Rezultati pretrage Uži izbor
Podaca (Makarska) » A-6875-b

Jednosobni apartman s terasom i pogledom na more Podaca, Makarska | A-6875-b

4,3/5 (Vrlo dobro, rado preporučam)
150 m
-10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 4 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, te u dnevnom boravku, unutar 24m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase.

  • Apartman
    Površina: 24 m2 + 11 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 4
    Kat: 1
  • Dnevni boravak
    5 m2
    Izlaz na terasu
    1 x Bračni krevet
  • Blagovaonica
    3 m2
    Izlaz na terasu
  • Kuhinja
    2 m2
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak
    Kuhalo za vodu
  • Spavaća soba
    9 m2
    Klima uređaj
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    3 m2
    Tuš
  • Terasa
    11 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je lokalna cesta
    Šljunčana (Udaljenost 150 m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Gradac - 4 km
    Objekt se nalazi pored lokalne ceste
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 83 € - 128 €


U istoj zgradi

Kuća 6875 u mjestu Podaca, Makarska - Srednja Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (2) i udaljena je 150 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Kuća je podijeljena na više smještajnih jedinica, pa će u njoj za vrijeme vašeg boravka vjerojatno boraviti i drugi gosti. Domaćini će boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora.

Udaljenosti:
4 km (Gradac) 150 m 150 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,30 Smještaj 3,50 Domaćin 5,00
A-6875-b Anonimno
18. 9. 2021.

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 5
17. 8. 2021.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
29. 8. 2019.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
A-6875-b Anonimno
27. 8. 2019.

:inlove:

:inlove:

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
12. 8. 2018.

Bili smo zadovoljni smještajem. Pozdravili smo se zdjelom voća. Prekrasna natkrivena terasa je veliki plus, osim uske kupaonice. Kuhinja je opremljena standardnom pećnicom s 4 plamenika. Uvelike smo cijenili klimatizaciju. Wifi bešavne. Javna plaža 3 minute hoda od brda, put od petka je, naravno, brežuljak. Na početku ulične pekare, bankomat se nalazi na maloj udaljenosti duž glavne ceste. Na putu do plaže dva restorana, nasuprot trgovine. Na baru na plaži. Dama je vrlo ljubazna, prijateljska, savjetovana, zainteresirana.

S ubytováním jsme byli spokojeni. Na přivítanou jsme dostali misku ovoce. Krásná zastřešená terasa je velké plus, mínus úzká koupelna. Kuchyně je vybavená standartně , 4plotýnkový sporák. Velmi jsme ocenili klimatizace. Wifi bezproblémová. Veřejná pláž 3 minuty chůze z kopečka, cesta z pátky je samozřejmě do kopečka. Na začátku ulice pekárna, obchod s bankomatem kousek dál po hlavní cestě. Cestou k pláži dvě restaurace, jedna naproti obchodu. Na pláži bar. Paní domácí je velmi milá, přátelská, poradí, zajímá se.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
5. 7. 2018.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
6. 8. 2017.

: D veliko mjesto za boravak za odmor.

:D Wspaniale miejsce na wakacyjny pobyt.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
12. 7. 2017.

Mjesto je vrlo čisto i ugodno. Dvije terase otvaraju stambeni prostor koji je prilično malen. Kuhinja ima dobre posude, ploče i pribor za jelo. Postoji štednjak s 4 ploče, a čak i pećnica radi. Kreveti su udobni. Želim da se u glavnoj sobi nalazila ladica ili slična. Što sam spomenula u Jeleni, domaćinu, i činilo se da se slaže. Treba napomenuti da su domaćini prijateljski i korisni. U dvorištu je osigurano parkirno mjesto za dva automobila. 2 ili 3 kuće niz ulicu nalazi se stjenovita plaža, a glavna plaža je max. 5 min hoda od mjesta. To je uska šljunčana plaža s borovom šumom koja pruža prirodne sjenčanja, ali može biti prilično popunjena. Podaca se čini kao lijepo mirno mjesto za obiteljski odmor.

The place is very clean and cosy. The two terraces open up the living space which is rather small. The kitchen has got good pots, plates and cutlery. There is a 4-plate stove and even the oven is working The beds are comfortable I wish there had been a chest of drawers or alike in the main room. which I mentioned to Jelena, the host, and she seemed to agree. I should mention that the hosts are friendly and helpful. There is a parking space for two cars in the yard. 2 or 3 houses down the street there is a rocky beach and the main beach is max. 5 min walk from the place. It's a narrow pebble beach with pine trees providing natural shading but can get quite crowded. Podaca seems like a nice quiet place for a family holiday.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
18. 9. 2016.

Supruga i ja smo bili jako zadovoljni s instalacijom. Objekt i okolica je vrlo lijepo uređena. Neki nedostaci, odnosno u kućište uređaja, ali sve ostalo je pretežniji to. S balkona je prekrasan pogled na sve strane, more i planine, okolica su vrlo tiho, plaža, pješčana ili stjenovita, vrlo blizu. Vlasnik, gospođa Ljiljana, prijateljski, obziran i pažljiv.

S soprogo sva bila zelo zadovoljna z namestitvijo. Objekt z okolico je zelo lepo urejen. Nekaj pomanjkljivosti je sicer pri opremi stanovanja, a vse ostalo to odtehta. Z balkona je lep razgled na vse strani, na morje in tudi na planine, okolica je zelo mirna, plaža, peščena ali skalnata, zelo blizu. Lastnica, gospa Ljiljana, je prijazna, obzirna in pozorna.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
8. 9. 2016.

: Lol:: D

:lol: :D

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5