Rezultati pretrage Uži izbor
Baška Voda (Makarska) » A-2709-b

Dvosobni apartman s balkonom i pogledom na more Baška Voda, Makarska | A-2709-b

4,5/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
200 m
Akcija 14=13 na boravak do 31. 12. 2024. -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 5 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 2, te u blagovaonici, unutar 43m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastitog balkona. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja.

  • Apartman
    Površina: 43 m2 + 14 m2 (3 x balkon)
    Kapacitet: 5
    Kat: 1
  • Blagovaonica
    10 m2
    Izlaz na balkon
    1 x kauč za jednu osobu
  • Kuhinja
    3 m2
    Štednjak
    Sudoper
    Hladnjak
  • Spavaća soba 1
    11 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na balkon
    1 x Bračni krevet
  • Spavaća soba 2
    11 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na balkon
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    4 m2
    Tuš
  • Balkon 1
    4 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Balkon 2
    4 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Balkon 3
    6 m2
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Šljunčana (Udaljenost 200 m, stepenice: 173)
  • Okolina
    Turističko naselje
    Baška Voda - 300 m
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 135 € - 211 €


U istoj zgradi

Kuća 2709 u mjestu Baška Voda, Makarska - Srednja Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (4) i udaljena je 200 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. U ovoj kući nalazi se više smještajnih jedinica pa možete očekivati susrete s drugim gostima. Domaćini će također boraviti u kući tijekom vašeg odmora.

Udaljenosti:
300 m (Baška Voda) 200 m 200 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,50 Smještaj 4,30 Domaćin 4,70
29. 8. 2022.

Apartman je vrlo udoban, čist. Toplo preporučam:)

Apartament bardzo komfortowy, czysty. Bardzo polecam :)

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
29. 8. 2022.

Lijepa lokacija, blizina centra, plaže, trgovine. Sve je dostupno pješice. Mala, ali dobro opremljena kuhinja za osnovnu pripremu hrane. Wifi je radio s prekidima. Parkiralište je dogovor između strana (u kući) o parkiranju vozila ako se želi ići na izlet (u suprotnom je vozilo parkirano). Inače nema smisla micati vozilo jer u okolici nema dovoljno uređenih parkirališta. Vlasnici su ugodni i brižni.:)

Lepa lokacija, blizu centra, plaže, trgovine. Vse je dosegljivo peš. Majhna a dobro opremljena kuhinja za osnovno pripravo hrane. Wifi je deloval s prekinitvami. Parkirišče je-dogovor med strankami (v hiši) o preparkiranju vozila, če želiš na izlet (drugače je vozilo zaparkirano). Drugače vozilo ni smiselno premikati, ker v kraju ni dovolj urejenih parkirišč. Lastniki so prijetni in skrbni.:)

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
31. 7. 2022.

Uredan, čist apartman sa svom potrebnom opremom. Klima uređaj koji dobro radi i zadovoljavajuće hladi sve prostorije. Vrlo zadovoljan kupaonicom koja je dovoljno prostrana i ima savršeno funkcionalan tuš i vlastiti izvor tople vode. Nažalost, kuhinjski kutak, kao što je često slučaj, nije najsretniji. od dvije ploče kuhalo se samo na jednoj. S druge strane, već kuhana jela bilo je moguće samo održavati toplima. Stoga je dodatni grijač vode bio dobrodošao. Hladnjak je radio odlično. Pristup plaži zahtijeva malo rekreacije. Potrebno je proći oko osam stepenica. Do plaže se može doći i cestom koja je jednako strma. Što ionako nije neugodno. Plaža je uredna i čista. Postoje dodatne mogućnosti sa ili bez hladovine u neposrednoj blizini. Ležaljke i suncobrani se mogu iznajmiti, ali nisu jeftini. U blizini je sve potrebno za njegu. Trgovine, restorani, uslužne djelatnosti, . . . Sve se može stići pješice za nekoliko minuta. Postoje mnoga područja za rekreaciju, posebno za jogging. Ukupna ocjena je da smo bili zadovoljni i preporučujemo.

