Rezultati pretrage Uži izbor
Marušići (Omiš) » A-1131-c

Jednosobni apartman s balkonom i pogledom na more Marušići, Omiš | A-1131-c

4,9/5 (Izvrsno, srdačna preporuka)
350 m
Akcija 14=13 na boravak do 31. 12. 2024. -10% last minute -10% First Minute popust na rezervacije zaprimljene do 15. 7. 2024.

Apartman može primiti 4 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, te u dnevnom boravku, unutar 32m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastitog balkona. Dozvoljeno je pripremati hranu korištenjem zajedničkog roštilja.

  • Apartman
    Površina: 32 m2 + 11 m2 (2 x balkon)
    Kapacitet: 4
    Kat: 2
  • Dnevni boravak
    8 m2
    Izlaz na balkon
    1 x kauč za dvije osobe
  • Blagovaonica
    6 m2
    Klima uređaj
    Izlaz na balkon
  • Kuhinja
    3 m2
    Štednjak
    Pećnica
    Sudoper
    Hladnjak s ledenicom
    Kuhalo za vodu
  • Spavaća soba
    10 m2
    Izlaz na balkon
    1 x Bračni krevet
  • Kupaonica
    3 m2
    Tuš
  • Balkon 1
    8 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Balkon 2
    3 m2
    Pogled na more
    Zaštita od sunca
  • Pristup
    Moguć pristup automobilom
  • Plaže
    Između objekta i plaže je lokalna cesta
    Šljunčana (Udaljenost 350 m)
  • Okolina
    Manje mjesto
    Omiš - 13 km
    Objekt se nalazi pored lokalne ceste
    Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju

Sadržaji


Cijene | 90 € - 121 €


U istoj zgradi

Kuća 1131 u mjestu Marušići, Omiš - Srednja Dalmacija ima smještajne jedinice tipa Apartman (4) i udaljena je 350 m od mora. Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Kuća je podijeljena na više smještajnih jedinica, pa će u njoj za vrijeme vašeg boravka vjerojatno boraviti i drugi gosti. Domaćini će boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora.

Udaljenosti:
13 km (Omiš) 350 m 350 m

Istražite dodatne sadržaje:

Plaža Smještaj
Prosječna ocjena računa se kao prosjek ocjena gostiju iz posljednje 3 godine: 4,90 Smještaj 4,80 Domaćin 5,00
3. 7. 2024.

Pročitaj više
Smještaj: 3 Domaćin: 5
29. 11. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 4 Domaćin: 5
7. 8. 2023.

Sve pozitivno. Przesympatyczna vlasnica.<3

Wszystko na plus. Przesympatyczna Pani właścicielka. <3

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
7. 8. 2023.

Odličan vlasnik. Dobro opremljen apartman sa prekrasnim pogledom na more. Ako se netko želi opustiti u mirnom gradu i probati ukusnu kuhinju vlasnika, od srca preporučujem ovo mjesto!

Wspaniała właścicielka. Dobrze wyposażony apartament z pięknym widokiem na morze. Jeśli ktoś chce wypocząć w spokojnej miejscowości i spróbować pysznej kuchni właścicielki to z całego serca polecam to miejsce!

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
5. 8. 2023.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
1. 8. 2023.

Svidjelo nam se sve. Domaćica vrlo lijepa. Uvijek je pazila da nam ništa ne nedostaje. Vraški nam slasni slatkiši, a krafne su bile izuzetno ukusne. Apartmani vrlo čisti, klimatizirani, što je jako bitno tijekom ljeta. Balkon s prekrasnim pogledom na more. Odlično parkirno mjesto. Idealno mjesto za ljude koji cijene mir i tišinu. Nekoliko puta smo bili na odmoru u Hrvatskoj, ali ovogodišnji boravak je bio izuzetan. Još jednom želim naglasiti da ova nekretnina ima takve ocjene (10/10) zahvaljujući fantastičnoj domaćici koja brine o svojim gostima kao o obitelji.<3

Wszystko nam się podobało. Gospodyni bardzo sympatyczna. Cały czas dbała aby nam nic nie brakowało. Piekła przepyszne słodkości dla nas, a pączki były wyjątkowo wyśmienite. Apartamenty bardzo czyste, klimatyzowane, co bardzo ważne w czasie lata. Balkon z przepięknym widokiem na morze. Świetne miejsce parkingowe. Miejsce idealne dla osób ceniących ciszę i spokój. Byliśmy już kilka razy na wakacjach w Chorwacji, ale tegoroczny pobyt wyjątkowy. Jeszcze raz chcę podkreślić, że obiekt ten ma takie opinie (10/10) dzięki fantastycznej gospodyni, która dba o swoich gości jakby byli rodziną.<3

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
31. 7. 2023.

<3

<3

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
19. 6. 2023.

Apartman je čist i uredan, opremljen potrebnim kuhinjskim priborom i klima uređajem. Prekrasan pogled s terase na more i obližnji otok Brač. Domaćica Nada je vrlo ljubazna i uslužna. Dvije plaže u blizini.<3

Apartament czysty i schludny, wyposażony w niezbędne akcesoria kuchenne i klimatyzację. Wspaniały widok z tarasu na morze i pobliska wyspę Brać. Pani Gospodyni Nada bardzo sympatyczna i pomocna. W pobliżu dwie plaże. <3

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
22. 8. 2022.

Jako smo sretni što ostajemo na ovom mjestu. Sobe vrlo čiste, dobro opremljene, prekrasan pogled s terase, prekrasna plaža, ljubazna domaćica. Spust do plaže je blizu ali strm, možete se umoriti, ali mi sa 3 djece smo to uspjeli i na plaži nema gužve. Također se možete odvesti do druge plaže u blizini. Pozdrav.

Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w tym miejscu. Pokoje bardzo czyste, dobrze wyposażone, piękny widok z tarasu, piękna plaża, przemiła gospodyni. Zejście do plaży blisko ale strome, można się zmęczyć, ale my z 3 dziećmi dawaliśmy radę i plaża cudowna nie oblegana. Można także podjechać na inne plażę w pobliżu. Pozdrawiam.

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5
17. 8. 2022.

Savršen odmor! :zaljubljen:

Perfect vacation! :inlove:

Pročitaj više
Smještaj: 5 Domaćin: 5