Rezultati pretrage Uži izbor
Živogošće - Porat (Makarska) » AS-20097-a

Studio apartman uz plažu Živogošće - Porat, Makarska | AS-20097-a

2,5/5 (Dobro)
30 m
-10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 31. 8. 2024.

Studio može primiti 3 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, te u dnevnom boravku, unutar 30m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja.

  • Studio
    Površina: 30 m2 + 8 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 3
    Kat: 1
  • Dnevni boravak
    8 m2
    1 x Poljski krevet
  • Blagovaonica
    4 m2
  • Kuhinja
    3 m2
    Štednjak
    Sudoper
    Hladnjak
    Kuhalo za vodu
    Mikrovalna pećnica
  • Spavaća soba
    12 m2
    Klima uređaj
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    3 m2
    Tuš
  • Terasa
    8 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je lokalna cesta
    Šljunčana (Udaljenost 30 m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Podgora - 11 km
    Objekt se nalazi pored lokalne ceste
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 106 € - 121 €


U istoj zgradi

Kuća 20097 u mjestu Živogošće - Porat, Makarska - Srednja Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (1), Studio (1) i udaljena je 15 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Budući da ima više apartmana, postoji mogućnost dijeljenja kuće s drugim gostima. Domaćini će boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora.

Udaljenosti:
11 km (Podgora) 15 m 30 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 2,50 Smještaj 2,30 Domaćin 2,70
20. 8. 2024.

Prekrasan pogled, prva obala. Blizina plaže i šetnice su prilično ružne s mnogim nedostacima kao što su ručke koje otpadaju, nema ručnika, puno plijesni i gljivica na spojevima. U jednoj kupaonici nije bilo praga pored tuša, zbog čega je rizikovala poplava hodnika. Klima uređaj se dodatno naplaćuje i loše je smješten. 2 vanjske sobe ga imaju, a treća soba na suprotnoj strani nema klimu vani, klima uređaji su na terasi, što uzrokuje buku i dodatno "grijanje" za ljude koji borave na terasi - ionako je bilo vruće. Boravak si možete malo olakšati uključivanjem stropnih ventilatora - radili smo 24 sata dnevno. Dodatno, ulazna vrata su dosta loše postavljena, teško ih je zatvoriti (sama se otvaraju) i tu su. nema zida gore, tako da sva hladnoća iz klime nema kamo pobjeći. Dogovorili smo se da ćemo dobiti 2 seta ključeva, ali dobili smo jedan. Vlasnica je trebala isporučiti drugi komplet, ali to nije učinila 2 tjedna:( Mjesto s potencijalom, potrebno ga je poraditi.

Piękny widok, pierwsza linia brzegowa. Bliskość plaży i promenady.Łazienki dość brzydkie z wieloma wadami w postaci odpadających uchwytów, brak ręczników do rąk, dużo pleśni i grzyba na fugach. W jednej łazience brak progu przy prysznicu, co groziło zalaniem korytarza. Klimatyzacja dodatkowo płatna i źle usytuowana. 2 pokoje skrajne ją mają, a trzeci pokój po przeciwnej stronie nie ma klimy.Na zewnątrz klimatyzatory na tarasie, co powoduje hałas i dodatkowe "ogrzewanie" przebywających na tarasie - w i tak było gorąco. Można sobie lekko ułatwić pobyt włączając wentylatory na suficie - u nas chodziły 24h przez 2 tyg. Dodatkowo drzwi wejściowe wstawione dość słabo, ciężko je zamknąć (same się otwierają) i na górze brak jakiejkolwiek ścianki więc cały chłód z klimy ma gdzie uciekać. Mieliśmy ustalone, że otrzymamy 2 komplety kluczy, a dostaliśmy jeden. Właścicielka miała dostarczyć drugi komplet ale tego nie zrobiła przez 2 tygodnie:( Miejsce z potencjałem, wymaga trochę pracy.

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 2
7. 9. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
6. 8. 2023.

Hvala puno, nikad više! Šok, grc, katastrofa, nered u sobi. Morao sam platiti dodatnih 7 eura po danu za klimu.

Ďakujeme pekne, nikdy viac! Otras, grc, katastrofa, bordel na izbe. Za klímu som mal platiť extra 7 euro na deň.

Pročitaj više
Smještaj: 1 Domaćin: 2