Rezultati pretrage Uži izbor
Prigradica (Korčula) » A-14341-a

Jednosobni apartman uz plažu Prigradica, Korčula | A-14341-a

3,2/5 (Dobro)
20 m
Niska cijena -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 31. 8. 2024.

Apartman može primiti 4 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, te u dnevnom boravku, unutar 48m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja.

  • Apartman
    Površina: 48 m2 + 10 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 4
    Kat: 2
  • Dnevni boravak
    10 m2
    Izlaz na terasu
    1 x kauč za dvije osobe
  • Blagovaonica
    8 m2
  • Kuhinja
    4 m2
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
  • Spavaća soba
    15 m2
    Klima uređaj
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    7 m2
    Kada
    Tuš
  • Terasa
    10 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je lokalna cesta
    Betonske ploče (Udaljenost 20 m, stepenice: 15)
    Šljunčana (zračna udaljenost: 220m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Blato - 5 km
    Objekt se nalazi pored lokalne ceste
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 83 € - 106 €


U istoj zgradi

Kuća 14341 u mjestu Prigradica, Korčula - Južna Dalmacija nudi smještaj u smještajnim jedinicama tipa Apartman (2), Studio (1) i udaljena je 20 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je betonske ploče. Ova kuća se nalazi u kategoriji "Objekti uz plažu". Kuća je podijeljena na više smještajnih jedinica, pa će u njoj za vrijeme vašeg boravka vjerojatno boraviti i drugi gosti. Domaćini će boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora.

Udaljenosti:
5 km (Blato) 20 m 20 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 3,20 Smještaj 3,30 Domaćin 3,00
19. 7. 2024.

Vrhunska terasa i more, sve za 10.

Top terasa in morje, vse za 10.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
16. 7. 2024.

Prednosti su: - prilično prostran apartman i kupaonica - savršena terasa s prekrasnim pogledom - stvarno blizu mora. - Napomene bi mogle biti veće kada bi se popravili neki detalji: - Ne volim započeti odmor kupnjom osnovnih stvari poput toaletnog papira, vreća za smeće i tako dalje. Domaćin je bio malo iznenađen kada sam ga pitao, ali je ipak dao dva za početak -stan je udoban i dobro opremljen, ali neke stvari su prilično stare i treba ih njegovati - klima uređaj je bučan

The advantages are: - quite spacious appartment and bathroom - perfect terrace with great view - really close to the sea. - The notes could be higher if some details were fixed: - I don't like starting my holiday from buying basic stuff like toilet paper, rubbish bags, and so on. The host was a bit supprised when I asked, yet provided two for start -the appartment is comfortable and well equipped, but some things are quite old and need care - air conditioner is noisy

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 3
19. 9. 2023.

Kosa u kupaonicama, kosa koju su ostali gosti, bez ručnika, zapuštene sobe, tišina noću u 21:00. Vlasnica nije fina, kao da jednostavno nije htjela primiti goste kad se priča na terasi prije 10. :00 Rečeno nam je da ne možemo pričati tako glasno, greška. Mjesto tiho, mirno, jedini plus Vlasnik neka se ostavi na miru.

Budno w łazienkach włosy po pozostałych gościach brak ręczników zaniedbane pomieszczenia cisza nocna o 21:00 Właścicielka nie miła jak by po prostu nie chciała przyjmować gości przy rozmowie na tarasie przed godzina 22:00 została nam zwrócona uwaga ze nie można tak głośno rozmawiać , porażka Miejsce ciche spokojnie jedyny plus Właściciel powinien dać sobie spokój .

Pročitaj više
Smještaj: 1 Domaćin: 1
11. 9. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
9. 8. 2023.

Okoliš i plaža su prekrasni. Stan je prilično cool, ali treba malo modernizacije i inovacije. Što se tiče mještana, oni su stari ljudi i rade to kao na silu. Nema srdačne dobrodošlice, uvijek im je nešto smetalo. Bilo bi lijepo to prepustiti mlađim, fleksibilnijim i inovativnijim ljudima. Malo inovacije u smještaju i malo uređenja plaže, bio bi to prekrasan odmor.

Prostredie a pláž nádherné. Apartmán celkom v pohode, ale už si to žiada trochu modernizácie a inovácie. Čo sa týka domácich, sú to starý ľudia a robia to akoby na silu. Žiadne milé privítanie, stále im niečo vadilo. Bolo by fajn to prenechať mladším, pružnejším a inovatejším ľudom. Trochu inovácie ubytovania a malé úpravy pláže, bola by to nádherná dovolenka.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 1
7. 8. 2023.

Soba je dosta cool, ali kupaonicu treba malo renovirati. Kad nema ventilacije, osjeća se vlaga. Bilo je mušica malih kao moljci, možda bi dobro došao neki osvježivač zraka ili lavanda;) Inače, kuhinja je dovoljna i krevet također. Još se morate naviknuti na buku automobila i motora, jer je u prizemlju i uz cestu. I to uglavnom za trubljenje jer im je to valjda nacionalni pozdrav:hihi: Okoliš i plaža su prekrasni.

Izba celkom v pohode, ale kúpeľňu trochu vynoviť. Keď sa nevetrá, je cítiť vlhkosť. Lietali tam také malé akoby mole, možno by sa tam hodil dáky osviežovač, alebo levandula ;) Ináč kuchynka dostačujúca a posteľ tiež. Ešte si treba zvyknúť na hluk aut a motoriek, keďže je to na prízemí a pri ceste. A hlavňe na trúbenie, keďže je to asi ich národný pozdrav :hihi: Prostredie a pláž krásne.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 1
23. 7. 2023.

Miriše doh. Slavine su iz 70-ih. Samo jedna ruža radi na štednjaku. Ovo je stan u prizemlju. Drugi su možda bolji, ali ovo je jako loše. More je stvarno blizu. :zabrinut:

Doh szag van. A csaptelepek a 70-es évekből valók. A tűzhelyen csak egy rózsa működik. Ez a földszinti apartman. A többi lehet hogy jobb de ez nagyon rossz. A tenger tényleg közel van. :worried:

Pročitaj više
Smještaj: 1 Domaćin: 2
19. 7. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
3. 9. 2022.

Odlični domaćini, odlična lokacija, smještaj taman za dvoje. Apartman vodi direktno na plažu, tako da je jutarnja kava čarobna:)

Sjajni domaćini, lokacija vrhunska, smještaj sasvim dovoljan za dvoje. Iz apartmana se izlazi direktno na plažu, tako da je jutarnja kava čarobna :)

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
10. 8. 2020.

Lijep veliki stan, vrlo lijepi agenti i vrlo lijepo područje. Opet radosno. 8.):)

Eine schöne große Wohnung, sehr nette Vermitter und eine sehr schöne Gegend. Gerne wieder.8) :)

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5