Rezultati pretrage Uži izbor
Tri Žala (Korčula) » A-4346-b

Dvosobni apartman s terasom i pogledom na more Tri Žala, Korčula | A-4346-b

4,0/5 (Vrlo dobro, rado preporučam)
60 m
Akcija 14=13 na boravak do 31. 12. 2024. -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 4 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 2, unutar 62m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja.

  • Apartman
    Površina: 62 m2 + 17 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 4
    Kat: 2
  • Dnevni boravak
    16 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na terasu
  • Blagovaonica
    5 m2
  • Kuhinja
    3 m2
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
    Kuhalo za vodu
    Toster
  • Spavaća soba 1
    15 m2
    Izlaz na terasu
    2 x Krevet
  • Spavaća soba 2
    12 m2
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    5 m2
    Tuš
  • Terasa
    17 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je glavna cesta
    Betonske ploče (Udaljenost 60 m, stepenice: 76)
    Šljunčana (zračna udaljenost: 300m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Korčula - 5 km
    Objekt se nalazi pored glavne ceste
    Objekt se ne nalazi u tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 88 € - 135 €


U istoj zgradi

Kuća 4346 u mjestu Tri Žala, Korčula - Južna Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (2) i udaljena je 60 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je betonske ploče. U kući postoji više apartmana u kojima će vjerojatno boraviti drugi gosti za vrijeme vašeg ljetovanja. Tijekom vašeg boravka, domaćini će također biti u kući.

Udaljenosti:
5 km (Korčula) 60 m 60 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,00 Smještaj 4,00 Domaćin 4,00
15. 7. 2022.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
4. 8. 2018.

Smještaj je odličan i prostran, s lijepom (hladnom) terasom s pogledom na more. Oprema apartmana je vrlo dobra, slično u cjenovnoj kategoriji bez presedana (željezo, mikrovalna pećnica, sušilo za kosu i sl.). Mjesto je mirno, ali blizu Korčule. Vlasnici su vrlo lijepi. Plaža je stjenovita, ali ima i hladovinu i ležaljke.

A szállás kiváló és tágas, kellemes fekvésű (hűvös) , tengerre néző hatalmas terasszal. Az apartman felszereltsége nagyon jó, hasonló árkategóriában példátlan (vasaló, mikrosütő, hajszárító, stb). A hely csendes, de közel van Korcula városa. A tulajdonosok nagyon kedvesek. A part sziklás, de van árnyék és a napágyakat is használhattuk.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
14. 12. 2017.

Vlasnici su lijepi, njihova su vina neobično jaka, plaža je kultivirana. Opremanje apartmana je ljepše i suvremeno od fotografija. Zajednički roštilj ne bi nam bio srce pokušati, ali s kojima smo se morali malo boriti, ali nismo išli tamo ...;) Dobro mjesto za povratak.:)8): inlove:

A tulajdonosok kedvesek, a boruk szokatlanul erős, a tengerpart kulturált. A lakás berendezése szebb és korszerűbb, mint a fényképeken. A közös grillt nem lett volna szívünk kipróbálni, a wifivel kicsit sokat kellett küszködni, de nem ezért mentünk oda...;) Jó hely, ha lehet, visszamegyünk. :) 8) :inlove:

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
26. 7. 2010.

Stambeni uvjeti se ohladi; jedini nedostaci su stepenice / pogotovo kad imate puno prtljage / i stepenice do plaže. Šteta je da je u svim sobama nemaju klima-con, jer noću, unatoč otvorenim prozorima nije išao na spavanje. Pogled s terase na lijep i što je najvažnije - blaženi mir !!

Warunki mieszkaniowe super; jedyne mankamenty to schody /zwłaszcza gdy ma się dużo bagaży/ i schody na plażę. Szkoda też, że we wszystkich pokojach nie ma klimy, bo w nocy mimo okien otwartych nie szło spać. Widok z tarasu cudny i najważniejsze - błogi spokój!!

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5