Rezultati pretrage Uži izbor
Drašnice (Makarska) » AS-15927-b

Studio apartman uz plažu Drašnice, Makarska | AS-15927-b

4,8/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
5 m
-20% na boravak do 30. 6. 2024. -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024. -5% Proljetni popust na rezervacije zaprimljene do 30. 9. 2024.

Studio može primiti 2 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, unutar 17m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastitog balkona. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja.

  • Studio
    Površina: 17 m2 + 5 m2 (Balkon)
    Kapacitet: 2
    Kat: 1
  • Kuhinja
    2 m2
    Štednjak
    Sudoper
    Hladnjak
    Kuhalo za vodu
  • Spavaća soba
    12 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na balkon
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    3 m2
    Tuš
  • Balkon
    5 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom 40 m od objekta
  • Plaže
    Objekt se nalazi uz samu plažu
    Šljunčana (Udaljenost 5 m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Podgora - 5 km
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 135 € - 286 €


U istoj zgradi

Smještaj u smještajnim jedinicama tipa Studio (2) možete naći u kući 15927 u mjestu Drašnice, Makarska - Srednja Dalmacija. Kuća je udaljena 5 m od mora i nalazi se u kategoriji "Objekti uz plažu". Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. U kući postoji više apartmana u kojima će vjerojatno boraviti drugi gosti za vrijeme vašeg ljetovanja. Tijekom vašeg boravka, domaćini će se nalaziti u kući.

Udaljenosti:
5 km (Podgora) 5 m 5 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,80 Smještaj 4,50 Domaćin 5,00
11. 9. 2022.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
AS-15927-a Enes Hukic
16. 8. 2021.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
9. 8. 2019.

Smještaj za 4 osobe je pomalo skučen, ali čist i opremljen! Par domaćina vrlo je ljubazan! Ono što smo propustili je da u kuhinji nema mikrovalne pećnice!

A szállás 4 főnek kicsit szűkös, viszont tiszta és felszerelt! A szállásadó pár nagyon kedves! Amit mi hiányoltunk, hogy nincs mikró a konyhában!

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 5
6. 8. 2018.

lijep i čist mali studio u obiteljskoj kući na rubu Drasnice - od zauzeta centra, udobnog bračnog kreveta i kreveta na kat za smještaj do 4 osobe, male čajne kuhinje s 2 ploče za kuhanje malih obroka, hladnjaka i zamrzivača, mali balkon s pogledom na more i vrlo potrebni klima, domaćini su vrlo prijateljski dobili zdjelu svježe smokve da nas dobrodošlicu, domaćin domaćin čini prekrasne koktele, domaćin nas je uzeo na vožnju brodom do lijepe plaže u blizini, možete iznajmiti brod i knjiga brod izleti i vodeni sportovi izravno s domaćinom, kamenita plaža (potrebne tenisice) je oko 20 metara od kuće s ležaljkama i suncobranima na raspolaganju, samo problem koji smo našli bilo je 70 stepenica koja je vodila s ceste prema kući. 4 restorana u središtu Drašnice s bogatim izborom pizza i pekarske kuhinje, naravno hrvatska kuhinja, pekara, trgovina s namirnicama, sladoled i barovi i luka udaljeni su od kuće, imali smo lijep odmor samo je žao što je bio prekratak

lovely and clean little studio in a family house on the side of Drasnice -away from the busy centre, comfortable double bed and bunkbed to accommodate up to 4 people, little kitchenette with 2 hot plates to cook small meals plus fridge-freezer and sink, small balcony with seaview and very needed aircon, hosts are very friendly got a bowl of fresh figs to welcome us, lady host makes gorgeous cocktails, the host took us on a boat ride to a lovely beach nearby, you can hire boat and book boat trips and water sports directly with the host, the stony beach (swimming shoes needed) is about 20 meters from the house with sunbeds and umbrellas available, only problem we found were 70 stairs leading down from the road to the house. 4 restaurants in Drasnice centre with wide choice of pastas pizzas and of course Croatian cuisine, bakery, food shop, ice cream and bars and harbour are just walking distance from the house, we had a lovely holiday only regret was that it was too short

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5