Rezultati pretrage Uži izbor
Podaca (Makarska) » AS-2617-a

Studio apartman s balkonom i pogledom na more Podaca, Makarska | AS-2617-a

4,2/5 (Vrlo dobro, rado preporučam)
120 m
Akcija 21=19 na boravak do 31. 12. 2024. -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Studio može primiti 5 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, te u blagovaonici, unutar 28m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastitog balkona. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja.

  • Studio
    Površina: 28 m2 + 11 m2 (Balkon)
    Kapacitet: 5
    Kat: 2
  • Blagovaonica
    8 m2
    Izlaz na balkon
    1 x kauč za dvije osobe
  • Kuhinja
    3 m2
    Klima uređaj
    Štednjak
    Sudoper
    Hladnjak
  • Spavaća soba
    15 m2
    1 x Bračni krevet
    1 x Krevet
  • Kupaonica
    2 m2
    Tuš
  • Balkon
    11 m2
    Pogled na more
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je lokalna cesta
    Šljunčana (Udaljenost 120 m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Gradac - 4.5 km
    Objekt se nalazi pored lokalne ceste
    Objekt se ne nalazi u tihom okruženju

Posebni uvjeti


Sadržaji


Cijene | 45 € - 99 €


U istoj zgradi

Kuća 2617 u mjestu Podaca, Makarska - Srednja Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (2), Studio (7) i udaljena je 100 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. U kući postoji više apartmana u kojima će vjerojatno boraviti drugi gosti za vrijeme vašeg ljetovanja. U kući ne borave domaćini.

Udaljenosti:
4.5 km (Gradac) 100 m 120 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,20 Smještaj 3,90 Domaćin 4,40
AS-2617-a Kristýna Bittner Sojková
26. 6. 2024.

Smještaj nije bio prema našim očekivanjima. Apartman ima prekrasan pogled na more i planine, ali to je sve. Krevet je bio tvrd, sviđao se mom mužu, ali stol je bio klimav, stropovi zamrljani, boja se ljuštila. U kupaonici nema tople vode iz slavine, pa je nemoguće oprati ruke toplom vodom nakon toaleta, internet se gasio svaka 2 sata..pa kad nemaš gdje, kad nema ništa tamo, prilično je dosadno. Pa, ne bismo opet išli tamo. Očekivali smo barem malo sladoleda..dućan..a nigdje ništa. Inače, klima je radila savršeno po vrućini, što je bilo lijepo. Pa nama najgori odmor s malim djetetom od 2 godine.

Ubytování nebylo podle našich představ. Apartman má krásný výhled na moře a hory,ale to je tak všechno. Postel byla tvrdá, to se libilo manželovi ale stůl rozviklany,zatečene stropy, barva se odlupovala. V koupelně neteče teplá voda z kotoutku, takže po toaletě si umýt ruce teplou vodou je nemožné, internet se vypínal co 2 hodiny..takže když nemáte kam jít, když tam nic neni,je to dost otravne.No už bychom tam nejeli. Očekávali jsme aspoň nějakou zmrzlinu..obchůdek..a nikde nic. Jinak klimatizace v tom vedru jela perfektně, to bylo příjemné. No pro nás nejhorší dovolená s malým 2roky starým dítětem.

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 5
22. 9. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
AS-2617-f sahza Kadrispahic
8. 9. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
5. 9. 2023.

madrac bi mogao biti bolji;)

matrace by mohla byt lepší;)

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 4
3. 9. 2023.

Ovaj studio je za nezahtjevne. Savršeno nam je odgovaralo. Kuhinja na balkonu, što je bilo lijepo na vrućini. Sunce tamo zasja prije nego na zalasku. Kuhinja je imala sve što nam je trebalo. Soba je manja, ali je i kupaonica dovoljna. Klima uređaj u sobi. Krevet je za nas. Odličan odmor. Blizina plaže. Lijepo okruženje i stara Podaca. Domaćini su jako ljubazni. :Lijepo:

Toto studio pre nenarocnych. Nam uplne vyhovovalo. Kuchynka na balkone co v teple bolo fajn. Slnko tam svieti skor az pri zapade slnka. Kuchynka mala vsetko co sme potrebovali. Izba mensia ale tiez dostacujuca aj kupelna. Klimatizacia v izbe. Postel na nas makksia. Super dovolenka. Blizko k plazi. Pekne okolie aj stara Podaca. Domaci velmi mili. :nice:

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 5
13. 8. 2023.

:nice::D Topla preporuka. Soba čista i vrlo dobro opremljena, prekrasan pogled s balkona. Kao i Podaci, to je samo Radmilina vila.

:nice: :D Gorąco polecam. Pokój czysty i bardzo dobrze wyposażony, piękne widoki z balkonu. Jak Podaca to tylko willa Radmila.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
1. 8. 2023.

Smještaj na lijepoj lokaciji, apartman potpuno adekvatan, gospođa koja nam je ustupila stan je bila ugodna, samo me iznenadilo da nema dovoljno suđa kao svugdje. Nedostajali su okretač, drveno cjedilo i cjedilo za rezance ♀️ 🤷. Što mislim je osnova. Inače smo bili jako zadovoljni:)

Ubytování na krásném místě, apartmán zcela dostačující, paní co nám apartmán předala byla příjemná, jen mne zarazilo, že nebylo dostačující nádobí jako všude jinde. Chyběla obracecka, dřevěná mechacka a cedník na nudle🤷‍♀️. Což myslím je základ. Jinak jsme byli nadmíru spokojeni:)

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
AS-2617-c Blažeković Josip
16. 9. 2022.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
3. 9. 2022.

Smještaj je bio lijep, čist, mogao je biti malo veći. Cijena je prihvatljiva. nekoliko minuta do lijepe plaže.:)

Ubytování bylo hezké, čisté, mohlo být o něco větší. Cena přiměřená. na hezkou pláž pár minut. :)

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
24. 8. 2022.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 3