Rezultati pretrage Uži izbor
Bratinja Luka (Korčula) » K-12599

Dvosobna kuća uz plažu Uvala Bratinja Luka, Korčula | K-12599

4,8/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
30 m
-10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 30. 9. 2024.

Kuća može primiti 4 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 2, unutar 30m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Za potpuni užitak i opuštanje tu je i privatni roštilj za goste samo ovog smještaja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca uz nadoplatu.

  • Kuća
    Površina: 30 m2 + 25 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 4
    Visoko prizemlje
  • Blagovaonica
    6 m2
  • Kuhinja
    5 m2
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak
  • Spavaća soba 1
    10 m2
    1 x Bračni krevet
  • Spavaća soba 2
    7 m2
    2 x Krevet
  • Kupaonica
    2 m2
    Tuš
  • Terasa
    25 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom 50 m od objekta
    Makadam 5 km
    Uska ulica
    Strmina 50 m
    Nije pogodno za vozila sa niskim podvozjem
  • Plaže
    Objekt se nalazi uz samu plažu
    Šljunčana (Udaljenost 30 m, stepenice: 60)
  • Okolina
    Uvala
    Korčula - 14 km
    Objekt se nalazi u tihom okruženju

Posebni uvjeti


Sadržaji


Cijene | 99 € - 135 €


Kuća 12599 u mjestu Bratinja Luka, Korčula - Južna Dalmacija udaljena je 20 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Ova kuća se nalazi u kategoriji "Objekti uz plažu". Budući da u kući nema drugih apartmana i soba, za vrijeme vašeg ljetovanja bit ćete jedini gosti u kući. Domaćini neće stanovati u kući tijekom vašeg boravka.

Udaljenosti:
14 km (Korčula) 20 m 30 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,80 Smještaj 4,80 Domaćin 4,80
4. 9. 2024.

Kuća je lijepa, more čisto, priroda prekrasna. Vlasnica, Karmela, vrlo je ljubazna i nevjerojatno prijateljski nastrojena - nevjerojatna osoba za biti u blizini. Moja obitelj i ja smo jako uživali u ovom odmoru! Preporuka, 100%.

The house is lovely, the sea is clear, the nature is beautiful. The owner, Karmela, is very kind and incredibly friendly - an amazing person to be around. My family and I enjoyed this vacation very much! Recommend, 100%.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
9. 7. 2024.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
4. 10. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
21. 9. 2023.

Lokacija je kao iz bajke, jedna u milijun! Kuća je savršena, čista i svježa sa svime što vam je potrebno. Osjećali smo se sretnima što smo mogli biti tamo. Potpuni odmor i osama. Vlasnica Karmela i njena obitelj su divni i postali smo zauvijek prijatelji<3

The location is like a fairytale, one in a million! The house is perfect, clean and fresh with everything you need. We felt lucky to be able to be there. Complete rest and secluded. The owner Karmela and het family are lovely and we became forever friends &lt;3

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
1. 10. 2021.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
19. 6. 2019.

Apsolutno savršeno mirno mjesto. Kuhinja ima svu potrebnu opremu i novi veliki hladnjak. Predivan pogled i privatnost. Definitivno ćemo se vratiti. Ako imate problema s stepenicama, to nije mjesto za vas. Cesta je u dobroj formi, ako ne idete prebrzo, nije problem doći automobilom, SUV nije potreban.

Absolutely perfect peaceful place. Kitchen has all needed equipment and new big fridge. Beautiful view and privacy. We will definitely come back. If you have troubles with stairs it is not place for you. Road is in good shape, if you don’t go too fast it is not problem to get by car, SUV not needed.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
25. 7. 2018.

izvrsno mjesto za obitelj s djecom koja traže mir i tišinu. plaža je prekrasna, plava i azurna voda je čista i topla. kuća ima osnovnu opremu za neugodnu, čistu i čistu. velika zasjenjena terasa s roštiljem.

super miejsce dla rodziny z dziećmi szukajacej ciszy i spokoju. plaża cudna, woda błekitnie lazurowa czysta i ciepła. dom ma podstawowe wyposarzenie dla nie wymagajacych, czysto i schludnie. duzy zacieniony taras z grilem.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 5
7. 7. 2018.

besprijekoran!

bezchybné!

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
28. 12. 2017.

Odlično mjesto za opuštanje, bili smo obitelj od 4 osobe krajem lipnja 2017., zaljev je vrlo lijep i osamljen, nakon mračne potpune tišine vlasnik je vrlo koristan i ljubazan. Super plaža i okolica, možete roniti i ribati s broda i podmorja. Prtljaga se može prevoziti u vaš dom posebnim liftom koji počinje na cesti i završava u kući. Parkiralište uz cestu dovoljno je za jedan ili dva automobila, naravno u hrvatskom stilu, kao na slikama, ali je dovoljno. Sve je opisano, moje je ocjena 5/5. Pozdrav vlasniku iz Eve i Roberta s djecom8)

Wspaniałe miejsce na wypoczynek , byliśmy tu 4 osobową rodziną pod koniec czerwca 2017 , zatoka bardzo piękna i zaciszna , po zmroku zupełna cisza , właściciel jest bardzo pomocny i życzliwy. Super plaża i okolica , można nurkować i łowić ryby z łodzi i pod wodą . Bagaże do domu można przetransportować specjalnym wyciągiem który ma swój początek przy drodze , a koniec obok domu. Parking przy drodze jest wystarczający na jedno lub dwa auta , oczywiście w stylu Chorwackim, jak na zdjęciach , ale wystarczy. Wszystko było zgodne z opisem , moja ocena to 5/5 . Pozdrowienia dla Pana Właściciela od Ewy i Roberta z dziećmi 8)

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
12. 7. 2017.

Naš odmor ovdje je bio nevjerojatan smo imali u jako dugo vremena! Kuća je savršena! Unutra se nikada nije vrućica, a vanjski prostor ima lijepu hladovinu koja vam pomaže da se opustite nakon dobrog plivanja. Voda je lako dostupna i tako jasna i smaragdno plava da je gotovo previše dobro da bude istina! Ovo je savršeno mjesto za dolazak i odspajanje jer je tako miran i dosta. Gospodin Marin je također najbolji domaćin, uvijek spreman pomoći ako je bilo pogrešno ili ako vam je potrebno nešto dodatno. Čudesno je!

Our vacation here was the most amazing we've had in a very long time! The house is perfect! It never became hot inside and the outside area has a nice shade that helps you relax after a good swim. The water is easily accessible and so clear and emerald blue that it's almost too good to be true! This is a perfect place to come and disconnect because it is so peaceful and quite. Mr. Marin is also the best host, always ready to help out if anything is wrong or if you need anything extra. He is marvelous!

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5