Rezultati pretrage Uži izbor
Korčula (Korčula) » A-4407-a

Trosobni apartman uz plažu Korčula | A-4407-a

4,5/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
20 m
-10% Akcijski popust -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 30. 9. 2024.

Apartman može primiti 6 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 3, unutar 81m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca uz nadoplatu.

  • Apartman
    Površina: 81 m2 + 60 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 6
    Prizemlje
  • Dnevni boravak
    12 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na terasu
  • Blagovaonica
    10 m2
  • Kuhinja
    4 m2
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak
    Aparat za kavu
    Perilica suđa
    Toster
  • Spavaća soba 1
    11 m2
    1 x Bračni krevet
  • Spavaća soba 2
    13 m2
    2 x Krevet
  • Spavaća soba 3
    11 m2
    2 x Krevet
  • Kupaonica 1
    4 m2
    Tuš
  • Kupaonica 2
    3 m2
    Tuš
  • Kupaonica 3
    2 m2
    Tuš
  • Terasa
    60 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Objekt se nalazi uz samu plažu
    Betonske ploče (Udaljenost 20 m, stepenice: 35)
    Pješčana (zračna udaljenost: 1200m)
    Šljunčana (zračna udaljenost: 220m)
  • Okolina
    Turističko naselje
    Korčula - 3 km
    Objekt se nalazi pored lokalne ceste
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 162 € - 217 €


U istoj zgradi

Smještaj u smještajnim jedinicama tipa Apartman (2) možete naći u kući 4407 u mjestu Korčula, Korčula - Južna Dalmacija. Kuća je udaljena 20 m od mora i nalazi se u kategoriji "Objekti uz plažu". Najbliža plaža ovom smještaju je betonske ploče. Budući da ima više smještajnih jedinica, za vrijeme vašeg boravka vjerojatno će u kući boraviti i drugi gosti. Tijekom vašeg boravka, domaćini će također biti u kući.

Udaljenosti:
3 km (Korčula) 20 m 20 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,50 Smještaj 4,30 Domaćin 4,80
23. 9. 2023.

Lokacija je odlična, tik uz more s prekrasnim pogledom na more i obližnje otoke. Možete se sunčati na malom privatnom molu neposredno ispred kuće i tamo plivati. Apartman je bio lijep i čist sa svime što smo trebali. I vlasnici su bili dragi. Odličan odmor.

The location is great, right by the sea with an awesome view of the sea and nearby islands. You can sunbathe on the small private pier directly in front of the house and swim there. The apartment was nice and clean with everything we needed. The owners were nice too. Great vacation.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
25. 7. 2023.

Fotografije to ne prikazuju na pravi način. Kuća je slatka kao na fotografiji, ali gleda na prekrasan zaljev. Privatni mol je neka vrsta skakaonice iznad bazena. Domaćin je vrlo ljubazan i uvijek prisutan.

Le foto non rendono giustizia. La casa è carina come in fotografia, ma si affaccia su una baia bellissima. Il molo privato è una sorta di trampolino su una piscina. Il padrone di casa è molto cortese e sempre presente.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
A-4407-b Megi Pongrac
15. 8. 2022.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
13. 8. 2021.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
25. 8. 2020.

To je vrlo lijep, moderan, udoban stan sa savršenim pogledom s balkona / terase. U stanu u prizemlju imali smo dovoljno prostora za 8 osoba. Ima privatnu plažu s ležaljkama i ako iznajmite brod, možete se parkirati na njemu. Također smo imali dovoljno parking mjesta za svoje automobile. Vlasnik je vrlo ljubazan i uslužan. Istina je da je malo udaljen od grada i od tržnice, ali to nam nije bio problem. Što da kažem .. S obitelji smo se složili da je to najbolji stan u kojem smo ikada bili u Hrvatskoj.:)

It is a very nice, modern, comfortable apartment with a perfect view from the balcony/terrace. We had enough space for 8 in the ground floor apartment. It has a private beach with sunbeds and if you rent a boat you can park there. We also had enough parking space for our cars. The owner is very friendly and helpful. It is true that it is a little bit far from the city and from the market, but it was not a problem for us. What can I say.. We agreed with my family that it was the best apartment where we have ever been in Croatia.:)

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
4. 12. 2016.

Kuhinja i terasa je fantastično, kao što je pogled! Pola minute iz vode, privatni gat! Izvrsno!

A konyha és a terasz fantasztikus, akárcsak a kilátás! Fél percre a víztől, saját móló! Szuper!

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 4
22. 8. 2016.

<3

<3

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 2
5. 11. 2014.

Smještaj je jako lijepa i ne spominjem pogled na more. Privatni mol blizini i stolice na raspolaganju. Vlasnici omogućuju maksimalnu privatnost i lijepo. Lijepa povijesni gradić, ali sada deficit. Otok Korčula je jako lijepo i ja visoko preporučiti: smile:

Ubytovanie je naozaj krásne a nehovoriac o výhľade na more. Súkromné mólo blízko a lehátka k dispozícii. Majitelia umožnia maximálne súkromie a sú milí. Krásne historické mesto, ale ďaleko, čo je deficit. Ostrov Korčuľa je nádherný a naozaj vrelo odporúčam :smile:

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 4
16. 7. 2013.

Ja visoko preporučiti. Vrlo prijateljski i susretljivost domaćina. Great location, s vlastitim slobodan pristup moru. Mogućnost korištenja roštilja. Oprema besprijekorna. Vedro. Svaka soba ima vlastitu kupaonicu. Najveći plus je pogled s terase, upravo nevjerojatan. Ukratko, idemo. : Osmijeh:

Bardzo polecam. Bardzo mili i uczynni gospodarze. Położenie wspaniałe, z własnym swobodnym dostępem do morza. Możliwość skorzystania z grila. Wyposażenie bez zarzutu. Czysto. Każdy pokój ma swoją łazienkę. Największym plusem jest widok z tarasu, po prostu bajkowy. Krótko mówiąc warto jechać.:smile:

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
26. 6. 2012.

Plaža u stanu i zatvoriti na leđa, ali zato smo našli na plažu gdje smo Punatska Luka dnevni mijenjati-nevjerojatna! Najbolja stvar o apartmanu: zapanjujući pogled, nove, čiste.

Pláž u apartmánu a v blizkosti žádná,ale díky tomu jsme objevili pláž Punatska Luka kam jsme každý den dojížděli-úžasné!!! Nejlepší na apartmánu: úžasný výhled,nový,čistý.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 3