Rezultati pretrage Uži izbor
Lumbarda (Korčula) » A-4401-a

Dvosobni apartman uz plažu Lumbarda, Korčula | A-4401-a

5,0/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
5 m
Akcija 14=13 na boravak do 31. 12. 2024. -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 4 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 2, unutar 49m2. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. Rezervirana smještajna jedinica koristi zajedničku terasu.

  • Apartman
    Površina: 49 m2
    Kapacitet: 4
    Kat: 1
  • Blagovaonica
    11 m2
    Klima uređaj
  • Kuhinja
    5 m2
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
    Aparat za kavu
    Mikrovalna pećnica
  • Spavaća soba 1
    15 m2
    Izlaz na terasu
    1 x Bračni krevet
  • Spavaća soba 2
    15 m2
    Izlaz na terasu
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    3 m2
    Kada
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Objekt se nalazi uz samu plažu
    Šljunčana (Udaljenost 5 m)
    Pješčana (zračna udaljenost: 800m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Korčula - 5 km
    Objekt se nalazi pored lokalne ceste
    Objekt se nalazi u tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 106 € - 144 €


U istoj zgradi

Kuća 4401 u mjestu Lumbarda, Korčula - Južna Dalmacija nudi smještaj u smještajnim jedinicama tipa Apartman (2) i udaljena je 5 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Ova kuća se nalazi u kategoriji "Objekti uz plažu". Moguće je da i drugi gosti borave u ovoj kući, tijekom vašeg odmora, budući da kuća ima više apartmana. U kući borave i domaćini.

Udaljenosti:
5 km (Korčula) 5 m 5 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 5,00 Smještaj 5,00 Domaćin 5,00
21. 8. 2022.

Mirno, prijateljsko, ugodno mjesto. Apartman je bio savršen za nas s velikom terasom. Krevet je vrlo udoban, a kupaonica je moderna. U potpunosti je zadovoljio naše potrebe. Domaćini ljubazni i susretljivi.

Csendes,barátságos, kellemes hely. Az apartman számunkra tökéletes volt a nagy terasszal.Az ágy nagyon kényelmes, a fürdőszoba modern. A mi igényeinknek teljesen megfelelt. A házigazdák kedvesek, barátságosak.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
22. 8. 2018.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
26. 7. 2018.

U stanu smo imali ugodan odmor. To je bilo kako je opisano na web stranici. Domaćin je bio vrlo prijateljski i dao nam dobre savjete o restoranima, prijevozu itd. Stan je bio uredan i susjedstvo lijepo i mirno. Voljeli bismo doći opet!

We had a pleasant holiday at the apartment. It was as described at the webpage. The host was very friendly and gave us good tips about restaurants, transportation etc. The apartment was tidy and the neighbourhood pretty and peaceful. We'd love to come again!

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
22. 8. 2017.

:):):)

:) :) :)

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
8. 8. 2016.

Smještaj vrhunski opremljeni, čisti, tihi. Klimatizirano, ali rijetko, pogotovo u večernjim satima BVE spojen na neko vrijeme, jer je stan optimalna klima u ljetnih vrućina, kao dobro. Iznad područje je mirna, ekološki čist, jede na terasi uz izlazak sunca kave:) restoranima sve vrlo lijepo i korisno. Nekoliko mojih stvarno sami uživali, jer smo htjeli mir i tišinu za vrijeme blagdana. Glazba cvrčaka naviknuti se, u stvari već nedostaje kuće previše: hihi: Majestic more u obližnjim plažama. Tu su pješčane plaže u blizini, ali u neposrednoj blizini šljunčanih plaža realnom, bezopasne i oni su čisti i dobro posoljen more:)

A szállás kitűnően felszerelt, tiszta, csendes. Klimatizált, de csak ritkán, főleg este kapcsoltuk bve egy kis időre, mert a lakás klímája optimális a nyári hőségben is. A környék csendes, a környezet tiszta, a teraszon a napfelkelte mellett fogyasztott kávé mindenek feletti:) A vendéglátó rendkívül kedves és segítőkész. A párommal nagyon jól éreztük magunkat mivel csendre és nyugalomra vágytunk a nyaralás alatt. A kabócák zenéje megszokható, sőt már most itthon nagyon is hiányzik :hihi: A tenger a közeli strandokon fenséges. Vannak a közelben homokos partok is, de a közeli kavicsos strandok az igaziak, is veszélytelenek azok is és tiszták és megfelelően sós a tenger :)

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
11. 9. 2014.

Odmor super.Spokojenost s putovanja i boravka može samo doporučit.Klidnější stavite nekoliko minuta hoda do grada Korčule sasvim u redu.

Dovolená super.Spokojenost s cestovkou i pobytem mohu jen doporučit.Klidnější místo a kousek do města Korčula prostě fajn.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5