Rezultati pretrage Uži izbor
Brela (Makarska) » A-16950-b

Jednosobni apartman uz plažu Brela, Makarska | A-16950-b

4,1/5 (Vrlo dobro, rado preporučam)
20 m
Akcija 14=13 na boravak do 31. 12. 2024. -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 4 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, te u dnevnom boravku, unutar 33m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Za potpuni užitak i opuštanje tu je i privatni roštilj za goste samo ovog smještaja.

  • Apartman
    Površina: 33 m2 + 15 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 4
    Kat: 1
  • Dnevni boravak
    7 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na terasu
    1 x kauč za dvije osobe
  • Blagovaonica
    8 m2
  • Kuhinja
    2 m2
    Štednjak
    Sudoper
    Hladnjak
    Kuhalo za vodu
    Mikrovalna pećnica
  • Spavaća soba
    12 m2
    2 x Krevet
  • Kupaonica
    4 m2
    Tuš
  • Terasa
    15 m2
    Pogled na more
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
    Uska ulica 100 m
  • Plaže
    Između objekta i plaže ne prolazi cesta
    Šljunčana (Udaljenost 20 m, stepenice: 6)
  • Okolina
    Turističko naselje
    Brela - 600 m
    Objekt se nalazi pored lokalne ceste
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 99 € - 144 €


U istoj zgradi

Kuća 16950 u mjestu Brela, Makarska - Srednja Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (5), Studio (1) i udaljena je 20 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. U ovoj kući nalazi se više smještajnih jedinica pa možete očekivati susrete s drugim gostima. Domaćini neće boraviti u kući.

Udaljenosti:
600 m (Brela) 20 m 20 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,10 Smještaj 3,70 Domaćin 4,50
22. 9. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
19. 9. 2023.

Vrlo uspješan odmor. Stan je velik, ali mračan. Sve je nadoknađeno pogledom s balkona. Vrlo dobra oprema. Ništa nije nedostajalo. Jedina mana je broj stepenica do plaže. Ja sam ih izbrojao 106. U blizini je bio i drugi spust sa 65 stepenica, ali to je čar Brela. Poseban pozdrav jako lijepoj domaćici.

Bardzo udane wakacje. Apartament duży choć ciemny. Wszystko rekompensuje widok z balkonu. Wyposażenie bardzo dobre. Niczego nie brakowało. Jedyny mankament, to ilość schodów do plaży. Naliczyłam 106. Niedaleko było drugie zejście, gdzie stopni było 65. Ale takie są uroki Breli. Specjalne pozdrowienia dla przesympatycznej gospodyni.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
22. 7. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
24. 6. 2023.

:inlove: mjesto za preporuku:) ovdje smo već drugi put i sigurno ćemo se vratiti<3

:inlove: miejscówka godna polecenia :) byliśmy tu już drugi raz i na pewno tu wrócimy<3

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
19. 6. 2023.

Položaj kuće odličan. 100 koraka do plaže. Stan vrlo star, mračan. I bilo je loše. očišćeni.

Lage des Hauses prima. 100 Stufen bis zum Strand. Wohnung sehr in die Jahre gekommen, dunkel. Und es war schlecht. geputzt.

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 3
16. 9. 2022.

Smještaj nije očišćen, odvod u tušu je bio začepljen.:(

Nastanitev ni bila počiščena, zamašen je bil odtok v tušu.:(

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 2
8. 9. 2022.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 5
29. 8. 2022.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 5
19. 8. 2022.

Prošli smo tjedan proveli opuštajući s naše troje djece u ovom apartmanu. Sva oprema je starijeg datuma, ali sve je bilo čisto i radilo je bez problema. Dvije spavaće sobe, dvije kupaonice s wc-om i tuš kabinom, kuhinja sa stolom za blagovanje, dnevni boravak i terasa s prekrasnim pogledom na more s koje se mogu slušati koncerti iz centra, dali su nadstandardni prostor to nas je ugodno iznenadilo. Perilica posuđa u kuhinji također je bila od velike pomoći. Jedini manji problem bio je parking, jer u blizini zgrade ima manje parkirnih mjesta nego stanova, pa ako ste htjeli negdje otići, morali ste se dogovoriti s drugima. Međutim, lokacija apartmana je odlična, kratka udaljenost do mora, kratka udaljenost do centra Brela, kratka udaljenost do trgovine, kratka udaljenost do restorana za večeru i moguće pivo, tako da je bilo gotovo nema razloga voziti se bilo gdje. Iz stana direktno do mora vode stepenice kojih ima 106 (moj sin je brojao). Ako bi to nekome predstavljalo problem, samo izađite na ulicu, prođite stazom 30-ak metara i idite službenim širim stepenicama do mora, kojih je svega 50-ak. Obje staze su lako prohodne. Operaterka Miljenka je voljna, ljubazna i komunicira na engleskom i njemačkom jeziku. Sve u svemu, boravak ocjenjujemo vrlo uspješnim, ako ne inzistirate na modernoj, novoj opremi soba i više vas zanima lokacija apartmana, ovdje ćete sigurno biti zadovoljni. Petr Filgas<3

V tomto apartmánu jsme s našimi třemi dětmi strávili pohodový minulý týden. Veškeré vybavení je sice staršího data, ale vše bylo čisté a bez problémů fungující. Dvě ložnice, dvě koupelny s toaletou a sprchovým koutem, kuchyň s jídelním stolem, obývací pokoj a terasa s krásným výhledem na moře, ze které se daly poslouchat koncerty z centra, poskytly až nadstandardní prostor, který nás příjemně překvapil. Myčka v kuchyni byla také velkým pomocníkem. Jediným menším problém bylo parkování, protože u budovy je méně parkovacích míst než apartmánů, takže pokud chtěl člověk někam odjíždět, bylo nutné se domluvit s ostatními. Umístění apartmánu je však skvělé, kousek k moři, kousek do centra Brely, kousek do obchodu, kousek do restaurace na večeři a případné pivo, a tak důvod někam jezdit nebyl téměř žádný. Přímo z apartmánu vedou schody k moři, kterých je krásných 106 (počítal to syn). Pokud by to pro někoho byl problém, stačí vyjít na ulici, sejít po cestě cca 30 metrů a dát se oficiálními širšími schody k moři, kterých je už jen zhruba 50. Obě cesty se ale dají v pohodě zvládnout. Paní provozní Miljenka ochotná, milá a komunikující anglicky i německy. Celkově hodnotíme pobyt jako velmi povedený, pokud netrváte na moderním novém vybavení pokojů a jde Vám spíše o lokaci apartmánu, budete zde určitě spokojeni. Petr Filgas<3

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
14. 8. 2022.

Stan kao što je opisano, odlična lokacija. Imamo rezerve prema načinu plaćanja koji nije jasan i unosi dezinformacije (padaju rokovi plaćanja iz dana u dan i nečitka poruka o datumima plaćanja).

Apartament zgodny z opisem, świetna lokalizacja. Zastrzeżenia mamy co do sposobu realizacji płatności który nie jest klarowny i wprowadza dezinformację (terminy płatności przypadające „dzień po dniu” oraz nie czytelna wiadomość o terminach płatności).

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5