Rezultati pretrage Uži izbor
Kaštel Stari (Kaštela) » A-6059-b

Trosobni apartman s terasom Kaštel Stari, Kaštela | A-6059-b

4,1/5 (Vrlo dobro, rado preporučam)
70 m
-10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 9 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 3, te u dnevnom boravku, unutar 73m2. Gostima je na raspolaganju vlastita terasa za uživanje u toplim ljetnim večerima. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca uz nadoplatu.

  • Apartman
    Površina: 73 m2 + 17 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 9
    Prizemlje
  • Dnevni boravak
    7 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na terasu
    1 x kauč za dvije osobe
  • Blagovaonica
    7 m2
    Izlaz na terasu
  • Kuhinja
    7 m2
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
    Mikrovalna pećnica
  • Spavaća soba 1
    16 m2
    Izlaz na terasu
    3 x Krevet
  • Spavaća soba 2
    11 m2
    2 x Krevet
  • Spavaća soba 3
    11 m2
    2 x Krevet
  • Kupaonica
    5 m2
    Kada
  • Toalet
    1 m2
  • Terasa
    17 m2
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je glavna cesta
    Šljunčana (Udaljenost 70 m)
    Pješčana (zračna udaljenost: 550m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Trogir - 9.5 km
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 99 € - 158 €


U istoj zgradi

Kuća 6059 u mjestu Kaštel Stari, Kaštela - Srednja Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (2) i udaljena je 70 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Kuća je podijeljena na više smještajnih jedinica, pa će u njoj za vrijeme vašeg boravka vjerojatno boraviti i drugi gosti. Domaćini neće stanovati u kući tijekom vašeg boravka.

Udaljenosti:
9.5 km (Trogir) 70 m 70 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,10 Smještaj 3,80 Domaćin 4,40
2. 8. 2023.

Vrlo lijepo mjesto, plaža za skakanje i prekrasne šljunčane plaže, u blizini trgovine, tržnica, restorani, smještaj odgovara slikama, jedina rezervacija je škripavi bračni krevet i ne skroz udoban madrac, inače sve u jedinici

Veľmi pekne miesto, pláž na skok a krásne kamienkove plaze, na blízku obchod, tržnica, reštaurácie, ubytovanie zodpovedá fotkám, jediná výhrada vrzgajuca manželská posteľ a nie úplne pohodlný matrac, inak všetko na jednotku

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
25. 7. 2023.

Apartman je bio čist, potpuno opremljen, nova klima.

Apartmán bol čistý, plne vybavený, nová klimatizácia.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
16. 7. 2022.

Malo više brige za interijer i eksterijer ne bi škodilo, ali inače maksimalno zadovoljstvo.

Nezaškodila by trochu večia starostlivosť o interiér a exteriér ale ináč max spokojnosť.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 3
3. 6. 2022.

Super sve.

Super vše.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
16. 8. 2021.

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 4
18. 8. 2020.

Pros · Lokacija je sjajna, oko 50 metara do najbliže i vjerojatno najljepše plaže na tom području. Apartman ok za dvije 2 + 2 obitelji. Tri spavaće sobe, prilično veliki, udobni kreveti. Gotovo u svakoj spavaćoj sobi može se smjestiti putni krevetić za djecu. Posteljina i ručnici dobiveni i promijenjeni nakon tjedan dana. Kuhinja je prilično dobro opremljena, lako možete sami kuhati, osim izdvajanja hladnjaka i perilice posuđa. U kući je samo klimatizirani salon. Na parceli je komad vrta i natkrivena sjenica sa stolovima. Balkon s pogledom na more, s dva stola i stolice. U kući postoji wifi i djeluje prilično dobro. Blizina trgovine (Riboli), pekare i pubovi, trampolina i igralište na napuhavanje za djecu na plaži - a opet tiho i mirno. Odlična baza za izlete u Trogir, Split i otok Čiovo. U blizini većih trgovina - Lidl, Kauf. Suprotnosti Općenito, kuća zahtijeva neka ulaganja, na primjer, prepravljanje zidova ili poboljšanje električne instalacije (žice i utičnice zalijepe se izvan zidova tu i tamo). Malo je polica u spavaćim sobama, nema ladica za pohranu odjeće, samo ormarići i noćni ormarići. Postoje dvije kupaonice - jedna je veća s kadom, druga manja s tušem, nosiva su, ali zahtijevaju dodatna ulaganja ili osvježenje, Perilica rublja (iako za to ima mjesta), baterije istječu, sudoperi su začepljeni, vrlo je malo vješalica i polica , U kuhinji je hladnjak potreban za popravak ili zamjenu, hladi se vrlo slabo i na vratima nema polica. Osim toga, u kuhinji nema ni stola ni pulta, jedan je zid potpuno neiskorišten. U kuhinji nedostaje i perilica posuđa (što bi trebalo biti u opisu, ali zapravo nije). Kauč u dnevnoj sobi nije baš ugodan, mogao bi koristiti kut. Kabinet ispod televizora mogao je biti zamijenjen i zaplet kablova mogao bi se organizirati malo bolje. Archaic CRT TV, potpuno nepotrebno. U dnevnoj sobi čovjek ne bi zatvorio oči. Klimatizacija bi bila korisna u cijeloj kući, posebno u spavaćim sobama, gdje je bilo nepodnošljivo vruće noću. Vrt je lijepo imati, ali je i malo dotrajan i treba malo posla. Općenito, ne bih volio biti nesavjestan, jer je kuća bila relativno ugodna za cijenu, da bi preživjela 2 tjedna, a uzimajući u obzir lokaciju (kamenčić od plaže) i mirno susjedstvo, idealan je izbor za obitelji s djecom.8)

