Rezultati pretrage Uži izbor
Krvavica (Makarska) » A-18911-c

Dvosobni apartman s balkonom i pogledom na more Krvavica, Makarska | A-18911-c

4,3/5 (Vrlo dobro, rado preporučam)
290 m
-10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 3 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 2, unutar 40m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastitog balkona. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja.

  • Apartman
    Površina: 40 m2 + 5 m2 (Balkon)
    Kapacitet: 3
    Kat: 2
  • Blagovaonica
    4 m2
  • Kuhinja
    6 m2
    Štednjak
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
    Kuhalo za vodu
    Aparat za kavu
    Toster
  • Spavaća soba 1
    12 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na balkon
    2 x Krevet
  • Spavaća soba 2
    10 m2
    1 x Krevet
  • Kupaonica
    8 m2
    Tuš
  • Balkon
    5 m2
    Pogled na more
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je lokalna cesta
    Šljunčana (Udaljenost 290 m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Makarska - 6 km
    Objekt se nalazi pored lokalne ceste
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 83 € - 99 €


U istoj zgradi

Kuća 18911 u mjestu Krvavica, Makarska - Srednja Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (4) i udaljena je 290 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Kuća je podijeljena na više smještajnih jedinica, pa će u njoj za vrijeme vašeg boravka vjerojatno boraviti i drugi gosti. Domaćini će boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora.

Udaljenosti:
6 km (Makarska) 290 m 290 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,30 Smještaj 4,30 Domaćin 4,40
11. 9. 2023.

Kad smo stigli na mjesto, dočekao nas je stariji čovjek koji nije znao barem osnovne fraze, npr. na engleskom (predložio je njemački, ali mi ne znamo njemački 😀) ili barem fraze iz slovačkog, mi nismo' ne kužim ga baš, a i bio je problem s parkiranjem, jer se parkiralo uzbrdo, što je i razumljivo, jer je i sam stan tako građen, pa ako je vozač manje vješt, onda će biti problema, također što se tiče smještaja, sve je bilo čisto i uredno, možda mi je falila mikrovalna pećnica, za brzo podgrijavanje hrane itd. ...Pogled s balkona je bio nevjerojatno lijep kada se gleda s desne strane stijena, put prema more je bio malo fizički spremniji, radije smo išli autom i zbog stvari na plažu i zbog vrućine. Bili smo na odmoru krajem kolovoza, početkom rujna i stvarno je još bilo prilično toplo. Od smještaja se mogu organizirati i izleti na Makarsku rivijeru, u Promajnu, u Baške Vode, u Omiš. Odmarali smo se na odmoru.:):):)

Pri príchode na miesto nás uvítal starší pán, ktorý neovládal aspoň základné slovné spojenia napr.v angličtine,(on navrhoval nemčinu, ale my zas nevieme nemecky😀) alebo aspoň frázy zo slovenčiny, moc sme mu nerozumeli, ďalej tam bol zo začiatku problém so zaparkovaním pretože parkovanie bolo v kopci čo je pochopiteľné keďže aj samotný apartmán je tak postavený čiže ak je šofér menej zručný, tak bude problém, ďalej čo sa týka ubytovania bolo všetko čisté, vyriadené, možno mi tam chýbala mikrovlnka, na rýchle zahriatie jedla a podobne...Výhľad z balkóna bol neskutočne krásny, keď sa človek pozrel z pravej strany od skál, cesta k moru bola trošku pre fyzicky zdatnejších, my sme chodili radšej autom aj kvôli veciam na pláž aj kvôli tomu teplu. Na dovolenke sme boli koncom augusta začiatkom septembra a naozaj bolo ešte dosť teplo. Z ubytovania sa dajú v okolí spraviť aj výlety napr.na Makarskú riviéru, do Promajny, do Bašky vody, do Omišu. Na dovolenke sme si oddýchli. :) :) :)

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 2
10. 9. 2023.

Zaista smo uživali u odmoru, oduševljeni smo. Smještaj je čist, sve je kvalitetno, vlasnici ljubazni, spremni pomoći oko svega.

Відпочинок дуже сподобався, ми в захваті. Помешкання чисте, все хорошої якості, господарі привітні, готові зі всім допомогти.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
6. 9. 2023.

Bili smo zadovoljni, lijepo, čisto, samo je falila mikrovalna.

Meg voltunk elégedve,szép,tiszta,csak egy mikró hiányzott.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
15. 7. 2023.

<3 sve prekrasno.vlasnici jako divni.sve jako dobro održavano.super ljudi

<3 wszystko pieknie.właściciele bardzo wspaniali.wszystko bardzo dobrze utrzymane.wspaniali ludzie

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
31. 8. 2022.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
26. 8. 2022.

