Rezultati pretrage Uži izbor
Ubli (Lastovo) » A-8344-a

Jednosobni apartman uz plažu Ubli, Lastovo | A-8344-a

3,5/5 (Vrlo dobro, rado preporučam)
20 m
-10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 5 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, te u dnevnom boravku, unutar 42m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca, a usluga je uključena u cijenu smještaja. Smještajna jedinica ima prostorije koje su odvojene od ostatka jedinice.

  • Apartman
    Površina: 42 m2 + 13 m2 (Terasa, balkon)
    Kapacitet: 5
    Kat: 2
  • Dnevni boravak
    10 m2
    Klima uređaj
    1 x kauč za dvije osobe
  • Blagovaonica
    6 m2
  • Kuhinja
    5 m2
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
    Kuhalo za vodu
    Aparat za kavu
    Mikrovalna pećnica
  • Spavaća soba
    15 m2
    Izlaz na balkon
    1 x Bračni krevet
    1 x Krevet
  • Kupaonica
    4 m2
    Tuš
  • Terasa
    10 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
    Prostorija je odvojena od smještajne jedinice
  • Balkon
    3 m2
    Pogled na more
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je glavna cesta
    Betonske ploče (Udaljenost 20 m, stepenice: 52)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Lastovo - 11 km
    Objekt se nalazi pored glavne ceste
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 121 € - 166 €


Smještaj u smještajnim jedinicama tipa Apartman (1) možete naći u kući 8344 u mjestu Ubli, Lastovo - Južna Dalmacija. Kuća je udaljena 20 m od mora i nalazi se u kategoriji "Objekti uz plažu". Najbliža plaža ovom smještaju je betonske ploče. U kući postoji više apartmana u kojima će vjerojatno boraviti drugi gosti za vrijeme vašeg ljetovanja. U kući ne borave domaćini.

Udaljenosti:
11 km (Lastovo) 20 m 20 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 3,50 Smještaj 3,30 Domaćin 3,80
A-8344-a Dalibor Demut
13. 8. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 3
25. 7. 2023.

Stan na logistički povoljnoj poziciji, blizu ali ne preblizu trajektnog terminala, uz obalnu cestu koja vodi od Ublija do Pasadur mosta. Besplatan parking uz cestu. Neke nezgrapne stepenice za ulazak u kuću s uličnog ulaza; odlična terasa u hladovini za doručak i večeru, stepenicama udaljena od vrata, ali s prekrasnim pogledom na zaljev Ubli i Velo Lago. Klima je bila neophodna u ovo jako vruće ljeto. Samo prelaskom ceste moguće je lijepo zaplivati u čistoj vodi, čak i ako je obala pomalo neudobna i uobičajeni kupači ostavljaju otpad i nered. Vrlo opremljena kuhinja, odličan hladnjak, odlična kupaonica. Dovoljno čišćenje.

Apartment in a logistically favorable position, close but not too close to the ferry terminal, along the coastal road that leads from Ubli to the Pasadur bridge. Free roadside parking. Some awkward stairs to get into the house from the street entrance; excellent terrace in the shade for breakfast and dinner, a flight of stairs away from the door, but with a beautiful view of the gulf of Ubli and Velo Lago. Air conditioning was essential in this very hot summer. Only by crossing the road is it possible to have a nice swim in the clear water, even if the shore is a bit uncomfortable and the usual bathers leave waste and disorder. Very equipped kitchen, excellent fridge, excellent bathroom. Sufficient cleaning.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 3
18. 7. 2023.

Vrlo lijepo mjesto. Prekrasan pogled sa terase. Apartman je bio čist i udoban.

Very nice place. Beautiful view from the tarrace. The apartment was clean and comfortable.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
22. 9. 2021.

Lokacija je super, sve je u redu. Kupujte ako ste vrlo blizu auta. Vlasnik dragi. Sam otok je prekrasan Samo je higijena samog smještaja bila upitna. Očekivali smo više, za 60 eu po noći u 9 mjeseci. Čak su pronašli bubu i neke muhe na krevetu. A kupaonica je malo dala. Ali s otvorenim prozorom, ali problem za predaju. Sam stan je inače prostran i ima vanjsku terasu i balkon. Kuhinja savršeno opremljena. (osim otvarača za vino haha) U redu, ako ne komplicirate.:)

Lokacija je super, sve okej. Dučan ako si sa autom jako blizu. Vlastnica draga. Sam otok predivan Jedino higijena samog smještaja je bila upitna. Očekivali smo više, za 60eu na nočenje u 9mjesecu. Na postelji čak našli jednu bubicu i neke mušnice. A kupatilo je malo davalo. Ali sa otvorenim prozorom no problem za podnošenje. Sam apartman inače prostoran i sa terasicom vani i balkonom. Kuhinja opremljena odlično. (osim otvarača za vino haha) Ma sve ok,ako ne kompliciraš.:)

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 4
21. 8. 2019.

Smještaj je u redu, nema luksuza. Ali uvjeti su dostatni, jedina strana je plaćena klimatizacija, koja ne daje ništa, susjedi u susjedstvu su imali klima uređaj i kod nas je bilo u redu vruće. Prekrasan pogled, plaže bi se mogle više pobrinuti za ... beton opran rupama. Vlasnik je jako simpatičan, nasmijan, živi u drugom gradu, ali pojavljuje se po potrebi. Sigurno smo voljeli boravak. Vratit ćemo se opet.

Kwatera w porządku, nie ma luksusow Ale warunki wystarczające, jedynym minusem to klimatyzacja płatna, która nic nie daje, sąsiedzi obok mieli klimatyzację i było ok u nas gorąc. Widoki piekne, o plaże mozna byłoby bardziej zadbać... beton wymyty z dziurami. Właścicielka bardzo mila, uśmiechnięta, mieszka w innym mieście ale w razie potrzeby zjawia się. Pobyt Nam się bardzo podobał na pewno Jeszcze tam wrócimy.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 4
5. 8. 2019.

Apartman je dobro opremljen, ali troškovi smještaja su previsoki i treba uključiti korištenje klima uređaja jer je popodne pretoplo. Stoga se uporaba klime ne bi trebala posebno naplaćivati. Postoji problem s parkiranjem, stalno smo morali kretati auto jer je ometao. Vanjski roštilj je neobično prljav, hrđav i obrastao grmljem. Domaćini bi trebali promijeniti odnos prema gostima, osjećali smo se neželjeno i prevareno.

Apartman je dobro opremlljen, ali je cijena smještaja previsoka i u nju bi morala ulaziti upotreba klime jer je popodne u apartmanu prevruće. Zato se upotreba klime ne bi smjela posebno naplaćivati. Postoji problem parkinga, stalno smo morali premještati auto jer je smetao. Vanjski roštilj je neupotrebljiv prljav, zahrđao i obrastao grmljem. Domaćini bi trebali promijeniti odnos prema gostima, mi smo se osjećali nepoželjno i prevareno.

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 1
21. 7. 2016.

Lokacija redu, stan je jako prljav.

Lokacija uredu,apartma zelo umazan.

Pročitaj više
Smještaj: 1 Domaćin: 1