Plusy · Lokalizacja genialna, jakieś 50 m do najbliższej i chyba najładniejszej plaży w okolicy. Apartament w porządku dla dwóch rodzin 2+2. Trzy sypialnie dosyć duże, łózka wygodne. Praktycznie w każdej sypialni zmieści się łóżeczko turystyczne dla dzieci. Pościel i ręczniki zapewnione i po tygodniu wymienione. Kuchnia dosyć dobrze wyposażona, spokojnie można gotować samemu, pomijając kwestię lodówki i zmywarki. W domu jedynie salon klimatyzowany. Na działce kawałek ogródka i zadaszona altanka ze stołami. Balkon z widokiem na morze, z dwoma stolikami i krzesłami. W domu jest wifi i dział całkiem dobrze. Blisko do sklepu (Riboli), piekarni i do knajpek, na plaży trampolina i dmuchaniec dla dzieci - a jednocześnie cicho i spokojnie. Świetna baza wypadowa do Trogiru, Splitu, na wyspę Ciovo. Blisko do większych sklepów - Lidl, Kauf. Minusy Generalnie dom wymaga trochę inwestycji, chociażby odmalowania ścian czy poprawy instalacji elektrycznej (gdzieniegdzie wystają ze ścian przewody i gniazdka). W sypialniach jest mało półek, nie ma komód, na których można przechowywać ubrania, są tylko szafy i szafeczki nocne. Łazienki są 2 szt. - jedna, większa z wanną, druga mniejsza z prysznicem, są znośne, ale wymagają doinwestowania lub odświeżenia, Brakuje pralki (chociaż jest na nią miejsce), baterie przeciekają, odpływy umywalek są pozapychane, jest bardzo mało wieszaków i półek. W kuchni lodówka wymaga naprawy lub wymiany, bardzo słabo chłodzi i nie ma półek na drzwiach. Ponadto w kuchni brakuje stołu albo blatu, jedna ściana jest zupełnie niewykorzystana. W kuchni bardzo brakuje też zmywarki (która niby w opisie jest, ale de facto jej nie ma). W salonie kanapa jest niezbyt wygodna, przydałby się na jej miejsce narożnik. Szafkę pod telewizorem przydałoby się wymienić i zorganizować trochę lepiej plątaninę kabli. TV archaiczny kineskopowy, zupełnie zbędny. W salonie jedno z okiem się nie zamykało. Klimatyzacja przydałby się w całym domu, a już na pewno w sypialniach, gdzie w nocy było nieznośnie gorąco. Ogródek, fajnie że jest, ale jest też trochę zaniedbany i wymaga trochę pracy. Generalnie nie chciałbym wyjść na malkontenta, bo w domu dało się spokojnie w miarę komfortowo za tę cenę, przetrwać 2 tygodnie, a biorąc pod uwagę lokalizację (rzut beretem od plaży) i spokojne sąsiedztwo to jest to idealny wybór dla rodzin z dziećmi.8)

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 3
15. 8. 2020.

Mnogo preskupa cijena za kuću. nalazi se u blizini plaže i morskog niza prekrasnog meggaaa. sve u redu je, ali kuhinja nažalost nije dobro opremljena. Ali inače to možete podnijeti. : umorna: umorna:

Viel zu teuer der preis für Das Haus. ist nah am Strand und Meer strand meggaaa schön. insgesamt ist ok aber die Küche ist leider nicht top ausgestattet. Aber sonst kann man es ertragen.:tired: :tired:

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 5
23. 9. 2019.

2 minute od plaže, u blizini su trgovine, trgovine i restorani. Automobilom 30-40 minuta do Splita. Veliko dvorište dijete je jako uživalo, iako mi je žao što nije bilo mjesta za pizzu, kuhanje. Dobar pogled na more. Sveukupno, mogu ga preporučiti! Ako se ne vratimo ovdje sljedeće godine.

2 percre a tengerparttól, vannak a körnéken üzletek, boltok, éttermek. Kocsival 30-40 perc Split. Nagy udvar a gyerek nagyon élvezte, bár sajnálom, hogy nem volt hely nyársaláshoz, bográcsoláshoz. Jó panoráma a tengerre. Összességében ajánlani tudom! Ha nem is jövőre még visszatérünk ide.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
9. 8. 2013.

Ona nudi potpuno u skladu s unaprijed što očekivati ​​(na temelju slika koje se nalaze na web stranici). Ako je došlo do nekoliko klimatizirana soba, bio je izvrstan. Plaža voda je ponekad nije posve jasno, ocijena mjestu s bukom zračne csökkentette.Ezzel dobro učinio za naš odmor, jer ne predstavlja ozbiljan problem. Paul Oszvald

A szállás teljesen megfelelt az előzetesen (a honlapon található képek alapján) elvártnak. Ha több helység lett volna klímás, kitűnőt kapott volna. A strand vize időnként nem volt teljesen tiszta, a hely osztályzatát pedig a reptér zaja csökkentette.Ezzel együtt jól sikerült a nyaralásunk, mert ezek nem jelentettek komoly problémát. Oszvald Pál

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
31. 8. 2012.

Vrlo lijep i čist. G. ugodno vlasnik. : Osmijeh :: smile: Mirna, ali je dostupan ovdje je sve što trebate. Čiste plaže, pristup vodi je vrlo dobra.

Velmi pěkné a čisté ubytování. Příjemný pan majitel.:smile: :smile: Klidné prostředí, přitom je zde dostupné vše potřebné. Pláže čisté, vstup do vody velmi dobrý.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5