Rezultati pretrage Uži izbor
Baška Voda (Makarska) » AS-6762-a

Studio apartman s terasom Baška Voda, Makarska | AS-6762-a

5,0/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
450 m
-10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Studio može primiti 3 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, unutar 25m2. Gostima je na raspolaganju vlastita terasa za uživanje u toplim ljetnim večerima. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja. Smještajna jedinica ima prostorije koje su odvojene od ostatka jedinice.

  • Studio
    Površina: 25 m2 + 5 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 3
    Prizemlje
  • Blagovaonica
    7 m2
    Klima uređaj
  • Kuhinja
    3 m2
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
  • Spavaća soba
    12 m2
    1 x Bračni krevet
    1 x Krevet
  • Kupaonica
    3 m2
    Tuš
  • Terasa
    5 m2
    Prostorija je odvojena od smještajne jedinice
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Šljunčana (Udaljenost 450 m, stepenice: 19)
  • Okolina
    Turističko naselje
    Baška Voda - 500 m
    Objekt se ne nalazi u tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 54 € - 106 €


U istoj zgradi

Kuća 6762 u mjestu Baška Voda, Makarska - Srednja Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (1), Studio (1) i udaljena je 450 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Budući da u kući ima više apartmana, vjerojatno će za vrijeme vašeg ljetovanja u kući boraviti i drugi gosti. U kući će tijekom vašeg ljetovanja boraviti i domaćini.

Udaljenosti:
500 m (Baška Voda) 450 m 450 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 5,00 Smještaj 5,00 Domaćin 5,00
18. 7. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
AS-6762-a Anonimno
23. 8. 2018.

Smještaj je kao na slici, vrlo funkcionalan i uredan. Blizu je plaža, prodavnica, šetalište - sve što je potrebno! Tople preporuke.

Smještaj je kao na slici, vrlo funkcionalan i uredan. Blizu je plaža, prodavnica, šetalište - sve što je potrebno! Tople preporuke.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
31. 7. 2018.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
18. 7. 2018.

Stan je bio čist i velik. Ali morate platiti 5 eura svaki dan za klima, pa nije uključen u cijenu. Bilo je kadu s lošim tušem u kupaonici, nije lako za stare ljude. Vozač nije tako dobar, ispred nje se nalazila nova velika zgrada. : S

The apartment was clean and big. But you have to pay 5 euro each day for aircondition, so it was not included in the price. It was bathtub with a bad shower in the bathroom, not easy for old people. The wiev is not so good, there was a new big building in front.:S

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 2
4. 7. 2017.

Pozdrav, problem nije sama objekt, ali je činjenica da rezervacije za podršku su dobili informaciju koja se ne temelji na istini. Klima uređaj je postavljen iznad ulaznih vrata u spol. stan, koji nismo koristili zbog vremenskih uvjeta, spavaća soba je nestalo, tako zagušljiv topline, bilo je spát.Výhled more uska pukotina između susjednih kuća i to samo s balkona. Udaljenost od plaže nije bio 300 m, kao što je spomenuto, ali to je još uvijek 450 mA na strmom brežuljku. I to je bio najveći problem, ja sam invalid, 10 minuta nakon rtezervace sam htjela to, nakon upozorenja moj hendikep, otkazati, ali su dijamant. tek nakon plaćanja pristojbe otkaza! Dakle, sve u svemu, idem na ovom mjestu već godinama, ali koristeći usluge Booking, ovo je najgori odmor. Naučila sam za sljedeći put !!! Vladimír Macoun.

Dobrý den, problém není v objektu jako takovém , ale v tom,že na bookingu byly uvedeny informace, které se nezakládaly na pravdě. Klimatizace byla umístěna nad vchodovými dveřmi do spol. místnosti apartmánu, který jsme díky povětrnostním podmínkám nevyužívali, v ložnících chyběla, takže vedro k zalknutí,nedalo se spát.Výhled na moře úzkou skulinkou mezi okolními domy a to ještě jen z jednoho balkonu. Vzdálenost od pláže nebyla 300 m, jak bylo uvedeno, ale 450 m a to ještě v prudkém kopci. A to byl ten největší problém, jsem invalida, 10 minut po provedení rtezervace jsem tuto chtěl, po upozornění na můj handicap, zrušit, ale byli jste neoblomní. jen po zaplacení stornovacího poplatku ! Takže, suma sumárum, jezdím na toto místo již léta, ale s využitím služeb bookingu, byla letošní dovolená ta nejhorší. Pro příště mám ponaučení!!! Vladimír Macoun.

Pročitaj više
Smještaj: 1 Domaćin: 5
13. 9. 2016.

Imamo puno zadovoljni.Sve je divno veliko i lijepo ps a more nije daleko.<3

Mi smo mnogo zadovoljni.Sve je bilo divno krasno i lijepo ps i do mora Nije bilo daleko. :<3

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
14. 8. 2012.

Smještaj je bio jednostavan, ali čist i klimatiziran, osjetili smo dobro tamo. Početna su prijateljski i korisni.

Ubytovanie bolo jednoduché ale čisté a klimatizované, cítili sme sa tam dobre. Domáci boli príjemní a ochotní.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5