Rezultati pretrage Uži izbor
Lokva Rogoznica (Omiš) » A-10358-a

Trosobni apartman s balkonom i pogledom na more Lokva Rogoznica, Omiš | A-10358-a

4,1/5 (Vrlo dobro, rado preporučam)
220 m
Akcija 14=13 na boravak do 31. 12. 2024. -5% last minute -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 6 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 3, unutar 79m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastitog balkona. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja.

  • Apartman
    Površina: 79 m2 + 14 m2 (Balkon)
    Kapacitet: 6
    Kat: 1
  • Dnevni boravak
    12 m2
    Izlaz na balkon
  • Blagovaonica
    7 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na balkon
  • Kuhinja
    4 m2
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
    Kuhalo za vodu
    Mikrovalna pećnica
  • Spavaća soba 1
    12 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na balkon
    1 x Bračni krevet
  • Spavaća soba 2
    12 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na balkon
    1 x Bračni krevet
  • Spavaća soba 3
    12 m2
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica 1
    5 m2
    Kada
  • Kupaonica 2
    3 m2
    Tuš
  • Balkon
    14 m2
    Pogled na more
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je Jadranska magistrala
    Između objekta i plaže je lokalna cesta
    Između objekta i plaže je pothodnik
    Šljunčana (Udaljenost 220 m, stepenice: 41)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Omiš - 7 km
    Objekt se nalazi pored lokalne ceste
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 180 € - 218 €


Kuća 10358 u mjestu Lokva Rogoznica, Omiš - Srednja Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (1) i udaljena je 220 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Kuća nema drugih apartmana i soba pa ćete biti jedini gosti. Tijekom vašeg boravka, domaćini će se nalaziti u kući.

Udaljenosti:
7 km (Omiš) 220 m 220 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,10 Smještaj 4,00 Domaćin 4,30
27. 7. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
7. 9. 2022.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
12. 8. 2022.

Nažalost, domaćini su govorili samo hrvatski, pa je došlo do prekida u komunikaciji. Dočekali su nas s pićem dobrodošlice, kuća je bila vrlo čista. Nedostatak je što kreveti užasno škripe, klima hladi samo kuhinju, a ne sobe. Veliki plus je što se bojler pokvario 3. dan navečer, ali je sljedeće jutro došao mehaničar s novim:)

A szállásadók sajnos csak horvátul beszéltek, így volt némi fennakadás a kommunikációban. Welcome drinkkel vártak minket, szép tisztaság volt a házban. Negatívum, hogy az ágyak borzalmasan nyikorognak, a légkondi csak a konyhát hűti a szobákat nem. Nagy pozitívum, hogy 3. nap este elromlott a bojler, de másnap délelőtt már jött is a szerelő az újjal:)

Pročitaj više
Smještaj: 2 Domaćin: 3
11. 8. 2021.

Pozdrav, sve je u redu, nema problema s domaćinom, mogu preporučiti mirne savjesti8)

Witam wszystko w porządku zero problemów z gospodarzem mogę polecić z czystym sumieniem 8)

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
17. 8. 2019.

<3<3<3

<3 <3 <3

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
6. 7. 2019.

: inlove:

:inlove:

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
10. 8. 2018.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
6. 8. 2018.

Stan je bio prilično velik, udoban i vrlo čist. Plaža je vrlo blizu, samo pet minuta hoda. Nedostaju neki manji detalji, na primjer, u ormariću nije bilo skoro nikakvih slojeva i bez kuhinjske peći, soli ili šećera. Sveukupno iskustvo bilo je vrlo pozitivno.

The apartment was quite big, confortable and very clean. The beach is very close, just a five minutes walk. Some minor details were missing, for example there were almost no coathangers in the wardrobes and no potato pealer, salt or sugar in the kitchen. The overall experience was very positive.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4
4. 10. 2017.

: D

:D

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
17. 8. 2016.

Kada je riječ o smještaju njega mogu reći da je standard odgovara cijeni. U četvrtine, ništa nije nestalo, i nitko u RH ne ide sjediti u stanu. Bez sumnje, downside je parking prostor za dva velika automobila već je problem s parkiranjem. Plaža je vrlo blizu, a vi ne morate prijeći ulicu, slično trgovine i restorani. Stjenovita plaža bar, ako netko odgovori na to je lijepo, a ako netko želi ležati na pijesku je vrlo blizu Omiša. Jedino u blizini restorana Ljetni Sad ja visoko preporučiti, vrlo prijateljski i profesionalnu uslugu i dobru hranu, koja, nažalost, više nije u Hrvatskoj standard. Smještaj Sam je također smješten kao mjesto za putovanje na vrhu Lokve - JA visoko preporučiti jer su dojmovi iz stazi i na summitu su zadivljujući.

Jeśli chodzi o kwaterę to mogę, powiedzieć, że standard odpowiada cenie. W kwaterze niczego nie brakowało, a nikt do Chorwacji nie jedzie by siedzieć w mieszkaniu. Niewątpliwie minusem jest miejsce parkingowe, w przypadku dwóch większych samochodów jest już problem z zaparkowaniem. Do plaży jest bardzo blisko i nie trzeba przechodzić przez ulicę, podobnie do sklepu i restauracji. Plaża kamienista z barem, jesli komuś to odpowiada to jest ładna, a jesli ktoś chce poleżec na piasku to bardzo blisko jest do Omisa. Jedyną w poblizu restaurację Ljetni Sad mogę bardzo polecić, Bardzo miła i fachowa obsługa oraz bardzo dobre jedzenie, co przestaje być niestety w Chorwacji standardem. Sama kwatera jest też dobrze położona jako miejsce do wypadu w góry przez Lokvę - gorąco polecam bo wrażenia ze szlaku i szczytu są niesamowite.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 4