Urejen, čist apartma z vso potrebno opremo. Dobro delujoča klima, ki zadovoljivo ohladi vse prostore. Zelo zadovoljna s kopalnico, ki je dovolj prostorna in ima odlično delujočo prho in lasten vir tople vode. Žal pa kuhinjski kuhalni kotiček, kot je to pogosto, ni najbolj posrečen. od dveh kuhalnih plošč je bilo kuhanje mogoče le na eni. Na drugi je bilo mogoče le, že skuhane jedi, ohranjati tople. Zato je bil dodaten grelnik vode zelo dobrodošel. Hladilnik je deloval odlično. Za dostop do plaže je potrebne nekaj rekreacije. Prehoditi je potrebno približno osen nadstropij stopnic. Do plaže pa je mogoče priti tudi po cesti, ki pa je podobno strma. Kar pa vseeno ni moteče. Plaža urejena in čista. V neposredni bližini so še dodatne možnosti s senco ali brez. Izposoja ležalnikov in senčnikov, ki pa ni poceni. V bližini je vse potrebno za oskrbo. Trgovine, gostinski lokali, servisne dejavnosti, . . . Vse je dosegljivo peš v nekaj minutah. Na voljo je veliko rekreacijskih površin, predvsem za tek. Skupna ocena je, da sva bila zadovoljna in priporočava.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
25. 7. 2022.

Vrlo lijep apartman, čist, sve dostupno, dobro opremljena kuhinja, parkirno mjesto, blizu vodozemca, prekrasan pogled na more i planine) Vrlo lijep i ljubazan vlasnik. Preporučam!

Bardzo ładny apartament, czysty, wszystko do dyspozycji ,kuchnia dobrze wyposażona, miejsce parkingowe , blisko do płazy, piękny widok na morze i góry) Bardzo miła i sympatyczna właścicielka. Polecam!

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
15. 7. 2022.

:)

:)

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 3
7. 9. 2021.

: D

:D

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
25. 8. 2020.

Sobe i kupaonica vrlo su čisti i funkcionalni. Nevjerojatan pogled s balkona na planine i more. Učinkovit klima uređaj u svakoj od spavaćih soba, nema u dnevnoj sobi / kuhinji. Balkon samo za ispijanje kave, nije terasa za doručak. Domaćini su jako simpatični. Plaža u Baśki je lijepa, ali je ALI. Hrvati su od jutra postavili stotine plaćenih ležaljki koje se tijekom dana mogu koristiti i do 30%. Oni su skuplji nego, na primjer, u Grčkoj. Dva ležaljka i suncobran stoje 100 kuna, pa je plaćanje 60 PLN-a svaki dan malo pretjerivanje. Za ovo su zli. Ako legnete pred ležaljku, doći će vam "babsko", ona će početi udarati i puhati cijevi, pušući po djeci. Sjeverni dio Baške prilično je miran, na jugu se svaki dan u hotelu nalazi klupska kuća. Puno pabova u kojima možete dobro jesti, cijene variraju, usporedivo s PL.

Pokoje i łazienka bardzo czyste i funkcjonalne. Widok z balkonu na góry i morze niesamowity. Klimatyzacja efektywna w każdej z sypialni, brak w salonie/kuchnia. Balkon tylko do wypicia kawy, nie jest to niestety taras aby zjeść śniadanie. Gospodarze przesympatyczni. Plaża w Baśka fajna ale jest ALE. Chorwaci od rana rozstawiają setki płatnych leżaków, które w ciągu dnia może są wykorzystane w 30%. Są droższe niż np w Grecji. Dwa leżaki i parasol to 100 kun, Płacić zatem codziennie 60 PLN to drobna przesada. Do tego są wrędni. Jezeli połozysz się przed leżakiem przyjdzie ci "babsko" zacznie pokopywać i beszczelnie jarać fajki dmuchając na dzieci. Północna cześć Baski raczej spokojna, na Południu przy hotelu jest codziennie "rąmbanka" w klubie. Sporo knajpek gdzie można dobrze zjeść, cenowo różnie, porównywalnie jak w PL.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
5. 8. 2020.

DA SMO ZADOVOLJNI DOMAĆI VELIKO LIJEPI ČISTI STANI. MOŽEMO PREPORUČITI BEZ PROBLEMA. PREPORUČUJEMO:):):)

TAK JESTESMY ZADOWOLENI GOSPODARZE BARDZO MILI APARTAMENT CZYSTY . MOZEMY BEZ PROBLEMU POLECIC .POLECAMY:) :) :)

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
24. 8. 2019.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 4
30. 7. 2019.

Predivan pogled s balkona na more i luku.

Krásný výhled z balkónu na moře a přístav.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5