Rezultati pretrage Uži izbor
Karbuni (Korčula) » K-14889

Dvosobna kuća uz plažu Karbuni, Korčula | K-14889

5,0/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
40 m
-20% na boravak do 14. 7. 2024. -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024. -5% Proljetni popust na rezervacije zaprimljene do 30. 9. 2024.

Kuća može primiti 5 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 2, unutar 52m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Za potpuni užitak i opuštanje tu je i privatni roštilj za goste samo ovog smještaja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca uz nadoplatu.

  • Kuća
    Površina: 52 m2 + 30 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 5
    Prizemlje
  • Blagovaonica
    12 m2
    Izlaz na terasu
  • Kuhinja
    5 m2
    Klima uređaj
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
    Kuhalo za vodu
    Aparat za kavu
    Perilica suđa
    Toster
    Mikrovalna pećnica
  • Spavaća soba 1
    10 m2
    1 x Bračni krevet
  • Spavaća soba 2
    13 m2
    1 x Bračni krevet - Krevet manjih dimenzija od standardne veličine
    1 x Krevet
  • Kupaonica
    4 m2
    Tuš
  • Toalet
    2 m2
  • Terasa
    30 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže ne prolazi cesta
    Betonske ploče (Udaljenost 40 m, stepenice: 80)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Blato - 8 km
    Objekt se nalazi pored lokalne ceste
    Objekt se nalazi u tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 99 € - 144 €


Kuća 14889 u mjestu Karbuni, Korčula - Južna Dalmacija udaljena je 40 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je betonske ploče. Ova kuća se nalazi u kategoriji "Objekti za miran odmor". Kuća nema drugih apartmana i soba pa ćete biti jedini gosti. Za vrijeme vašeg boravka domaćini ne borave u kući.

Udaljenosti:
8 km (Blato) 40 m 40 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 5,00 Smještaj 5,00 Domaćin 5,00
6. 11. 2023.

Prekrasna hrvatska kuća, koja je dobro održavana, dobro opremljena i vrlo čista. Dostupno je sve posuđe za kuhanje, od tostera do aparata za kavu. Madraci su savršeni i ima dovoljno mjesta za odlaganje. Iz svih soba možete vidjeti i čuti more, kao da ste na brodu. Okolica je fantastična s nevjerojatnom vegetacijom. Uz more su ležaljke i mogućnost ulaska u vodu (ljestvama). Terasa je ogromna i cijeli dan možete nesmetano gledati u more. Ovdje možete pronaći svoj unutarnji mir. Topla dobrodošlica ukućana, koji su izuzetno ljubazni i brinu o imanju, iza toga svakako stoji puno posla. Maslinovo ulje možete kupiti direktno od vlasnika, svakako napravite zalihe, izvrsnog je okusa!” Odlična lokacija za ljude koji vole mir i prirodu. :zaljubljen:

Wundervolles kroatisches Haus, welches gut gepflegt, toll ausgestattet und sehr sauber ist. Alle Kochutensilien sind vorhanden, vom Toaster bis zur Kaffeemaschine. Die Matratzen sind perfekt und es gibt genügend Ablageflächen. Aus allen Zimmern sieht und hört man das Meer, als ob man auf einem Boot wäre. Die Umgebung ist fantastisch mit einer unglaublichen Vegetation. Liegestühle gibt es direkt neben dem Meer und eine Einstiegsmöglichkeit ins Wasser (mit Leiter). Die Terrasse ist riesengroß und man kann den ganzen Tag ungestört aufs Meer schauen. Hier findet man seine innere Ruhe. Warmherzige Begrüßung durch die Hausleute, die extrem herzlich sind und sich um das Anwesen kümmern, da steckt bestimmt viel Arbeit dahinter. Olivenöl kann man direkt bei den BesitzerInnen kaufen, unbedingt eindecken, schmeckt toll!“ Großartige Lage für Menschen, die Ruhe und Natur mögen.:inlove:

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
17. 5. 2023.

Savršeno, ništa više za reći:)

Einfach nur perfekt mehr gibt es nicht zu sagen:)

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
K-14889 Renata Domijan
28. 6. 2021.

Kuća je bila uredna i udobna, sa svime što je potrebno za boravak. Blizina plaže s ležaljkama u hladovini pridonijela je maksimalnom odmoru. Domaćini su bili vrlo dragi i uslužni. Uglavnom, sve pohvale!

Kuća je bila uredna i udobna, sa svime što je potrebno za boravak. Blizina plaže s ležaljkama u hladovini pridonijela je maksimalnom odmoru. Domaćini su bili vrlo dragi i uslužni. Uglavnom, sve pohvale!

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
18. 9. 2019.

Prekrasna samostojeća kuća s udobnom opremom koja uključuje uređaje (uključujući perilicu posuđa i perilicu rublja), prostranu terasu s velikim stolom i prekrasnim pogledom na more. Do mora potrebnih stepenica, koje su se unaprijed oglašavale, nismo se obazirali zbog prekrasne perspektive koju smo stekli. Plaža - veliko kamenje i betonski prijelazi s pomolom, u stepenice bistre vode, ležaljke, dijelom sjene zelene boje, puno zelenila uopće. Uglavnom smo bili sami uz more. Kupovina u Veloj Luci (8 km) ili Blatu. Veliki bonus bila je vrlo srdačna domaćica sa svojom obitelji, koja nas je nekoliko puta posjetila i donijela nešto dobro. Imali smo divnih 14 dana. 2 dana smo kod kuće i ne možemo se naviknuti, nedostaje nam. Nadam se da ćemo se vratiti.

Krásný, samostatný domek s komfortním vybavením včetně spotřebičů (i myčka a pračka), prostornou terasou s velkým bytelným stolem a nádherným výhledem na moře. K moři nutno po schodech, což bylo dopředu inzerováno, nám to nevadilo vzhledem ke krásné vyhlídce, kterou jsme tím získali. Pláž - velké kameny a betonové přechody s molem, do průzračné vody schůdky, lehátka, částečně zastíněno zelení, vůbec spousta zeleně. U moře jsme byli většinou sami. Nákupy ve Vela Luce (8 km) nebo Blatu. Velkým bonusem byla velmi srdečná paní domácí s rodinou, která nás několikrát navštívila a donesla něco dobrého. Zažili jsme nádherných 14 dní. Jsme 2 dny doma a nemůžeme si zvyknout, stýská se nám. Snad se vrátíme.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5