Rezultati pretrage Uži izbor
Duće (Omiš) » A-2737-b

Jednosobni apartman s terasom i pogledom na more Duće, Omiš | A-2737-b

4,8/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
160 m
-10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 31. 8. 2024.

Apartman može primiti 3 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, te u blagovaonici, unutar 27m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja.

  • Apartman
    Površina: 27 m2 + 9 m2 (Terasa)
    Kapacitet: 3
    Kat: 2
  • Blagovaonica
    9 m2
    Izlaz na terasu
    1 x Fotelja
  • Kuhinja
    2 m2
    Štednjak
    Sudoper
    Hladnjak
  • Spavaća soba
    11 m2
    Klima uređaj
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    3 m2
    Tuš
  • Terasa
    9 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je glavna cesta
    Pješčana (Udaljenost 160 m)
    Šljunčana (zračna udaljenost: 950m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Omiš - 2.25 km
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 61 € - 106 €


U istoj zgradi

Kuća 2737 u mjestu Duće, Omiš - Srednja Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (4) i udaljena je 160 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je pješčana. Moguće je da i drugi gosti borave u ovoj kući, tijekom vašeg odmora, budući da kuća ima više apartmana. Domaćini borave u kući.

Udaljenosti:
2.25 km (Omiš) 160 m 160 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,80 Smještaj 4,80 Domaćin 4,70
17. 7. 2024.

Domaćin je bio super ljubazan, uvijek spreman pomoći. Vrlo čist stan, na dobroj lokaciji. Do stana vodi vrlo strma ulica, pa ako netko ima problema s hodanjem, bolje je razmisliti o iznajmljivanju. A vrijedno je ponijeti potrebno kuhinjsko posuđe jer je nešto od toga nedostajalo.

Pan Gospodarz super miły, zawsze służył pomocą. Mieszkanie bardzo czyste, w dobrej lokalizacji. Do mieszkania prowadzi bardzo stroma ulica, więc jeśli ktoś ma problem z chodzeniem to lepiej przemyśleć pomysł wynajmu. I warto zabrać ze soba potrzebne naczynia kuchenne, bo trochę ich brakowało.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
16. 7. 2024.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
11. 7. 2024.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
16. 9. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
12. 9. 2023.

Sve točno kao na slikama ili još bolje. Domaćin je bio jako ljubazan i uslužan. Plaža je vrlo dobro pripremljena. Sandy. Nema potrebe za korištenjem cipela za vodu. Plićanje do +1 m dubine na udaljenosti od 40-50 m, tako da nema problema pronaći mjesto u vodi za sebe:) Srdačno preporučamo i pozdravljamo.

Wszystko dokładnie jak na zdjęciach a nawet lepiej. Gospodarz bardzo miły i pomocny. Plaża bardzo fajnie przygotowana. Piaszczysta. Nie ma potrzeby używania butów do wody. Wypłycenie do głębokości +1m na podległości 40-50m tak że nie ma problemu znaleźć miejsce w wodzie dla siebie:) Szczerze bardzo polecamy i pozdrawiamy.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
10. 9. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 5
A-2737-f Sanela Josipović - Stjepančević
1. 9. 2023.

Apartman je bio uredan i čist . Pogled sa terase prekrasan. Sve je bilo puno ljepše nego na slikama.!

Apartman je bio uredan i čist . Pogled sa terase prekrasan. Sve je bilo puno ljepše nego na slikama.!

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
28. 8. 2023.

Apartman je pravo otkriće, čist i uredan. Potpuno opremljen. Svi ste tu. Domaćini na licu mjesta vrlo ljubazni i uslužni. Ponudili su nam domaći alkohol. Pješčana plaža u blizini. No, više nam se svidio šljunak (brzet) što se mjesta tiče, tj. Duće nije zanimljivo, nema ničega i nalazi se na vrlo prometnoj cesti. Ipak, odmor smatram vrlo uspješnim ❤️

Apartament rewelacja, czysty i schludny. W pełni wyposażony. Jesy tam wszysko. Gospodarze na miejscu bardzo miło i pomocni. Częstowali nas domowej roboty alkoholem. Plaża piaszczysta blisko. Nam jednak bardziej podobała się żwirowa( brzet) jeżeli chodzi o miejsce czyli Duce to mało ciekawe nic tam nie ma i położony przy bardzo ruchliwej drodze. Mimo to urlop uważam za bardzo udany ❤️

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
26. 8. 2023.

Fino domaće. Apartman je bio upravo ono što smo tražili za naš odmor. Mirno, s većim balkonom i pogledom na more s obližnjim pješčanim plažama (250m brda) i mogućnošću parkinga. Manja, ali potpuno odgovarajuća kuhinja. Nekoliko opcija za dobru hranu u krugu od kilometra, blizina živahnijeg Omiša, od kojeg možete i prošetati plažom za sat vremena, Panorama planina uz more. Rani doručak i večernje sjedenje na balkonu bili su savršeni. U vrtu mogućnost zajedničkog roštilja. Idealno mjesto za spakirati dijete ujutro, brčkati se na plaži i provesti večer u miru na balkonu. Mjesto nije idealno za aktivnosti poput planinarenja.

Fajn domácí. Apartmán byl pro naši dovolenou přesně co jsme hledali. V klidu, s větším balkonem a výhledem na moře s nedalekými písečnými plážemi (250m kopeček) a možností parkování. Menší, ale plně dostačující kuchyňka. Do kilometru několik možností dobrého jídla, blízkost živějšího Omiše ze kterého se dá i dojít za hodinku podél pláže, Panorama hor u moře. Raní snídaně a večerní posezení na balkoně nemělo chybu. Na zahradě možnost společného grilu. Místo idealní na to ráno sbalit dítě, plácnout se na pláž a večer strávit v klidu na balkonu. Pro aktivity jako např. turistika místo idealní není.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
20. 8. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 2