Rezultati pretrage Uži izbor
Lumbarda (Korčula) » A-9262-b

Dvosobni apartman s klimom Lumbarda, Korčula | A-9262-b

4,4/5 (Vrlo dobro, rado preporučam)
280 m
-10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 5 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 2, te u blagovaonici, unutar 32m2. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca, a usluga je uključena u cijenu smještaja. Rezervirana smještajna jedinica nema balkon ni terasu.

  • Apartman
    Površina: 32 m2
    Kapacitet: 5
    Kat: 1
  • Blagovaonica
    10 m2
    Klima uređaj
    1 x kauč za jednu osobu
  • Kuhinja
    5 m2
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak
  • Spavaća soba 1
    9 m2
    1 x Bračni krevet
  • Spavaća soba 2
    6 m2
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    2 m2
    Tuš
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je lokalna cesta
    Pješčana (Udaljenost 280 m)
    Šljunčana (zračna udaljenost: 650m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Korčula - 7.3 km
    Objekt se nalazi pored lokalne ceste
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 76 € - 90 €


U istoj zgradi

Kuća 9262 u mjestu Lumbarda, Korčula - Južna Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (2) i udaljena je 280 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je pješčana. Za vrijeme vašeg ljetovanja možda će u ostalim apartmanima ove kuće boraviti drugi gosti. Domaćini će također boraviti u kući tijekom vašeg odmora.

Udaljenosti:
7.3 km (Korčula) 280 m 280 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,40 Smještaj 4,00 Domaćin 4,80
19. 7. 2023.

Drugu godinu od naših dvadeset:) boravka na otoku Korčuli, odsjeli smo u ovom apartmanu na rubu mjesta Lumbarda, s pogledom na najljepšu plažu na Korčuli, Velu Pržinu - pješčanu plažu idealnu za sve dobne skupine i restoran na plaži i toaleti. Ovogodišnji cjelodnevni parking na plaži 5 EUR (lani 20 kn):) 1 ležaljka, ove godine 5 EUR i suncobran 5 EUR, za set od 2 ležaljke + suncobran 15 EUR. Plaža Pržina je udaljena 10 minuta hoda, druga pješčana plaža Bilin Žal je udaljena 6 minuta - također lijepa, samo je uža traka/prostor za ležanje i na privjetrini je. Centar grada s restoranima i uslugama unutar 10 minuta hoda, svaki petak Festival hrane s lokalnim specijalitetima u samom centru. Za doručak, kavu i večeru preporučam restoran Maestral u samom centru Lumbarde - imaju odlične cijene, izbor pizza, čak iu velikim veličinama, kao i klasične pržene lignje, čevapčice, rižota i tjestenine s plodovima mora. Litra vina za 15 EUR. Apartman je lijep, čist, savršen wifi i klima, velika prostrana terasa s pogledom na more. Odsjeli smo s 5 osoba, 2 odrasle osobe i 3 djece (8, 11, 13) - apartman za 4 osobe je idealne veličine, ali ovako smo bili zadovoljni. Okolica apartmana je mirna. Nevjerojatno ljubazni i gostoljubivi vlasnici. Hvala, Lucie i obitelji

Již druhým rokem z našeho asi dvacátého:) pobytu na ostrově Korčula jsme se ubytovali v tomto apartmánu na okraji městečka Lumbarda, s výhledem na nejhezčí pláž na Korčule Vela Pržina - písečná pláž ideální pro všechny věkové kategorie a plážovou restaurací a toaletami. Letošní celodenní parkovné u pláže 5 EUR (loni 20 kuna):) Lehátko 1 ks, letos 5 EUR a slunečník 5 EUR , za set 2 lehátka + slunečník 15 EUR. Pláž Pržina dostupná 10 minut pěšky, druhá písečná pláž Bilin Žal 6 minut - taky hezká, jen užší pás/prostor na ležení a je na návětrné straně . Centrum města se restauracemi a službami do 10 minut pěšky, každý pátek Festival jídla s místními specialitami přímo v centru. Na snídaně, kávu a i večeře doporučuji restauraci Maestral přímo v centru Lumbardy - mají skvělé ceny, nabídku pizzy i ve velké velikosti a k tomu klasiku smažené kalamáry, čevapčici, rizoto a těstoviny s mořskými plody. Litr vína za 15 EUR. Apartmán hezký, čistý, perfektní wifi i klimatizace, skvělá prostorná terasa s výhledem na moře. Bydleli jsme v 5 lidech, 2 dospělí a 3 děti (8, 11, 13) - úplně ideální je velikostně apartmán spíš pro 4, ale my jsme byli takto spokojení. Okolí apartmánu klidné. Úžasně milí a pohostinní majitelé. Děkujeme, Lucie s rodinou

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
20. 8. 2022.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
17. 8. 2022.

:idk:

:idk:

Pročitaj više
Smještaj: 1 Domaćin: 4
21. 7. 2022.

Prekrasan smještaj s pogledom na more i našu omiljenu plažu, prostrana terasa s puno privatnosti, veliki hladnjak s velikim zamrzivačem, klima uređaj, vrlo ljubazni i uslužni domaćini. Blizina mjesta Lumbarda, plaža, restorana - sve na pješačkoj udaljenosti. Mnoga večernja/kulturna/zabavna događanja za obitelji s djecom u Lumbardi. Hvala vam na prekrasnom boravku i toplo preporučujemo ovaj apartman (Lucie, Alexander + 3 djece).

Krásné ubytování s výhledem na moře a naši oblíbenou pláž, prostorná terasa s dostatkem soukromí, velká lednice s velkým mrazákem, klimatizace, moc milí a ochotní hostitelé. Blízkost města Lumbarda, pláží, restaurací - vše v pěší vzdálenosti. Ve městě Lumbarda mnoho večerních/kulturních/zábavních akcí pro rodiny s dětmi. Děkujeme za úžasný pobyt a vřele tento apartmán doporučujeme (Lucie, Alexander + 3 děti).

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
27. 8. 2020.

Naziv je Apartman s parkingom, ali parkirno mjesto kod kuće se ne može koristiti, kaže se da je to za dom, javni parking mora biti udaljen oko 50m. Osim toga, to nismo znali unaprijed, nakon dolaska u stan prema adresi moraju sigurnosno kopirati usku uličicu. Smještaj je odgovarao fotografijama i nižoj cijeni (mali prostor, neka oprema djelomično funkcionalna). Domaćin je bio od pomoći, uživala je u izvrsnoj večeri i vlastitom voću. Lokacija nam je poznata, nismo imali ništa protiv da crkvena zvona zvone svakih pola sata.

Název je Apartmán s parkováním, ale parkovací místo u domu nelze využívat, prý je pro domácí, musí se na hromadné parkoviště cca 50m daleko. Navíc jsme to nevěděli předem, po příjezdu k apartmánu dle adresy se musí couvat úzkou uličkou. Ubytování odpovídalo fotografiím i nižší ceně (malý prostor, některé vybavení funkční částečně). Ubytovatelka vstřícná, potěšila výbornou večeří i vlastním ovocem. Lokalita pro nás známá, kostelní zvony bijící každou půlhodinu nám nevadily.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 3
28. 7. 2018.

veliki apartman dobar položaj u blizini plaže i središta Lumbarde: inlove:<3

super apartament dobra lokalizacja blisko do plaży jak i do centrum Lumbardy :inlove: <3

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
24. 8. 2017.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 3