Rezultati pretrage Uži izbor
Živogošće - Porat (Makarska) » AS-6699-a

Studio apartman s balkonom i pogledom na more Živogošće - Porat, Makarska | AS-6699-a

220 m
Akcija 14=13 na boravak do 31. 12. 2024. -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Studio može primiti 3 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, unutar 20m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastitog balkona. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja.

  • Studio
    Površina: 20 m2 + 1 m2 (Balkon)
    Kapacitet: 3
    Kat: 3
  • Blagovaonica
    3 m2
  • Kuhinja
    2 m2
    Štednjak
    Sudoper
    Hladnjak
    Kuhalo za vodu
  • Spavaća soba
    12 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na balkon
    1 x Bračni krevet
    1 x kauč za jednu osobu
  • Kupaonica
    3 m2
    Tuš
  • Balkon
    1 m2
    Pogled na more
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Šljunčana (Udaljenost 220 m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Podgora - 11 km
    Objekt se ne nalazi u tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 76 € - 106 €


U istoj zgradi

Kuća 6699 u mjestu Živogošće - Porat, Makarska - Srednja Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Studio (2) i udaljena je 20 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Kuća je podijeljena na više smještajnih jedinica, pa će u njoj za vrijeme vašeg boravka vjerojatno boraviti i drugi gosti. Domaćini će boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora.

Udaljenosti:
11 km (Podgora) 20 m 220 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: ? Smještaj ? Domaćin ?
15. 8. 2018.

Naš smještaj bio je čist i upravo ono što vidite na slici. Plaža s balkona na strani zgrade bila je vidljiva, no zapravo soba ima pogled na planine. Ujutro, čim sunce na vrhu planine osvijetli sobu, ujutro je jako vruće. U popodnevnim satima, međutim, ne kuha pravo na suncu, to je vrlo ugodan. Postoji mogućnost zatražiti klima uređaj (5 eura / dan), ali nije neuobičajeno nestanak struje (koji je bio i pola dana tijekom našeg odmora). Vlasnik par je vrlo lijep, bez obzira na jezik koji govore, oni razumiju sebe. Na koncu smo dobili dar od voća. Selo je vrlo mirno, posebno je preporučljivo za obitelji. Gotovo sve što se na plaži može ostaviti tamo, nismo se morali bojati naših vrijednosti. Mnogo je zasjenjenih obala s manjim ili većim kamenjem. Ukupno sam zadovoljan. : D

Szállásunk tiszta volt, és pont olyan ami a képen látható. A tengerpart az épület oldalán elhelyezkedő -szobából nyíló- kis erkélyről valóban látható volt, de tulajdonképpen a szoba a hegységre néz. Reggel rögtön amint átbukik a nap a hegy felett bevilágítja a szobát, ennek megfelelően már reggel nagyon meleg. Délután azonban nem süti közvetlenül a nap, akkor már nagyon kellemes. Van lehetőség légkondit kérni, (5 euro/ nap) azonban nem ritka az áramszünet (ami a mi nyaralásunk alatt is egy esetben fél nap is volt). A tulajdonos házaspár nagyon kedves, teljesen mindegy ki milyen nyelven beszél, ők megértetik magukat. A végén még egy tál gyümölcsöt is kaptunk ajándékba. A település nagyon csendes, családosoknak kifejezetten ajánlott. A strandon szinte bármit ott lehet hagyni, nem kellett az értékeinket félteni. Bőven akad árnyékos partszakasz is, kisebb-nagyobb köves részek közül lehet választani. Összességében elégedett vagyok.:D

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
18. 8. 2016.

Apartman sa niskim standardima. Nema internet - unatoč činjenici da je naveden u ponudi. Ventilacija u kupaonici buku poput kosilice i napeti visećim kabelima, to je lako prosuti više da tuš nije imala zavjese. Hladnjak nam zamrznuo sve što smo stavili na kosti. Vlasnik ne odgovara na prijavljene probleme. Sve govori samo hrvatski i ne zanima ništa više nego samo gotovinu. Bury !!!!

Apartament o niskim standardzie. Brak internetu - mimo tego, że jest wspomniany w ofercie. Wentylacja w łazience hałasuje jak kosiarka i jest spięta wiszącymi kablami, łatwo o zalanie tym bardziej, że prysznic nie ma żadnych zasłon. Lodówka zamroziła nam wszystko co włożyliśmy na kość. Właściciel nie reaguje na zgłaszane problemy. Cała obsługa mówi wyłącznie po chorwacku i nie jest zainteresowana niczym więcej tylko kasą. Odradzam !!!!

Pročitaj više
Smještaj: 1 Domaćin: 1