Sjajni domaćini, veliki, vrlo čisti, klima uređaj dostupan uz nadoplatu, dostupno glačalo, nema pećnice, nema perilice rublja, ali domaćini će ugostiti ako je potrebno. strmo 5 minuta hoda do prekrasne plaže i 15 minuta pješačenja natrag. Trokrevetni apartman sa vlastitom kupaonicom (krevet 1: 2 x za jednu osobu/1 x bračni krevet, krevet 2: 1 x bračni krevet, krevet 3: 1 x za jednu osobu plus madrac na izvlačenje. Veliki balkon s prekrasnim pogledom na planine i more.:inlove :

Superb hosts, large very clean, A/C available at extra cost, iron available, no oven, no washing machine but hosts will accommodate if needed. steep 5 min walk to gorgeous beach & 15 min hike back. 3 bed apartment all en-suite (bed 1: 2 x single/1 x king, bed 2: 1 x double, bed 3: 1 x single plus pull out mattress. Large balcony with stunning views of the mountains & sea.:inlove:

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
13. 8. 2022.

Ima problema sa smještajem. Klima je samo u dnevnom boravku i užasno je prljava. Zbog toga je u spavaćim sobama bilo jako vruće i nismo se mogli odmoriti. Mreže za komarce nema nigdje, vrijedi ponijeti sredstvo protiv komaraca. U tušu koji pripada glavnoj spavaćoj sobi, voda teče preko kamena. Ali nema novaca, jer smo krpe mogle kupiti vlastitim novcem, jer ih nije bilo :umoran: Tuš kada je ovdje jako skliska - isplati se staviti mali ručnik u nju da izbjegnete nezgode. Navedeni roštilj se koristi kao spremište:lol: Parkiranje je jako uzbudljivo ako netko dolazi s nižim autom xD U okolici se može kupovati samo u Makarskoj, ali gužva je velika. Sve u svemu, ovo bi bilo odlično mjesto za boravak (kuhinja je bila dobro opremljena i lijepo očišćena). Ali zbog nemara vlasnika, degradirati ću ga. Puno smo novaca platili za smještaj, pa čak i dodatno za klimu, pa mislim da je nedopustivo da je stroj totalno užasan - zbog toga mu je puno slabiji rad. Smještaju bih dao najviše 2 boda od 5, i to uz veliku dobru volju. Domaćin govori njemački, samo njemački8)

Vannak problémák a szállással. A klíma csak a nappaliban van és rettentően koszos. A hálószobákban emiatt végig nagyon meleg volt, pihenni nem tudtunk. Szúnyogháló sehol sincs, érdemes vinni szúnyogírtót. A nagy hálószobához tartozó zuhanyzóban elfolyik a víz a kövön. De no para, mert saját pénzen vehettünk felmosórongyokat is, mivel az sem volt :tired: Itt nagyon csúszós a zuhanytálca - érdemes bele tenni egy kisebb törülközőt, a balesetek elkerülése végett. A feltüntetett grillező tárolónak van használva :lol: A parkolás nagyon izgalmas, ha valaki alacsonyabb autóval érkezik xD A környéken kb csak Makarskában lehet vásárolni, de nagyon nagy a tömeg. Összességében ez egy remek szállás lehetne (a konyha jól felszerelt és szépen ki volt takarítva). De a tulajdonos hanyagsága miatt le fogom értékelni. Nem kis pénzt fizettünk a szállásért és még külön a klímáért is, így elfogadhatatlannak gondolom, hogy totál retkes a gép - emiatt a működése is jóval gyengébb. 5-ből maximum 2 pontot adnék a szállásra, azt is nagy jóindulattal. A szállásadó németül beszél, csak németül 8)

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 2
11. 8. 2022.

To nam je odgovaralo, prekrasan, prostran, čist smještaj s prekrasnim pogledom na more, preporučujem;)

Bolo nám súper, krásne priestranné ubytovanie čisto s úžasným výhľadom na more, odporúčam ;)

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
5. 8. 2022.

Vrlo lijepo i čisto. Domaćini su jako ljubazni.

Veľmi pekne a čisto. Domáci sú veľmi milí.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
27. 8. 2021.

Vlasnici su bili vrlo ljubazni, učinili su sve što su mogli da na prvi pogled kompenziraju mali stan s "čudnim" rasporedom. Plaža nije bila daleko od vrane, zapravo cca. To je 300 m niz padinu od 30% - isto toliko natrag, ali bilo je i onih koji su ovu udaljenost pretrčali izravno ujutro. Plaža je čista, mirna, za obitelji. Nije bilo toliko prikladno za ronjenje s maskom na dah - brzo se produbilo i dno mora bilo je neplodno. Radije sup, brod ovdje.

A szállásadók nagyon kedvesek voltak, mindent megtettek annak érdekében, hogy kompenzálják az első látásra "fura" beosztású kis appartmant. A strand nem volt messze légvonalban, valójában egy kb. 30 %-os lejtőn 300 m-re van - ugyanennyi vissza is, de volt aki reggelente direkt futotta ezt a távot. A strand tiszta, nyugodt, családosoknak való. Snorkelezésre annyira nem volt alkalmas - hamar mélyült és kopár volt a tenger feneke. Inkább sup, csónak való ide.

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 5