Rezultati pretrage Uži izbor
Bratinja Luka (Korčula) » K-9224

Jednosobna kuća uz plažu Uvala Bratinja Luka, Korčula | K-9224

4,2/5 (Vrlo dobro, rado preporučam)
40 m
-10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Kuća može primiti 4 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, te u blagovaonici, unutar 22m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Za potpuni užitak i opuštanje tu je i privatni roštilj za goste samo ovog smještaja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca uz nadoplatu.

  • Kuća
    Površina: 22 m2 + 13 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 4
    Kat: 1
    Potkrovlje
  • Blagovaonica
    8 m2
    Izlaz na terasu
    1 x kauč za dvije osobe
  • Kuhinja
    4 m2
    Štednjak
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
  • Spavaća soba
    8 m2
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    2 m2
    Tuš
  • Terasa
    13 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom 20 m od objekta
    Makadam 5 km
    Nije pogodno za vozila sa niskim podvozjem
  • Plaže
    Između objekta i plaže ne prolazi cesta
    Šljunčana (Udaljenost 40 m, stepenice: 40)
  • Okolina
    Uvala
    Korčula - 14 km
    Objekt se nalazi u tihom okruženju

Posebni uvjeti


Sadržaji


Cijene | 121 € - 151 €


Kuća 9224 u mjestu Bratinja Luka, Korčula - Južna Dalmacija udaljena je 40 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Ova kuća se nalazi u kategoriji "Objekti za miran odmor". Budući da u kući nema drugih apartmana i soba, za vrijeme vašeg ljetovanja bit ćete jedini gosti u kući. Domaćini neće stanovati u kući tijekom vašeg boravka.

Udaljenosti:
14 km (Korčula) 40 m 40 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,20 Smještaj 4,20 Domaćin 4,20
25. 9. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 4
10. 10. 2022.

Asketski smještaj u zaklonu borove šume iznad idilične uvale. Krajem rujna i početkom listopada ponudila nam je sve što nam je potrebno za potpuno opuštanje i aktivan odmor (biciklizam, kupanje, šetnje). Izvan glavne sezone svakako odličan izbor, ali u glavnoj sezoni pješčana plaža zna biti puna kupača, a uvala je okupirana usidrenim jedrilicama i jahtama...:nice:

Asketska namestitev v zavetju borovega gozda nad idiličnim zalivom. Konec septembra in v začetku oktobra nama je nudila vse, kar sva potrebovala za popolno sprostitev in aktiven počitek (kolesarski izleti, plavanje, sprehodi). Izven glavne sezone vsekakor odlična izbira, v glavni sezoni pa zna biti peščena plaža polna kopalcev, zaliv pa okupiran z zasidranimi jadrnicami in jahtami...:nice:

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
10. 9. 2022.

Hvala što ste se zanimali za moje mišljenje.Domaćini su bili ugodni ljudi,smještaj i plaža u redu,ali glavni problem je bila struja i voda.Struje nije bilo dva dana jer nisu mogli pratiti solarne ploče, što je na kraju trebalo riješiti s domaćinima, a također i vodu.To su veliki minusi i sada sigurno znam da se više nećemo vraćati u ovaj objekt.

Ďakujem že sa zaujímate o moj názor .Domáci boli príjemný ľudia ,ubytovanie a pláž bolo v poriadku ,ale čo bol hlavný problém bola elektrika a voda .Dva dni nebola elektrika pretože nestíhali solárne panely ,čo sa nakoniec muselo riešiť s domácimi a tak isto aj voda .Sú to veľké mínusy a už určite teraz viem že sa nevrátime do tohto zariadenia .

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 3
3. 9. 2022.

Imali smo fantastičan tjedan u ovom fantastičnom okruženju. Lako smo pronašli kuću (GPS), udobna, čista, dobro opremljena vikendica. Naše omiljeno mjesto bila je terasa. Puno smo roštiljali, pogled je nevjerojatan. Na plaži nije bilo gužve, more je bilo lijepo i čisto, okruženje je bilo jako lijepo. Srećom, rijetko je bilo mreže, idilično odmorište.

We had a fantastic week in this fabulous setting. We found the house easily (GPS), a comfortable, clean, well-equipped cottage. Our favorite place was the terrace. We barbecued a lot, the view is amazing. The beach was not crowded, the sea was beautiful and clean, the environment was very nice. Fortunately, there was rarely a network, an idyllic resting place.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
K-9224 Marina Vazdar Rohde
28. 7. 2022.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
7. 8. 2021.

Dobro je što smo doveli vlastitog obožavatelja. Lokacija nekretnine oduzima dah.

Gut, dass wir unseren eigenen Ventilator mitgebracht haben. Die Lage der Unterkunft ist atemberaubend.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
13. 7. 2020.

Mala šupa u kutku raja da živi kao Robinson: P

Petit cabanon dans un coin de paradis pour vivre comme un Robinson:P

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 5
15. 9. 2019.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
3. 9. 2019.

Vrlo lijepa uvala. Divan pogled. Vrlo uredna kuća. Malo toplo noću. Vrlo udoban vanjski tuš i roštilj. )

Baia molto bella. Vista incantevole. Casa molto in ordine. Un po' caldo di notte. Doccia esterna e barbecue comodissimi. ;)

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
11. 8. 2019.

Kuća je lijepa, čista, za četvero ljudi malo je prostora. Lijepa terasa sa sjedećim garniturama i roštiljem s prekrasnim pogledom. Plaža je vrlo lijepa, šljunčana, povremeno dolaze s mnogih drugih destinacija i plaža se odmah prepuna. Jedini nedostatak je zahtjevan pristup oko 6 km uz neasfaltiranu kamenu cestu. Doma je jako lijepo.

Domček je pekný, čistý, pre štyroch ľudí je to trošku malý priestor. Pekná terasa so sedením a grilom s krásnym výhľadom. Pláž je veľmi pekná, kamienková, občas príde viacero turistov z iných destinácií a tým sa pláž hneď preplní. Jediná nevýhoda náročný prístup cca 6km po nespevnenej kamenistej ceste. Domáci sú veľmi milí.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4