Kuhalo za vodu
    Aparat za kavu
    Perilica suđa
    Toster
  • Spavaća soba
    8 m2
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    3 m2
    Tuš
  • Terasa
    30 m2
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
    Makadam 200 m
  • Plaže
    Između objekta i plaže je glavna cesta
    Između objekta i plaže je lokalna cesta
    Šljunčana (Udaljenost 4.5 km)
  • Okolina
    Objekt se nalazi na osami
    Manje mjesto
    Objekt se nalazi u tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 151 € - 211 €


Kuća 23384 u mjestu Kaštel Stari, Kaštela - Srednja Dalmacija udaljena je 4,5 km od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Ova kuća se nalazi u kategoriji "Objekti za miran odmor". Budući da u kući nema drugih apartmana i soba, za vrijeme vašeg ljetovanja bit ćete jedini gosti u kući. Domaćini neće stanovati u kući tijekom vašeg boravka.

Udaljenosti:
4.5 km 4.5 km

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 5,00 Smještaj 5,00 Domaćin 5,00
6. 8. 2024.

Vrlo lijepa kuća za odmor, na mirnom i osamljenom mjestu gdje možete imati mir i tišinu. U blizini jedva da ima susjeda, a nasuprot kuće nalazi se biblijski vrt. Vanjski prostor je vrlo idiličan s velikim vrtnim roštiljem, visećom mrežom za opuštanje i trampolinom za djecu. Terasa je vrlo udobna i nudi prostor za jelo i prostor za sjedenje. Interijeri su uređeni rustikalno, moderno i opremljeni svime što je potrebno za održavanje domaćinstva. Osim toga, sve je vrlo čisto i dobro održavano. Vlasnik je vrlo ljubazan i čini odmor lijepim.

Sehr schönes Ferienhaus, an einem ruhigen und abgelegenen Ort, wo man seine Ruhe hat. In der Nähe gibt es kaum Nachbarn und gegenüber von dem Haus, befindet sich ein Biblischer Garten. Die Außenanlge ist sehr idilisch mit einem großem Gartengrill, einer Hängematte zum ausruhen und einem Trampolin für Kinder. Die Terrasse ist sehr gemütlich und bietet Platz zum essen und einer Sitzecke. Die Innenräume sind rustikal modern eingerichtet und mit allem Ausgestattet, was man zum Hauswirtschaften braucht. Außerdem ist alles sehr sauber und gepflegt. Der Besitzer ist sehr freundlich und macht den Urlaub zu einem schönen Aufenthalt.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5