Rezultati pretrage Uži izbor
Tri Žala (Korčula) » A-4432-a

Dvosobni apartman uz plažu Tri Žala, Korčula | A-4432-a

4,6/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
40 m
-20% na boravak do 30. 6. 2024. -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024. -5% Proljetni popust na rezervacije zaprimljene do 30. 9. 2024.

Apartman može primiti 5 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 2, te u dnevnom boravku, unutar 47m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca, a usluga je uključena u cijenu smještaja.

  • Apartman
    Površina: 47 m2 + 16 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 5
    Prizemlje
  • Dnevni boravak
    8 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na terasu
    1 x kauč za jednu osobu
  • Blagovaonica
    6 m2
    Izlaz na terasu
  • Kuhinja
    4 m2
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
    Mikrovalna pećnica
  • Spavaća soba 1
    10 m2
    1 x Bračni krevet
  • Spavaća soba 2
    10 m2
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    3 m2
    Tuš
  • Terasa
    16 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je lokalna cesta
    Šljunčana (Udaljenost 40 m, stepenice: 59)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Korčula - 6 km
    Objekt se nalazi pored lokalne ceste
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 76 € - 151 €


U istoj zgradi

Kuća 4432 u mjestu Tri Žala, Korčula - Južna Dalmacija nudi smještaj u smještajnim jedinicama tipa Apartman (2) i udaljena je 40 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Ova kuća se nalazi u kategoriji "Pansioni". Kuća je podijeljena na više smještajnih jedinica, pa će u njoj za vrijeme vašeg boravka vjerojatno boraviti i drugi gosti. Domaćini će boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora.

Udaljenosti:
6 km (Korčula) 40 m 40 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,60 Smještaj 4,50 Domaćin 4,60
10. 6. 2024.

Vlasnici su super, kao i hrana i stan.

Lastnika sta super, hrana in apartma pa tudi.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
A-4432-a Velida Kujović
6. 5. 2024.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
9. 11. 2023.

:ljubav:

:inlove:

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 3
16. 9. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
10. 9. 2023.

Nije vrijedan cijene. Mračan i smrdljiv

Not worthy for the price. Dark and smelly

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 3
31. 7. 2023.

Dragi Ivice, Lara i Jakove, hvala vam na prekrasnom odmoru:-) Bili smo ugodno iznenađeni smještajem. To nije samo stan, to je cijeli stan, namješten kao kod kuće. Kuhinja je završena, glavna kupaonica je prostrana, dodatni wc u dnevnom boravku. Na jednoj od terasa (aplikacija ima dvije vanjske terase) imali smo jacuzzi. Pogled na more, surfere, kitesurfere i Pelješac je prekrasan. Domaćin nam je osigurao ležaljke, kajak i sup, koje smo uvijek imali besplatno. Uslužnost i ljubaznost Jakova bila je nevjerojatna. Za dobrodošlicu smo dobili bocu domaćeg vina, domaće rajčice svaki dan, koliko nam je trebalo. Jednog dana nas je počastio ribljom večerom. Posjetili su nas naši prijatelji koji su i oni bili lijepo primljeni. Iznajmili smo čamac (sve je organizirao domaćin). Kako smo izgubili sidro u Pupnatskoj luci, Jakov se ponudio da ga idemo pronaći ("splaviti"). Inače ga nismo našli, ali iskustvo je bilo lijepo. Dao nam je sjeme rajčice za put kući, a mom sinu dao je školjku za uspomenu. Jakov, Ivica i Lara nisu mogli biti korisniji, ugodniji za druženje, a istovremeno nenametljivi. S nama je bio i pas koji je dobro primljen. Možda jedini manji minus je rashlađivanje spavaćih soba, a uz pametno spuštanje roleta i korištenje ventilatora koji su na raspolaganju spava se izvrsno. Jakove, nadam se da ćemo se opet sresti kad budemo imali prilike. Možda i u Kranjskoj Gori:-)

Dragi Ivica, Lara in Jakov, hvala vam za čudovit dopust:-) Prijetno presenečeni smo bili nad namestitvijo. To ni le apartma, to je celo stanovanje, opremljeno kot doma. Kuhinja popolna, glavna kopalnica prostorna, dodaten wc v predelu dnevnih prostorov. Na eni od teras (app ima dve zunanji terasi), smo imeli jacuzzi. Pogled na morje, surferje, kajtarje in Pelješac je čudovit. Gostitelj je poskrbel za ležalnike na plaži, kajak in sup, ki smo jih imeli brezplačno vedno na razpolago. Ustrežljivost in prijaznost Jakova je bila neverjetna. Za dobrodošlico smo prejeli buteljko domačega vina, domač paradižnik vse dni, kolikor smo ga pač potrebovali. En dan nas je počastil z ribjo večerjo. Obiskali so nas naši prijatelji in tudi oni so bili lepo sprejeti. Najeli smo čoln (vse je zorganiziral gostitelj). Ker smo v Pupnatski luki izgubili sidro, se je Jakov ponudil, da ga gre poiskat ("izronit"). Sicer ga nismo našli, a izkušnja je bila lepa. Za popotnico domov nam je dal paradižnikova semena, sinu pa školjko za spomin. Jakov, Ivica in Lara ne bi mogli biti bolj ustrežljivi, prijetni za druženje in istočasno nevsiljivi. Pa še psa smo imeli s seboj, ki je bil lepo sprejet. Morda edini manjši minus je hlajenje spalnic, a s pametnim zapiranjem rolet in uporabo ventilatorjev, ki so na voljo, je spanje odlično. Jakov, upam, da se ob priliki spet srečamo. Morda celo v Kranjski gori:-)

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
20. 8. 2022.

:lol:

:hihi:

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
26. 7. 2022.

:D

:D

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
20. 8. 2021.

:poljubac:

:kiss:

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
24. 7. 2021.

Odmor je bio izuzetno lijep i ugodan. Vlasnici su vrlo ljubazni i uslužni. Također smo bili jako zadovoljni hranom koju nam je pripremio domaćin. Plaža i more su super, nema gužve, svidjelo nam se što imamo ležaljku. Dostupni su i juha i kajak. Ako volite mir i ne volite gužvu, ovo je savršeno mjesto za vas.<3<3

Na dopustu je bilo izredno lepo in prijetno. Lastniki so zelo prijazni in ustrežljivi. Zelo smo bili zadovoljni tudi s hrano, ki nam jo je pripravil gospodar. Plaža in morje je super, ni gneče, všeč nam je bilo, da smo imeli ležalnik. Na voljo je tudi sup in kajak. Če imate radi mir in ne marate gneče je to idealen kraj za vas. <3 <3

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5