Rezultati pretrage Uži izbor
Zaostrog (Makarska) » K-19037

Trosobna kuća s terasom i pogledom na more Zaostrog, Makarska | K-19037

5,0/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
80 m
-10% Akcijski popust Akcija 21=19 na boravak do 31. 12. 2024. -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Kuća može primiti 8 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 3, te u dnevnom boravku, unutar 122m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Za potpuni užitak i opuštanje tu je i privatni roštilj za goste samo ovog smještaja. Za vrijeme svog boravaka gosti se mogu opustiti u privatnom bazenu. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca, a usluga je uključena u cijenu smještaja. U rezerviranoj smještajnoj jedinici se na licu mjesta plaća depozit (cijena je navedena na stranici).

  • Kuća
    Površina: 122 m2 + 82 m2 (2 x terasa)
    Kapacitet: 8
    Prizemlje
  • Dnevni boravak
    30 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na terasu
    1 x kauč za dvije osobe
  • Blagovaonica
    15 m2
    Izlaz na terasu
  • Kuhinja
    6 m2
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
    Kuhalo za vodu
    Aparat za kavu
    Perilica suđa
    Toster
    Mikrovalna pećnica
  • Spavaća soba 1
    25 m2
    Klima uređaj
    1 x Bračni krevet
  • Spavaća soba 2
    17 m2
    Klima uređaj
    1 x Bračni krevet
  • Spavaća soba 3
    13 m2
    Klima uređaj
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica 1
    4 m2
    Tuš
  • Kupaonica 2
    4 m2
    Tuš
  • Kupaonica 3
    4 m2
    Tuš
  • Kupaonica 4
    4 m2
    Tuš
  • Terasa 1
    22 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Terasa 2
    60 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je lokalna cesta
    Šljunčana (Udaljenost 80 m, stepenice: 42)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Gradac - 6 km
    Objekt se nalazi pored lokalne ceste
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Posebni uvjeti


Sadržaji


Cijene | 320 € - 746 €


Kuća 19037 u mjestu Zaostrog, Makarska - Srednja Dalmacija udaljena je 80 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Ova kuća se nalazi u kategoriji "Luksuzne vile". S obzirom da je ovaj apartman jedini u kući, za vrijeme vašeg ljetovanja neće biti drugih gostiju u kući. U objektu ne žive domaćini ni vlasnici objekta.

Udaljenosti:
6 km (Gradac) 80 m 80 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 5,00 Smještaj 5,00 Domaćin 5,00
8. 11. 2022.

San! Funkcionalna i vrlo kvalitetna kuća za odmor koja ne ostavlja nedostatke! Vrlo ljubazan stanodavac! Puno mogućnosti kupanja u neposrednoj blizini... Vratit ćemo se!

Ein Traum! Zweckmäßig und sehr hochwertiges Ferienhaus, das keine Wünsche offen lässt! Sehr nette Vermieter! Viele Bademöglichkein in unmittelbarer Umgebung...Wir kommen wieder!

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
9. 8. 2021.

Gdje započeti? Bruno i Petra, vlasnici, dočekali su nas vrlo prijateljski. Gledalo se na svaku potrebu, a mi smo kod kuće bili toliko napravljeni. Ova vila izgledala je potpuno isto kao na slikama. Nekretnina je prekrasna s izuzetnom lokacijom i zadivljujućim pogledom. Vrlo je dobro opremljen, lijepo dizajniran i uređen. Bazen je nevjerojatan u svako doba dana i noći (izvrsno promatranje zvijezda). Kuća je bila besprijekorna i sve što nam je trebalo da bude ugodno bilo je tamo. Potpuno smo uživali u svakom trenutku naše četiri noći u ovoj čarobnoj vili. Zapanjujuća arhitektura, prekrasna lokacija i spokoj nadmašili su naša očekivanja. Volimo ga! Toplo preporučujemo ovo potpuno iskustvo svima koji se žele opustiti, probati domaća jela i uživati u izvrsnom gostoprimstvu s 5 zvjezdica. Naša je obitelj jako uživala u boravku i definitivno će ponovno rezervirati.:)<3:)

Where to start? We had a very friendly welcome from Bruno and Petra, the owners. Each and every need was looked at and we were made so much at home. This villa looked exactly like the pictures. The property is gorgeous with exceptional location and stunning views. It’s very well equipped, beautifully designed and decorated. The pool is amazing at all hours of the day and night (excellent star gazing). The house was spotless and everything we needed to be comfortable was there. We have thoroughly enjoyed every moment of our 4 nights in this magical Villa. The stunning architecture, the beautiful location, and the serenity exceeded our expectations. We love it! We highly recommend this complete experience to anyone looking to relax, sample home cooked meals and benefit from excellent hospitality 5-star. Our family really enjoyed the stay, and will definitely be booking again. :) <3 :)

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5